maritbet girişmaritbet
Yalı yerine komşu sıcaklığını seçti

Yalı yerine komşu sıcaklığını seçti

Kurtlar Vadisi dizisiyle bu yılın en büyük medya sponsorluklarından birini gerçekleştiren Ucra İnşaat'ın patronu Atilla Yavuz Başakşehir'deki 5 oda 1 salon evinde mütevazı bir yaşam sürüyor


Kaynak: Dilek TAŞ/Sabah

Kurtlar Vadisi dizisiyle bu yılın en büyük medya sponsorluklarından birini gerçekleştiren Ucra İnşaat'ın patronu Atilla Yavuz Başakşehir'deki 5 oda 1 salon evinde mütevazı bir yaşam sürüyor

Geçtiğimiz perşembe günü atv'de yeni sezona başlayan Kurtlar Vadisi dizisine sponsor olan Ucra İnşaat dikkatinizi çekmiştir. Adını şimdiye kadar az duymuş olduğunuz Ucra İnşaat, bu aralar emlak sektöründe yeni atılımlara hazırlanıyor. Esenyurt'ta Han Plus, Hane Plus gibi projeleri devam eden inşaat şirket ekim ayında Beylikdüzü'nde 2 bin 500 dairelik Ucra City projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Şirketin ortaklarından Atilla Yavuz evinin kapılarını Sabah'a açtı.

BEŞ KİŞİLİK ÇEKİRDEK AİLE
Başakşehir'de bir rezidansta oturan Yavuz ve ailesi mütevazı bir yaşama sahip. Üç yıl önce şimdi yaşadıkları rezidansa taşınan üç kız çocuğu bulunan Yavuz, bir emlak patronu olarak Başakşehir'i tercih etmesinin başta işlerinin bu çevrede olmasına bağlıyor. Taşındıktan sonra ise komşuluk ilişkilerinin çok geliştiğini ve sosyalleştiklerini söyleyen Yavuz, "Oturduğumuz rezidans benzer kültüre sahip işadamlarının oturduğu bir site. Burada komşuluk ilişkilerimiz çok iyi. Birinin hastası ya da cenazesi olsa herkes hemen yanınızdadır. Belki Boğaz manzaramız yok ama komşuluk ilişkilerimiz onu telafi ediyor" diye konuştu. Yavuz'un rezidansın dördüncü katında bulunan evi 5 oda 1 salondan oluşuyor. Evin girişindeki salon haki yeşili koltukları ile ortada bir sehpadan oluşuyor. Salonda ailenin özellikle akşam yemeklerinde buluştuğu bir yemek masası da bulunuyor.
 
Kâbe kapısında dilek diledi, gerçekleşti
Salonda en dikkat çeken ayrıntı ise koltukların hemen arkasında duvarda asılı duran bir tablo. Yavuz, altın renginde ve kabartmalı üzerinde Arapça yazıların bulunduğu bu tablonun Kâbe'nin kapısı olduğunu söyleyerek bu aksesuvarın kendisi için çok önemli olduğunu şöyle anlatıyor: Kâbe'nin kapısı dilek kapısı olarak da biliniyor. 2005 yılında hacca gitme fırsatı bulduğumda bu kapıda dilek dilememi söylediler. Ben de o dönemde 28 konutluk butik bir projeye başlıyordum. Kâbe'nin kapısında dilek diledim. 24 saat içinde o projedeki tüm daireleri sattım. Bunun çok ilahi bir şey olduğuna inandım. Bu nedenle de o kapıyı sembolize eden bir aksesuvarı evime astım. O projeden sonra ise işlerimiz büyüdü.
 
Kendi yaptığım evler küçük, oturmam
Hane halkı araştırmalarında çekirdek ailelerin giderek küçüldüğü ve buna dayanarak kendilerinin küçük metrekareli lüks konut projeleri yaptığını söyleyen Yavuz, "Siz kendi yaptığınız projelerde otururmusunuz sorusu üzerine "Daha küçük ailelere yönelik projeler hayata geçiriyoruz. Ancak biz kalabalık bir aileyiz. Bu nedenle kendi yaptığımız projelerde oturmuyoruz" diye konuşuyor.
 
2.500 konutluk Ucra City geliyor
Yavuz, ocakta Esenyurt'ta home ofis, 190 ofis ve 90 konuttan oluşan Han Plus, mayısta ise 378 konutluk Hane Plus projesine başladıklarını ekim ayında 2 bin 500 dairelik Ucra City projesine başlayacaklarını açıkladı. Yavuz, 2012'de tamamlamayı hedefledikleri Ucra City projesinin yanı sıra, 2011'de en küçüğü bin konutluk üç proje daha planladıklanı kaydetti.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz