maritbet girişmaritbet
Ukra İnşaat 2011'de 5 bin konut yapacak!

Ukra İnşaat 2011'de 5 bin konut yapacak!

Ukra City Projesi'ni Kurtlar Vadisi'nin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile tanıtan Ukra İnşaat, 2011 yılında toplam 5 bin konutluk iki yeni projeye başlamayı planlıyor. Ukra İnşaat Başkanı Atila Yavuz, 'Yeni projemizin reklam kampanyasında Necati Şaşmaz'ın yanında öyle bir yıldız olacak ki bütün dünya bizi konuşacak' diedi

Kaynak: Şenay Büyükköşdere / Akşam

Ukra İnşaat ismini pek çok kişi, birkaç ay önce televizyonlarda dönmeye başlayan Ukra City  reklamlarıyla duymaya başladı. Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar karakteri olarak tanınan Necati Şaşmaz'lı tanıtımlar o kadar dikkat çekti ki firma kısa sürede en fazla tanınan inşaat şirketleri arasına katıldı. Ukra İnşaat'ın yönetim kurulu başkanı Atila Yavuz, bilinçli olarak kullandıkları bu agresif pazarlama yöntemi ile ilk hedeflerine ulaştıklarını vermek istedikleri mesajı doğru bir şekilde tüketiciye ve sektöre ilettiklerini belirtiyor. Yavuz, 'Markamızın bilinirliği ocak ayı başında yüzde 2 idi. Şimdi yüzde 57 seviyesinde. Sektördeki en iyi tanınan firmanın ise bilinirlik oranı yüzde 68. Biz bu reklamlar ile 'Ukra İnşaat diye bir firma var. Ve bu firma doğru işler yapıyor, bunu fark edin' demek istedik. Ve kısa sürede bu farkındalığı yaratmatmayı başardık' diye anlatıyor.
 

ALMANYA'DAN GELEN 'POLATSEVERLER'
2700 konutluk Ukra City projesinde 900 dairenin 2 ayda satıldığını vurgulayan Yavuz, Necati Şaşmaz ile tüketiciyi satış ofisine çekmeyi başardıklarını ifade ederek, 'Zaten tüketici satış ofisine geldikten sonra gerisi kolay. Çünkü projemize çok güveniyoruz' dedi. Reklamların satış kararını ne ölçüde etkilediğini sorduğumuzda ise Yavuz şöyle yanıt verdi: Geçenlerde Almanya'dan bir grup satış ofisimize geldi, 5 daire aldı. 'Niye bizi seçtiniz' diye sorduk. '8 yıldır Necati Şaşmaz'ı seyrediyoruz. O, düzgün olmayan bir firmanın reklamını yapmaz' dediler. Sonra bu grubun akrabaları da geldi rakam 15'e çıktı. 
Ukra City Projesi'nin satışını hemen tamamlamak gibi bir kaygıları olmadığını vurgulayan Yavuz, 'Aslında yüzde 20-30'u kalsın istiyoruz. Projenin bir kısmının kalması bizim karımızı artırır'  diye konuştu.

Yeni projede metrekare 1750 TL
Bu yıl Beylikdüzü ve Küçükçekmece'de iki yeni prnojeye başlayasöyleyen Yavuz, 'Biri 50, diğeri 150 dönüm iki arazi için anlaşma yaptık. İlk projeyi mayısa yetiştirmek istiyoruz. Aslında ikisini birden piyasaya sunacaktık fakat seçim nedeniyle mayıs ayındaki konjonktürü bekleyelim dedik. İki projede toplam 5 bin konut olacak' dedi. Yeni projelerinin 15-20 katlı lüks sosyal konutlardan oluşacağına dikkat çeken   Yavuz, metrekare fiyatının ise 1750 TL'den başlayacağını söyledi.   Yavuz, Beylikdüzü'ndeki projenin maliyetinin 300 milyon TL, Küçükçekmece'de projesinin maliyetinin ise 100 milyon TL olacağını ifade etti.

Dünya çapında kadın yıldızÜNYA ÇAPINDA KADIN YILDIZ
ATİLA Yavuz, yeni projelerinin reklam kampanyası için dünya çapında bir kadın yıldızla anlaşmayı planladıklarını söyledi. Yavuz, 'Gerek Türk medyasının gerek yabancı basının ilgisini çekecek bir ismi Necati Şaşmaz ile yan yana getirmeyi planlıyoruz. Bu planımız gerçekleşirse, bütün dünya bizi konuşacak' diye anlatıyor. Yavuz, şimdilik yurtdışına yönelik yatırım planları olmadığını ancak uzun vadede global bir firma olmayı hedeflediklerini belirtiyor ve ekliyor: Amerika, Ukrayna, Kuveyt, Ürdün gibi ülkelerden konut ve AVM imalatı konusunda talepler alıyoruz. Şimdilik Türkiye pazarının yeterli olduğunu düşünüyoruz. Ancak, ileride biz de global bir firma olmayı planlıyoruz.

36 daireden bugüne geldik
UKRA'nın inşaat sektörüne 9 yıl önce 36 konutluk bir projeyle girdiğini söyleyen Atila Yavuz, '2000'lerin başında 36 daire ile çıktığımız yola, 5 bin konut ile devam ediyoruz. Ukra bu sektörde lokomotif bir firma olmak istiyor. Ancak bunun için ayağımızı yere sağlam basmamız gerektiğini biliyoruz. Kontrollü büyüyüp, adımlarımızı dikkatli atacağız' dedi. Bunun için kadrolarını güçlendirme yoluna gittiklerini ve önemli profesyonellerle anlaştıklarını anlatan  Yavuz, 'Son olarak Ağaoğlu'nda görev yapan Kürşat Tunçel'i bünyemize kattık' diye devam etti.
 

 

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz