maritbet girişmaritbet
Yapı malzemesi devleri Buildist İstanbul’da buluşuyor

Yapı malzemesi devleri Buildist İstanbul’da buluşuyor

Yapı malzemeleri sektörünün lider firmalarının katılımıyla 30 Eylül-3 Ekim 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Buildist'e 50 bine yakın ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

 

Mimarlığın Türkiye'de nitelikli bir şekilde uygulanabilmesi ve mimari kalitenin çağdaş ülkeler seviyesine gelmesi için çalışmalarını sürdüren Arkitera Mimarlık Merkezi ile Avrupa'nın önde gelen fuarcılık şirketlerinden Clarion Survey, güçlerini Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı için birleştirdi.

Türkiye, gayrimenkul ve inşaat alanında yakın geleceğin yıldızlarından biri olarak görülüyor. Türk müteahhitler de dünya çapındaki başarılarıyla yapı malzemesi alanına güç veriyor. Yapı malzemeleri sektörünün lider firmalarının katılımıyla 30 Eylül-3 Ekim 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Buildist'e 50 bine yakın ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

İstanbul'un zirvesi Sapphire Teras'ta 21 Haziran 2010 Pazartesi günü gerçekleştirilecek tanıtım organizasyonunda, İngiltere'nin önde gelen etkinlik şirketlerinden Clarion Events ile Almanya'nın lider fuarcılık firması Survey'in iş ortaklığı ve yapı sektöründeki fuarcılık anlayışını değiştirecek Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı'na dair son gelişmeler paylaşılacak. Gecede, Clarion Survey CEO'su Simon Kimble ile Arkitera Mimarlık Merkezi Kurucu Ortağı Ömer Yılmaz da konuyla ilgili bilgilendirme konuşmaları gerçekleştirecek.
 
“Buildist 3 yıl içinde Moskova Fuarı'ndan sonra bölgenin ikinci büyük fuarı olacak.”
Arkitera Mimarlık Merkezi kurucu ortağı Ömer Yılmaz, bugüne kadar Arkitera olarak 30 binin üzerinde sektör profesyoneli, mimarlık öğrencisi ve mimarı, işleriyle dünya çapında ün yapmış 120 yabancı ve 100'e yakın yerli mimarla buluşturduklarını belirterek  “Buildist ile sektörel misyonumuzu bir adım öteye taşıyacağız. Hedefimiz,  Buildist'i 3 yıl içinde Moskova Fuarı'ndan sonra bölgenin ikinci büyük fuarı haline getirmek ” dedi.
İngiltere'nin önde gelen etkinlik şirketlerinden Clarion Events ile Almanya'nın lider fuarcılık firması Survey güçlerini Buldist Yapı Malzemeleri Fuarı için birleştirdi.
 
Ingiltere'nin önde gelen etkinlik firmalarından Clarion Events, alanında lider Alman fuar şirketlerinden Survey ile güçlü bir birleşmeye imza attı. Clarion Survey GmbH, Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı dışında Almanya'da türünün lideri olan ZOW fuarları'nın da organizasyonunu üstleniyor.

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz