maritbet girişmaritbet
Yapıda Yeni Ürünler Fuarı kapılarını açıyor

Yapıda Yeni Ürünler Fuarı kapılarını açıyor

3-6 Mart tarihleri arasında Fulya Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak olan 7. YAPIDA YENİ ÜRÜNLER FUARI’NIN açılışı, 3 Mart 2011 Perşembe günü Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu tarafından gerçekleştirilecek

3-6 Mart tarihleri arasında Fulya Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak olan 7. YAPIDA YENİ ÜRÜNLER FUARI'NIN açılışı, 3 Mart 2011 Perşembe günü Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu tarafından gerçekleştirilecek.

Her yıl yapı sektöründeki birçok yeniliği sektör aktörleri ile buluşturan “7..YAPIDA YENİ ÜRÜNLER FUARI''NDA bu sene ONYFLEX tarafından pazara sunulan; ahşap, cam, plastik, beton, sıvalı, ışıklı ve ışıksız tüm yüzeylere kolaylıkla uygulanabilen 1-3 mm kalınlığındaki dekoratif taş panel sistemlerinden,  DECODEPO'NUN buğday ve mısırdan fermente edilerek elde edilen % 100 organik alkol ile çalışan, çevre dostu, atıksız ve bacasız şöminelerine kadar birçok şaşırtıcı ürün bir arada sergilenecek.
 
Onlarca yenilik arasında YBM TASARIM'IN sunduğu cam üzerine istenilen şekilde dizayn edilerek uygulanan ve kullanıldığı mekana mükemmel uyum sağlayabilen  kurumsal kimlik tabelaları ya da Türkiye de başarı ile uygulanmakta olan sigara yasağına alternatif ve sigara içenlere çözüm olarak NİDA YAPI SİSTEMLERİ den ihtiyaca göre çeşitli ebatlarda tasarımı mümkün olan sigara kabinleri gibi daha bir çok yeniliği ziyaretçileri bu fuarda görebilecekler.
 
Fuarın bu yıl diğer yıllardan farklı olarak hizmete yeni giren ve ulaşım kolaylığı nedeniyle kısa sürede ilgi odağı haline gelen Beşiktaş Fulya Fuar Merkezi'nde düzenleniyor olması sektörde ayrı bir heyecan yarattı.

Fuarda işlenecek olan ilginç seminer konuları yerli ve yabancı birçok sektör aktörü için  son derece değerli bilgiler vaat ediyor. 

Fuarda bu sene hayata geçirilen bir başka yenilik ise katılımcı firmaların ürünlerini fuarın web sitesinde bir sonraki fuara kadar tanıtmaya devam edecek olmaları. 

3-6 Mart tarihlerinde Fulya Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açacak olan 7. YAPIDA YENİ ÜRÜNLER FUARI'NI düzenleyen KÜRE FUARCILIK böylece Türkiye'de bir ilke imza atarak fuarın tüm yıl boyunca  sektöre hizmet vermesini sağlamayı hedefliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz