maritbet girişmaritbet
Yapı Kredi'den "Aç/Kapa Güvenli Evim Sigortası"!

Yapı Kredi'den "Aç/Kapa Güvenli Evim Sigortası"!

Yapı Kredi, Türkiye'de "ilk" olarak müşterilerine ihtiyaçlarına göre poliçeyi durdurup, tekrar başlatma özelliği sunan "Aç/Kapa Güvenli Evim Sigortası" ürününü sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi, banka sigortacılığı alanındaki çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Yapı Kredi, "Aç/Kapa Güvenli Evim Sigortası" ürününü müşterilerine sunuyor. Türkiye'de konut sigortaları alanında bir ilk olan ve kullanıcılara ihtiyaçlarına göre poliçeyi durdurup, tekrar başlatma özelliği sunan "Aç/Kapa Güvenli Evim Sigortası" Yapı Kredi Mobil'e özel olarak tasarlandı.

Bir konutta meydana gelebilecek deprem dışındaki birçok riske karşı teminat sunan "Aç/Kapa Güvenli Evim Sigortası"na, kiracı veya ev sahibi olmak fark etmeksizin, her iki kullanım durumuna uygun paketlerle sahip olunabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, finansal ihtiyaçlara uzaktan erişimin büyük önem taşıdığı bu dönemde Yapı Kredi olarak, yeni sigorta ve emeklilik ürünleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ettiklerini belirtti.

Ülgen, "Sektöre kazandırdığımız ilklerle, banka sigortacılığı alanında da sınırları kaldırmaya devam ediyoruz. Türkiye'de konut sigortalarında ilk defa hayata geçirilen bir uygulama olan 'Aç/Kapa Güvenli Evim Sigortası' sayesinde müşterilerimiz, sahip oldukları sigortaya duydukları ihtiyacın ortadan kalktığını düşündükleri zaman poliçelerini Yapı Kredi Mobil’den tek tıkla iptal edebiliyor. Böylece evin kullanım durumuna, güvenlik ve risk algısına göre müşterilerimiz, poliçenin aktif veya pasif olmasına kolayca karar verebiliyor. Üstelik 'Türkiye'de sigortasız ev kalmasın' mottosuyla yola çıkarak, poliçe fiyatını oldukça cazip belirlediğimiz 'Aç/Kapa Güvenli Evim Sigortası'nda, müşterilerimize ilk ay prim tutarı kadar Worldpuan hediye ediyoruz." ifadelerini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz