maritbet girişmaritbet
Vefa Group Nestavilla’yla ayda 488 liraya emeklileri ev sahibi yapıyor!

Vefa Group Nestavilla’yla ayda 488 liraya emeklileri ev sahibi yapıyor!

Vefa Group’un pratik hazır konut markası Nestavilla, ev sahibi olmak isteyen kişileri “ev”lendiriyor. Özellikle orta gelir grubu ve emeklilerin tercih ettiği Nestavilla, ayda 488 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor

 

Vefa Group'un pratik hazır konut markası Nestavilla, ev sahibi olmak isteyen kişileri “ev”lendiriyor. Özellikle orta gelir grubu ve emeklilerin tercih ettiği Nestavilla, ayda 488 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Arsanız hazırsa evinizi 15 gün içerisinde kuran Nestavilla, kişiye özel projeler de üretiyor

Pratik hazır konut markası Nestavilla, ev hayali kuranları 15 günde ayda 488 TL taksitle “ev”lendiriyor. En çok arsası hazır olan orta gelir grubu ve emekliler tarafından tercih edilen Nestavilla, villaları aratmayacak konforda evler yapıyor. 

Standart ev tiplerinin dışında kişiye özel projeler de geliştirenNestavilla, müşterilere çok uygun ödeme seçenekleri de sunuyor. Nestavilla'nın fiyatları, projenin büyüklüğü, uygulama alanının koşulları, uygulanacak bölgenin iklim şartlarına göre değişiyor.

Örneğin Nestavilla'nın en çok tercih edilen modellerinden biri olan Melisa, 31 bin 500 TL'ye satılıyor. Bunun yanında Nestavilla'da taksitli ödeme seçenekleri de mevcut.  7 metrekarelik terası ile birlikte 68 metrekare olan 2+1 odalı Melisa modeline, 7 bin 878 TL peşinat verdikten sonra ayda 488 TL ödeyerek de sahip olunabiliyor.

Nestavilla aynı zamanda çok kısa sürede kuruluyor. Konutun üretim dahil anahtar teslim kurulum süresi; projenin şekline, boyutuna, tek katlı ya da iki katlı olmasına ve kurulumun yapılacağı bölgenin özelliklerine göre 15 ile 45 gün arasında değişiyor. Bu yüksek hızı oluşturan en önemli faktör ise anahtar teslim binanın üretiminin yüzde 85'inin fabrikada tamamlanması yani ön üretimli olması. Başta Marmara, Ege ve Akdeniz olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinin iklim koşullarına uygun olarak üretilen Nestavilla, aynı zamanda kolayca sökülüp taşınabiliyor.

Her geçen gün genişleyen bayi ağı sayesinde de müşterilerine bulundukları yerlerde daha hızlı ve güvenli çözümler sunan Nestavilla'nın, Türkiye'nin dört bir tarafında aynı anda çözüm sunabilecek kalitede ve sayıda profesyonel montaj ekipleri bulunuyor.

Binalardaki konfor şartlarını, deprem yönetmeliğine göre statik hesap yöntemlerini kullanarak en son prefabrike yapı teknolojisi ile sunan Nestavilla, tamamen yüksek izolasyon değerlerine sahip olan hafif malzemeler kullanılarak üretildiği için daha az temel ve konstrüksiyon maliyetine ihtiyaç duyuyor. Bu da ekonomik bir çözümün ortaya çıkmasını sağlıyor.

Nestavilla'nın bayi sayısı 30'a ulaştı

Pratik hazır konut markası Nestavilla, Türkiye genelinde bayilikler de veriyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Hatay, Niğde, Mersin, Van gibi birçok şehirde bayileri bulunan Nestavilla'nın bayi sayısı bugüne kadar 30'a ulaştı. Her geçen gün yeni bayilerin eklendiği sistem, teknik altyapısı ve deneyimli ekibi ile Türkiye'de bu alanda kurulan ilk bilimsel bayilik sistemi olarak biliniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nestavilla "Tiny house" üretimine başladı!
  • 13.04.2021 16:47

Nestavilla "Tiny house" üretimine başladı!

Nestavilla, hafif çelik, modül ve panel prefabrik ev konseptlerinin ardından Tin ...

Gemlik'in yapı envanteri çıkarılıyor
  • 13.09.2020 08:30

Gemlik'in yapı envanteri çıkarılıyor

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, inşaat sektörünün temsilcileriyle ...

Pelin Karahan, Avrupa Yakası'ndan ev arıyor
  • 20.08.2020 10:27

Pelin Karahan, Avrupa Yakası'ndan ev arıyor

Avrupa Yakası'ndan ev arayan oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Etiler, Ulus, Bebe ...

Prefabrik ev fiyatları 2017’de ne kadar?
  • 27.07.2017 14:52

Prefabrik ev fiyatları 2017’de ne kadar?

Standart bir evin tüm özelliklerine sahip olabilen prefabrik evler gerek fiyatla ...

Her bütçeye uygun ev konsepti!
  • 10.05.2016 09:20

Her bütçeye uygun ev konsepti!

39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı’na katılan Vefa Holding’in markası Nestavilla Sa ...

Nestavilla prefabriğe adını verdi
  • 04.09.2015 12:24

Nestavilla prefabriğe adını verdi

Türkiye’nin önde gelen prefabrik yapı üreticilerinden Nestavilla, ürettiği 3 tip ...