maritbet girişmaritbet
Vialand’de Özlem Ersoylu Mutluer Kurumsal İletişim Direktörü oldu

Vialand’de Özlem Ersoylu Mutluer Kurumsal İletişim Direktörü oldu

Tema park, açık hava konseptli alışveriş merkezi, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND’in Kurumsal İletişim, Satış ve Pazarlama Direktörü Özlem Ersoylu Mutluer oldu

Tema park, açık hava konseptli alışveriş merkezi, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND'in kurumsal iletişim, satış ve pazarlama direktörlüğüne, pazarlama ve iletişim dünyasında deneyimli bir isim olan Özlem Ersoylu Mutluer getirildi. Havayolları, ulaşım, sigorta, IT, telekomünikasyon ve kozmetik sektörlerinde çalışan Mutluer, pazarlama, iletişim ve medya iletişimi alanında 20 yıllık bir tecrübeye sahip. 

Mutluer'in kariyerinde; Parfums Christian Dior, MPR Pazarlama Halkla İlişkiler, Genpa Telekomünikasyon, I-Bimsa ve Aksigorta gibi firmalarda kurumsal iletişim ve pazarlama yöneticiliği ile Pegasus Hava Yolları'nda 7,5 yıl pazarlama müdürlüğü görevi önemli bir yer tutuyor. Pegasus markasının tarifeli uçuşlara başlaması, yurtiçi, yurtdışı hatlarının lansmanı, online pazarlaması, kampanyalar, kurumsal iletişim ve birçok sponsorluk projesinde ilk ve önemli projelere imza atan Mutluer, VIALAND'deki görevinden önce İstanbul Deniz Otobüsleri'nde (İDO) satış ve pazarlama grup müdürü olarak çalıştı. Boğaziçi Üniversitesi'nde Sosyoloji lisansının ardından Londra Halkla İlişkiler Okulu'nda (LSPR) pazarlama halkla ilişkiler (Marketing PR) eğitimi gören Mutluer, evli ve ikiz çocuk annesi.     

600.000 m² alan üzerine inşa edilen ve Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük perakende ve eğlence yatırımı olan VIALAND, toplam 1 milyar 150 milyon TL yatırım bedeliyle Eyüp'te kuruldu. 

Kısaca Vialand hakkında:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle Gürsoy Grup & Via Properties ortak girişimiyle İstanbul'un kalbi Eyüp'te yaklaşık 100 futbol sahası büyüklüğündeki 600 dönümlük arazide 1 milyar 150 milyon TL yatırım maliyetiyle inşa edilen VIALAND, tema park, AVM, şehir parkı ve gösteri merkezini bünyesinde barındırıyor. VIALAND tema park, ülkemize ilk kez getirilen Roller Coaster, King Kong, Adalet Kulesi, Çılgın Nehir, Viking, Zindan, Safari Tüneli, Minik Kaşifler gibi 50'den fazla eğlence ünitesiyle dünyadaki birçok popüler temalı parkı geride bırakıyor. Seçkin ve ünlü markaları AVM merkezinde toplayan ve 7'den 70'e herkesin kaliteli zaman geçirip alışveriş yapabileceği VIALAND AVM ise alışveriş için Türkiye'nin en eğlenceli adresi olma hedefiyle yola çıktı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun bir ilgiyle karşılaşan VIALAND'in alışveriş caddelerinde ziyaretçiler, temalı parkın görkemli şatosunun büyüleyici manzarası eşliğinde açık havada alışveriş yaparken aynı zamanda keyifli vakit geçiriyor. Dünyaca ünlü seçkin markaların yer aldığı VIALAND'in yeme-içme alanında Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetleri yan yana sunuluyor. 15 bin kişilik seyirci kapasitesi ile VIALAND Gösteri Merkezi gösteri ise konser ve gösterilere ev sahipliği yapıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vialand'da büyük sürpriz! Yeni oyuncaklar...
  • 21.08.2014 14:08

Vialand'da büyük sürpriz! Yeni oyuncaklar...

İstanbul'un en önemli oyun merkezi olan Vialand'in Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, ...

"Yılda 30 milyon ziyaretçiye ulaşıyoruz"
  • 20.08.2014 15:53

"Yılda 30 milyon ziyaretçiye ulaşıyoruz"

Eyüp'te yer alan eğlence merkezi Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, emlaktason ...

Vialand Fetih Gösterisi yayında
  • 01.04.2014 16:05

Vialand Fetih Gösterisi yayında

Vialand Tema Park içerisinde yayınlanan Fetih Gösterisi emlaktasondakika.com'da ...

Vialand 2014 yeni sezon açılış toplantısı yayında
  • 01.04.2014 14:59

Vialand 2014 yeni sezon açılış toplantısı yayında

Eyüp Alibeyköy aksında yer almakta olan Vialand, 2014 sezonunu açtı ...

Vialand'da 2014 sezonu açıldı, tanıtım filmi yayında
  • 01.04.2014 13:55

Vialand'da 2014 sezonu açıldı, tanıtım filmi yayında

İstanbul'un en büyük tema parkı Vialand yeni sezonun kapılarını açtı. Tanıtım fi ...

Varol Tezmen Artaş İnşaat projelerini değerlendirdi!
  • 05.06.2013 10:05

Varol Tezmen Artaş İnşaat projelerini değerlendirdi!

ARtaş İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen, Artaş İnşaat'ın devam ...