maritbet girişmaritbet
Turkey Expo Qatar'ın sponsoru ESD oldu!

Turkey Expo Qatar'ın sponsoru ESD oldu!

Katar'da 16-18 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek Turkey Expo Qatar'ın bu seneki sponsoru yine Emlaktasondakika.com oldu.

Türkiye ile Katar arasında yürütülen yoğun diplomatik ilişkilerin ticari çerçeveye taşınmasını sağlamak amacıyla düzenlenen Turkey Expo Qatar için geri sayım başladı. Bu sene Capital Expo tarafından düzenlenen Turkey Expo Qatar Fuarı'nın dijital partneri yine Emlaktasondakika.com oldu. Fuarın başladığı 2017 yılından bu yana dijital partnerliğini yaptığımız fuar, sonuç odaklı bir tanıtım ve pazarlama imkanı sunuyor. Bu sene de fuarda standı olan tek internet sitesi Emlaktasondakika olacak.

Emlaktasondakika.com'un Turkey Expo Qatar Fuarı'nın 3. kez dijital partneri olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Emlaktasondakika.com Genel Koordinatörü Mehmet Çiçekçi: "Sektörümüz için faydalı olacağına inandığımız fuarlar ile partnerlik anlaşması yapıyoruz. Turkey Expo Qatar Fuarı her sene üzerine koyarak yoluna devam ediyor. Son 3 senedir yurt dışı fuarlarda katılımcılarını memnun eden ve dönüş odaklı tek fuar olma özelliğini hala elinde tutuyor. Geçtiğimiz sene 112 Türk firması katıldı. Özellikle inşaat sektörü olarak ciddi bir katılım gerçekleşti. Fuar sonrasında katılımcı firmalar ile birebir görüşerek hazırladığımız raporda ciddi bir memnuniyetin olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bu sene Teknik Yapı ve Halk GYO başta olmak üzere gayrimenkul sektöründen yine katılımlar bekliyoruz. Katar'da ciddi ön hazırlık yaparak fuara giden firmaların fuardan mutlu döndüğünü her sene görüyoruz. Bu aslında tüm yurt dışı fuarları için geçerli. Ancak Katar ile ülkemiz arasındaki sıcak siyasi ilişkiler bu konuda katılımcıların işini son derece kolaylaştırıyor." dedi.

Emlaktasondakika Haber Müdür Yardımcısı Uğurcan Tokay-Emlaktasondakika Genel Koordinatörü Mehmet Çiçekçi

Emlaktasondakika.com bu sene de fuar döneminde Katar'a adeta çıkarma yapacak. Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenecek fuarda ekip olarak katılım göstereceğiz. Katar'dan yapacağımız canlı yayınlarla fuarın nabzını tutacağız. Her gün fuarda olan tüm gelişmeleri bültenle servis edeceğiz. Hem Katar hem de İstanbul'daki Emlaktasondakika ekibi, fuardaki olayları tüm heyecanıyla aktaracak.

Dünya Etnospor, 120 metrekarelik etkinlik alanıyla Turkey Expo Qatar Fuarı'nda Katarlı işadamlarına gösteriler yapacak. Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ın da fuara katılım göstermesi bekleniyor.

Bu seneki heyecan bir başka!

16-18 Ocak 2019 tarihinde düzenlenecek Turkey Expo Qatar Fuarı, bu yıl 3. kez düzenlenecek. Turkey Expo Qatar 2019, bu yıl da Türk-Arap gayrimenkul yatırımcısını ve Türkiye'den birçok dev projeyi bir araya getirecek. Dev platformda tanışma fırsatı bularak işbirliği yapma imkanı sağlayacak olan firmalar Turkey Expo Qatar 2019'da stantlarında projelerini sergileyip tanıtırken bir yandan da sıcak satış imkanı bulacak.

Bu yıl, önceki yıllardan farklı olarak Türkiye'deki projelere büyük bir ilgi bekleniyor. Bunun nedeni de Resmi Gazete'de yayımlanan 106 sayılı kararnameye göre, yabancıların vatandaşlığa geçişi için gereken asgari taşınmaz bedeli de 1 milyon dolardan 250 bin dolara çekilmesi. Fuarda Türkiye'den katılan firmaların yatırımcılardan büyük ilgi görerek, yüksek miktarda satışlar elde edilmesi öngörülüyor.

Fuara katılması şu ana kadar kesinleşen inşaat firmaları

  • Teknik Yapı
  • Halk GYO
  • Hayat Leading
  • Isra Holding
  • Ibhar (Katar)
  • Kasır Yapı
  • API Investment
  • Aydın İnşaat
  • Asraş Yapı
  • Buruj İnşaat

10 bin ziyaretçi ve 150 firma hedefi ile yola çıkan 3. Turkey Expo Qatar'da Türkiye'nin doğal ve tarihi güzellikleri nedeniyle buradan mülk almak isteyen yabancı vatandaşların tüm sorularına cevap verecek.

2018 TURKEY EXPO QATAR'DA NELER YAŞANDI?

2. Turkey Expo Qatar Fuarı, MÜSİAD ana partnerliğinde 17-19 Ocak 2018 tarihleri arasında şehir merkezindeki Doha Exhibition and Convention Center'da gerçekleşti ve yine aynı sektörlerden 112 firma ağırladı. Fuara Türksat, Emlak Konut GYO, Sinpaş GYO, Teknik Yapı, Tahincioğlu, Artaş, İttifak Holding, Çaykur, Antalya Belediyesi, İdevit ve Çilek Mobilya gibi pek çok firma ve kurum katıldı.

Turkey Expo Qatar 2018 Fuarı açılışı

Fuarın açılışını Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed Bin Jassim Al Thani ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi yaptı. Açılış Sayın Bakanların yanı sıra T.C. Doha Büyükelçisi Fikret Özer'i, ana partner MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan'ı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ağırladı. Yoğun ilgi gören fuar, Katar'da düzenlenen fuarlar içerisinde 7500 ziyaretçi ile en üst sıralara yerleşti. Katılımcı firmalar iki gün süren B2B organizasyonu süresince 3600'ü aşkın birebir iş görüşmesi gerçekleştirdi. 100 milyon dolarlık ihracat anlaşmasına sahne olan fuar, 150 milyon TL değerindeki sıcak satış ve yeni anlaşmalarla yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

16-18 Ocak 2019 tarihlerinde düzenlenecek Turkey Expo Qatar'ın tüm gelişmeleri emlaktasondakika.com'da olacak. Fuara katılım için [email protected] mail adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Expo Turkey by Qatar Fuar alanının genel görüntüsü!
  • 18.01.2018 20:14

Expo Turkey by Qatar Fuar alanının genel görüntüsü!

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 17-19 Ocak 2018 tarihlerinde yerli-yabancı ziyaret ...

Hangi Proje programında ilk durak Sea Pearl Ataköy!
  • 20.11.2017 17:50

Hangi Proje programında ilk durak Sea Pearl Ataköy!

Emlaktasondakika.com yepyeni bir programla daha karşınızda... Ev almak ve yatırı ...

Ziad Bassam, emlaktasondakika'ya konuştu!
  • 20.05.2017 16:21

Ziad Bassam, emlaktasondakika'ya konuştu!

Suudi Arabistan Cidde Ticaret Odası Başkanı Ziad Bassam, 11. Gayrimenkul Fuarı'n ...

Expo Turkey by Qatar, Emlak Bülteni'nde!
  • 24.04.2017 17:08

Expo Turkey by Qatar, Emlak Bülteni'nde!

Katar'ın Doha kentinde 19-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Expo Turkey by ...

Expo Turkey by Qatar'da Türk firmalarının standlarını görüntüledik!
  • 20.04.2017 13:18

Expo Turkey by Qatar'da Türk firmalarının standlarını görüntüledik!

Emlaktasondakika.com ekibi dün başlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'ndan an be an ...

Emlak Bülteni'nde geçen haftanın en çok konuşulanları var!
  • 27.03.2017 17:15

Emlak Bülteni'nde geçen haftanın en çok konuşulanları var!

Zeynep Karabağ Gürer'in hazırlayıp sunduğu Emlak Bülteni'nde sizler için geçen h ...