maritbet girişmaritbet
YARDIM GRUBU KURULDU

YARDIM GRUBU KURULDU

Van'da meydana gelen depremin ardındn bölgeye yardım ulaştırmak için ünlü isimler güç birliği yaptı.

Yavuz Bingöl, Hasan Şaş, Servet Çetin, Çağla Şıkel, Emre Altuğ, Emre Kınay, Kerem Alışık, Ahmet Mümtaz Taylan, Mustafa Üstündağ ve Cem Toprak bir araya gelerek ‘Van'a Yardım Grubu' kurdu.

İlk etapta bir yardım paketi hazırlayan grup bölgeye bin adet battaniye, 150 koli çocuk bezi, 150 koli kadın pedi, bin koli çocuk maması gönderdi.

Grubun hazırladığı, katalitik soba ve çadırların bulunduğu ikinci kamyon da yola çıkıyor.

Sezen ile Ajda Van'a gidiyor

Ajda Pekkan ve Sezen Aksu, depremzedelere yardım eli uzatacak

Sezen Aksu, önümüzdeki günlerde doktorunu da yanına alıp Van, Ağrı ve Erciş'e gideceğini açıkladı.

Ajda Pekkan da haftaya depremzedelere elleriyle yardım götüreceğini belirtti.

Dünya starları da Van'a yardım elini uzattı

Enrico Macias ve Dany Brillant, depremzedeler yararına konser vermek istediklerini duayen organizatör Erkan Özerman'a iletti

Dünyaca ünlü Fransız sanatçılar Enrica Macias ve Dany Brillant, Van'da meydana gelen depremin ardından depremzedeler yararına konser vermek istediklerini duayen organizatör Erkan Özerman'a iletti. Bundan 10 sene önce yapıldığı gibi bir konser yaparak elde edilecek geliri depremzedelere bağışlamayı planlayan iki sanatçı, birçok Fransız sanatçının desteğini de alabileceklerini belirtti. Macias, Özerman'a, “10 sene önce sizin yönetiminizde 30 sanatçı İzmit ve Gölcük'ü yerle bir eden deprem için bir araya gelmişti. Van'daki deprem için tekrar bir araya gelebiliriz. Ülkenizi seven insanlar olarak bu zor günlerde sizinle birlikte olmayı görev kabul ediyoruz” dedi.

Habertürk

Yorum Yaz