maritbet girişmaritbet
Türkiye’nin ilk ve tek moda merkezi: Platform Merter!

Türkiye’nin ilk ve tek moda merkezi: Platform Merter!

İstanbul'un en önemli merkezlerinden biri olan Merter'de hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek moda merkezi Platform Merter projesinin suit ve rezidans blokları oldukça iddialı

Eroğlu Gayrimenkul ve Doğa Şehircilik ortaklığıyla Merter'de hayata geçirilen moda ve toptan tekstil ticaret temalı Platform Merter, suit ve rezidans bloğu ile de Merter'e ayrı bir soluk getiriyor. 20 bin metrekare alanda kurgulanan; E-5, metro ve metrobüs yollarına olan yakınlığı ile de dikkat çeken Platform Merter, 213 adet suit bölümü, 34 adet teras ev ve 81 adet A+ rezidansı ile göz dolduruyor.

Şehir manzarası evinizin penceresinde

Kat bahçeleri, ferah ve geniş daireleri ile konforlu bir yaşam sunan Platform Merter, üst katlarda panoramik manzarası, geniş ailelere yönelik daire planları ve ulaşıma yakınlığı ile İstanbul'un en merkezi ve gözde lokasyonlarından Merter'de yeni bir hayata adım atmanıza olanak sağlıyor. Rahat, kullanışlı yaşam alanları barındıran Platform Merter konut bölümü, ailelerin hep birlikte sosyal imkânlar ile yaşayabileceği bir hayat vaat ediyor

Sosyal donatıları ile keyifli bir hayat

Akıllı ev sistemleri ile maksimum konfor sunan Platform Merter Rezidans, kapalı otopark hizmeti, sosyal imkânları ve her dairedeki kat bahçeleri ile konforlu ve mutlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Dairlerin kat bahçelerinde şehir manzarasına dâhil olmanızı da sağlayan Platform Merter Rezidans, ayrıca Wellness Spa Center'daki buhar odası, Türk hamamı, sauna ve yüzme havuzu hizmetleriyle siz ve ailenin için düşünülmüş kaliteli ve keyifli bir yaşam sunuyor.

 Kendinizi özel hissedeceksiniz

Platform Merter Suites bölümünde ise bütünsel tasarımı ile tek başına dinlenmek isteyenlere ayrı bir dünya sunuyor. Dünyaca ünlü restoranlar, spa hizmeti, spor kompleksi ile herkesin kendini önemli hissetmesini amaç edinen Platform Merter Suites, konforlu yaşamı ayaklarınıza getiriyor. Platform Merter Suites, "concierge" hizmeti gibi birçok yeni lüks anlayışıyla zamanınızı tasarruflu kullanmanızı sağlıyor.

Fiyatlar 692 bin TL'den başlıyor

692 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Platform Merter Rezidanslar için peşin ödemelerde yüzde 8 indirim, banka kredisi ile alımlarda ise yüzde 1 peşinat uygulanıyor. Atatürk Havalimanı ile metro, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarına yakınlığının yanı sıra, hem ticaret hem de ev hayatını kurgulayan Platform Merter'de suit bölümünün satışı tamamlandı. Rezidans bölümünde ise 39 rezidansın satışının sürdüğü proje, fashion park bölümüyle de tekstil sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Dünya markası olan ve bu yolda ilerleyen moda ve tekstil markalarını, modern ve fonksiyonel bir biçimde aynı çatı altında toplayan, Platform Merter Fashion Park, bu özelliği ile de Türkiye'de moda ve toptan tekstil merkezi olarak bir ilk olma özelliği taşıyor.

Exclusive Home

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eroğlu'nun MIPIM 2013 Fuarı'ndaki standı geziliyor!
  • 12.03.2013 16:46

Eroğlu'nun MIPIM 2013 Fuarı'ndaki standı geziliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün MIPIM 2013 Fuarı'ndaki standı geziliyor. Ayrıntılar emlakt ...

Platform Merter Fashion Park lansmanı yayında!
  • 12.12.2012 16:20

Platform Merter Fashion Park lansmanı yayında!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Merter'de hayata geçirile ...

Hom Design Center İstanbul’un tasarım merkezi olacak
  • 09.12.2016 13:25

Hom Design Center İstanbul’un tasarım merkezi olacak

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe'de hayata geçirilecek olan Hom Design C ...

Seyrantepe Eroğlu Skyland örnek dairesi
  • 01.01.2014 10:41

Seyrantepe Eroğlu Skyland örnek dairesi

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe'de inşa edilen Skyland'den örnek daire ...

Seyrantepe Eroğlu Skyland proje galerisi
  • 01.01.2014 10:39

Seyrantepe Eroğlu Skyland proje galerisi

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe'de inşa edilen Skyland'den kareler ...

Platform Merter Fashion Park görselleri yayında!
  • 12.12.2012 14:17

Platform Merter Fashion Park görselleri yayında!

Merter'de hayata geçirilen ve Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla hayat bulan Platform ...