maritbet girişmaritbet
Vadistanbul, yabancı yatırımcıyla buluşacak!

Vadistanbul, yabancı yatırımcıyla buluşacak!

İstanbul Ticaret Odası’nın destekleriyle oluşturulan Türkiye çadırında, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul da yerini alıyor.

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olarak nitelendirilen MIPIM Fuarı, Fransa'nın Cannes kentinde 10 - 13 Mart 2015 tarihlerinde kapılarını açıyor. 

Bu yıl 26'ncısı düzenlenen MIPIM Fuarı, dünyanın birçok noktasından gayrimenkul projelerini yatırımcılarla buluşturmaya devam ediyor. Türkiye'nin en büyük karma projesi Vadistanbul Bulvar da MIPIM fuarında bu yıl da yerini alarak, vizyonu, konsepti ve büyüklüğü ile İstanbul'un marka değerine değer katacak.

Fuarın ziyaretçilerinin İstanbul'a bakışını değiştirecek boyutta katma değer oluşturan Vadistanbul, yabancı yatırımcı fonları ile de birebir görüşmeler gerçekleştirecek.

Türk inşaat sektörünün geldiği noktanın sembolü olarak gösterilen Vadistanbul, 1,1 milyar USD'lik dev yatırım bedeliyle dikkat çekiyor.

İSTANBUL'UN YENİ İŞ VE YAŞAM MERKEZİ LANSE EDİLECEK

424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşacak “Bulvar” etabı uluslararası arenada sergilenecek.

İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak konumlandırılan Vadistanbul Bulvar, uluslararası alanda faaliyet gösteren global çaplı firmaların, Türkiye ve bölge merkezlerini taşıdığı bir nokta olarak öne çıkıyor.

Gayrimenkul sektörünün uluslararası alandaki en önemli buluşması MIPIM Fuarı ile Vadistanbul Bulvar uluslararası arenadaki bilinirliğini yükseltmeyi hedefliyor.

Lanse edildiği günden itibaren yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından yoğun talep alan Vadistanbul Bulvar, Türk inşaat sektörünün öncü markalarından Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat'ın ortak girişimi ile hayata geçiriliyor.

MİMARİSİNDE İKİ DEV İMZA

İstanbul'un kuzeyindeki Belgrad Ormanı'yla, şehrin merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ı birleştiren Vadistanbul, Türkiye'nin ödüllü mimarlık ofisi İki Design ile Amerika'nın dünyaca ünlü projelerine imza atmış SOM Architecture tarafından tasarlandı.

1 milyon 320 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Vadistanbul'un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak.

Birçok global ölçekli firmanın yatırımlarını yönlendirdiği bir proje olan  Vadistanbul Bulvar, İstanbul'un cazibe merkezi haline geliyor.

3 parselde toplam 424 bin metrekarelik alanda geliştirilen Vadistanbul'da; 2.500 konut, 100 bin metrekarelik alışveriş merkezi, ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 32 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor.

TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL METROSU

Proje dahilinde Türkiye'nin ilk özel metrosuna ev sahipliği yapacak Vadistanbul, kendi içinde bir metropol merkezi haline geliyor. Vadistanbul ortaklığı tarafından projeye özel olarak inşa edilecek olan havaray, şehrin metro ağına bağlanacak. Ayrıca İstanbul'un üç çevreyolunun kesiştiği noktada konumlanan Vadistanbul, şehrin en hızlı gelişen lokasyonunda yer alıyor.

İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Vadistanbul'un Bulvar etabının Haziran 2016'da tamamlanması hedefleniyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vadistanbul yeni tanıtım filmi yayında!
  • 07.01.2015 10:22

Vadistanbul yeni tanıtım filmi yayında!

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - Invest İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Vadist ...

Avi Alkaş 'Vadistanbul Bulvar'da 4. Nesil AVM oluşturacağız'
  • 20.02.2014 16:11

Avi Alkaş 'Vadistanbul Bulvar'da 4. Nesil AVM oluşturacağız'

Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Vadi İstanbul Bulvar içerisinde 4. ...