maritbet girişmaritbet
Ünlüler hangi konut projelerini tercih etti?

Ünlüler hangi konut projelerini tercih etti?

Her giydikleri, yedikleri, içtikleri kısacası yaşamları merak edilen ünlülerin hangi projelerden ev sahibi olduğunu öğrenmek ister misiniz?

Farklı mimarileriyle dikkat çeken ve otel konforunda hizmet sunabilen konut projeleri ünlülerin ilgisini çekiyor. Pek çok ünlü isim markalı konut projelerini tercih ediyor. Zevklerine göre dekore edebildikleri ferah ve geniş konutlara ilgi gösteren sanatçı ve futbolcuların daire sahibi olduğu konut projeleri şöyle; 

 

Metropol İstanbul / Jennifer Lopez

jennifer lopez metropol istanbulda

Reklamında da oynadığı Metropol İstanbul'dan bir daire sahibi olan Jennifer Lopez, yatırım konusunda akıllı davranmaya çalıştığını ve tekrar gelmek istediği yerleri seçmeye çalıştığını belirtmişti. Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul projesinde fiyatlar 381 bin liradan başlangıç gösteriyor.

 

Zorlu Center - Levent Loft - Ormanada / Cem Yılmaz 

Türkiye'nin çok kazanan ve çok konuşulan ünlüleri arasına adını altın harflerle yazdıran komedyen Cem Yılmaz'ın Levent'te yer alan Levent Loft, Zekeriyaköy'deki Ormanada ve Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center'da evi var. Arabalara ve gayrimenkule yatırım yapmayı seven Cem Yılmaz, son yıllarda vergi rekortmenleri listesinde de kendine yer buluyor.

 

Savoy Ulus / Ebru Şallı 

ebru şallı savoy ulus evi

Savoy Ulus'ta ferah ve Aydınlı bir bahçe dubleksinde yaşayan Ebru Şallı, dekorasyonda modern ve sade çizgileri tercih ediyor. 250 metrekarelik bahçe dubleksi evin alt katında içinde banyo ve giyinme odası olan yatak odası, pilates odası ve banyo yer alıyor. Üst katta ise önü yemyeşil bahçeye açılan salon, mutfak, iki misafir odası, banyo ve bir misafir tuvaleti mevcut. 

 

Yuva Kağıthane / Kadir İnanır - Şahan Gökbakar

Kadir İnanır ve Şahan Gökbakar'ın daire sahibi olduğu Yuva Kağıthane projesi, Yılmaz Ulusoy İnşaat tarafından hayata geçirildi. 80 konutluk butik bir proje olarak karşımıza çıkan Yuva Kağıthane, yatırım açısından oldukça avantajlı. 

 

Astoria Residence / Sinan Akçıl - Şahan Gökbakar - Mehmet Ali Erbil

Astoria Residence'tan konut sahibi olan ünlüler arasında şarkısı ve yorumcu Sinan Akçıl, komedyen Şahan Gökbakar ve Mehmet Ali Erbil bulunuyor. Altında bir AVM'nin de hizmet verdiği Astoria Residence, 27 katlı iki kuleden oluşuyor. Şişli - Esentepe'de bulunan projede ofis ve rezidanslar bulunuyor. 

 

Panorama Life / Bülent İnal - Aydan Şener - Serkan Balcı 

Panaroma Life'tan konut sahibi olmak isteyenlere peşin alımlarda yüzde 10 indirim ayrıcalığı sunuluyor. “Bavulunu Kap Gel” sloganı ve dayalı döşeli daire konsepti sunan Panaroma Life'a bavulunu alıp gelenler arasında Aydan Şener, Bülent İnal, Serkan Kırıntılı, Orhan Şam gibi birçok ünlü isimler de yer alıyor. 

 

Maçka Residence / Wesley Sneijder

Wesley Sneijder mangal yaparken

Galatasaray'da top koşturan ünlü futbolcu Wesley Sneijder, Türkiye'ye geldiğinde Maçka Residence'ı tercih etti. Eşi Yolanthe Cabau ile birlikte saray yavrusu dairede yaşayan Wesley Sneijder, dairesine aylık 25 bin Euro kira ödüyor. 

 

Sultan Makamı / Kenan Doğulu - Beren Saat - Saadettin Saran - Yılmaz - Belçim Erdoğan 

Çengelköy'de konumlandırılan ve 79 bağımsız birimden meydana gelen Sultan Makamı'nda konutlar villa ve konak şeklinde tasarlandı. Kenan Doğulu'nın sevgilisi Beran Saat'e Sultan Makamı'ndan 7 milyon dolara köşk satın aldın. Ardından Belçim Bilgin de yakın arkadaşı Beren Saat'e komşu olmak isteyince devreye Yılmaz Erdoğan girdi ve çift 7 milyon dolara bir villa satın aldı. Projede ünlü iş adamı Saadettin Saran'ın da dairesi bulunuyor. 

 

Brandium Ataşehir / Ayşe Arman

ayşe arman brandium ataşehirde

Anadolu Yakasının en önemli projelerinden birisi olan Brandium Ataşehir'de kısa bir süre önce “Peşinat Teslimde” kampanyasından ev alan Ayşe Arman, projeyi çok beğenince reklamlarında oynamayı kabul etti. Altında bir alışveriş merkezinin de bulunduğu Brandium Ataşehir, 1150 birimden oluşuyor. 

 

Nisbetiye On / Ebru Yaşar 

Şarkıcı Ebru Yaşar, Etiler'de yer alan Nisbetiye On projesinde 1 milyon 200 bin dolara daire satın aldı. 92 birimden meydana gelen Nisbetiye On, 5 bin metrekare arsa üzerine kuruluyor. Yaşamın başladığı projede fiyatlar 850 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 

 

Zorlu Center / Seda Sayan

Zorlu Center'dan konut sahibi olan ünlüler arasında Seda Sayan da yer alıyor. Rezidansta yaşamak tam bana göre diyen Seda Sayan, Cem Yılmaz'a komşu oldu. İstanbul'un en değerli arsalarından birine kurulan Zorlu Center'da yaşam başladı. Projenin altında bir alışveriş merkezi de hizmet veriyor. 

 

Alaçatı Taş Evler / Demet Akbağ

Taş evlerin sahibi olan ünlü isimler arasında Demet Akbağ, Milli basketçi Kerem Gönlüm ve Koç Holding Ceo'su Turgay Durak gibi isimler bulunuyor. Alaçatı'da konumlandırılan Köy İçi Taş Evler, eski Rum mimarisinin özelliklerini devam ettirerek, 12 ay yaşanılacak, doğa dostu mekanlardan oluşuyor. 

 

Sinpaş Lagün / Kıvanç Tatlıtuğ

kıvanç tatlıtuğ sinpaş lagünde

Kıvanç Tatlıtuğ, başrolünde oynadığı Aşk-ı Memnu dizisi içinde mekan olarak kullanılan Sinpaş Lagün'den daire sahibi. 1 milyon 300 bin lira değerindeki lüks villa, 5 oda 1 salondan oluşuyor. Sancaktepe'de yer alan Sinpaş Lagün, 70 bin metrekare yeşil alana sahip. 

 

Sapphire / Hülya Avşar 

Levent ve Maslak aksı arasında Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan Saphhire'den Hülya Avşar daire satın aldı. 261 metre yüksekliğinde olan rezidans kulesi Avrupa'nın en yüksek 2. binası olarak lanse ediliyor. Gerçek lüksü hem binanın mimarisinde hem de hizmetlerinde yakalamak isteyen ve hacimli mekanlarda İstanbul'u zevkle yaşamak isteyenler için tasarlandı. 

 

Şehrizar Konakları / Hakan Şükür

İstanbul Altunizade'de boğaz gören bir tepede konumlandırılan Şehrizar Konakları yüksek fiyatlarına rağmen ünlülerin akınına uğruyor. Projeden Hakan Şükür, Katar Emiri El Tani ve Şenol Güneş gibi isimler konut satın aldı. 49 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan Şehrizar Konakları, Gap İnşaat imzasını taşıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ünlülerin evleri Trump Towers'da
  • 19.11.2011 14:30

Ünlülerin evleri Trump Towers'da

Türkiye'nin 12 ünlü yüzü 12 mimarla biraraya geldi ve ortaya birbirinden güzel 1 ...

Ünlü isimlerin hayranlık uyandıran evleri!
  • 01.10.2020 10:27

Ünlü isimlerin hayranlık uyandıran evleri!

Yıldızlar, sanatçılar, hayranlık uyandıran evler.. Gayrimenkule yatırım yapmayı ...

İşte ünlülerin yaşadığı evler!
  • 19.01.2017 09:56

İşte ünlülerin yaşadığı evler!

Türkiye'de yaşayan ünlülerin yaşadığı muhteşem evler dikkat çekiyor ...

Ev dekorasyonunda beyazı tercih eden ünlüler!
  • 28.02.2015 20:46

Ev dekorasyonunda beyazı tercih eden ünlüler!

Ünlülerin evlerini gezen dekorasyon dergisi InStyle Home'daki 5 ünlünün beyaz ev ...

Ünlülerin Boğaz'ı gören evleri!
  • 21.02.2015 17:24

Ünlülerin Boğaz'ı gören evleri!

Ünlülerin evlerini yansıtan dekorasyon dergisi InStyle Home'un evini incelediği ...