maritbet girişmaritbet
Vefa Group bayilik vererek daha da büyüyecek

Vefa Group bayilik vererek daha da büyüyecek

Son yıllarda hızlı bir büyüme sürecine giren ve yıllık yüzde 30-40 seviyesinde büyüme hızına ulaşan Vefa Group Türkiye genelinde bayilikler verecek

 

Son dönemlerde gittikçe popülaritesi artan hazır evler ulaşılabilir fiyatlarıyla giderek çok daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor.
Tam 36 ülkede iş yapan Vefa Group'un eş başkanı Turan Koçyiğit, Türk müteahhitlerin Avrupa, Orta Asya ve Orta Doğu gibi ülkelerde en önemli oyuncular arasına girmesiyle, Türk prefabrik yapı sektörü de aynı gelişimi gösterdiğini belirterek, Yurtdışında müteahhitlik yapan firmaların çoğalmasıyla biz de Vefa Prefabrik olarak aynı büyümeyi gösterdik. Piyasanın önemli oyuncularından birisiyiz ve son yıllarda hızlı bir büyüme sürecine girdik. Yıllık olarak yüzde 30-40 seviyesinde büyüme hızına ulaşıyoruz. Yeni teknolojiler sayesinde en büyük rakibimiz Çin'in kalite açısından çok ilerisindeyiz ve bugün ihracat yaptığımız ülke sayısı 36'a ulaştı” dedi.

Özellikle 1999 depreminin ardından da prefabrik yapıların çok daha fazla tercih edilmeye başlandığını anlatan Koçyiğit, Nestavilla ve Steellife markasıyla yaptıkları konutların farklı ihtiyaçlara hitap ettiğini söyledi.
Nestavilla‘da 100 metrekarelik orta sınıf villaların fiyatlarının 35-40 bin lira olduğunu belirten Koçyiğit, konut fiyatlarının metrekareye göre farklılık gösterdiğini söyledi. Koçyiğit, Steelife'ın ise çok daha kaliteli olduğunu vurgulayarak, “Steelife hafif çelik sistemiyle yapıyoruz. Ama bunun normal betonarme konutlardan hiçbir farkı bulunmuyor. Steelife çok daha kaliteli olduğu için fiyatlar da Nestavilla'ya göre daha pahalı” dedi.

Koçyiğit, Türkiye'nin her yerinden talep aldıklarını ve bu talep nedeniyle bayilik vermek istediklerini belirterek, bayilik sistemi sayesinde maliyetlerin daha da düşebileceğini söyledi.
Uluslararası arenada faaliyet gösteren en büyük 225 inşaat firmasının 30'u ile çözüm ortaklığı kuran Vefa, Fransa'dan Afganistan'a Sibirya'dan Sudan'a kadar dünyanın 30'u aşkın ülkesine prefabrike şantiye binaları, ofis ve yaşam konteynerları, profesyonel kullanıma uygun prestij binalar, acil yerleşim üniteleri, ikincil kullanım uygun ve kalıcı lüks kalıcı lüks konutlar satıyor.
 
Yurt içi ve yurt dışındaki önemli fuarları yakından takip eden Vefa Group, Vefa Prefabrike Yapılar markasıyla, toplu konut projelerinden barajlara petrol ve doğalgaz gibi enerji projelerinden gökdelenlere, altyapı projelerinden köprü, otoyol projelerine ve sosyal tesislere kadar pek çok inşaat projesinin başlangıcında yer alıyor.
 

İletişim bilgileri
Web: www.vefagroup.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 390 47 77
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz