maritbet girişmaritbet
Trump Towers’ta Aspen imzası..!

Trump Towers’ta Aspen imzası..!

İstanbul’un güzelliğine ve kültürüne uygun olarak inşa edilen en yeni eser Trump Towers, Aspen ürünleriyle oluşturulan mimarisiyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

İstanbul'un güzelliğine ve kültürüne  uygun olarak inşa edilen en yeni eser Trump Towers,  Aspen ürünleriyle oluşturulan mimarisiyle görenleri kendine hayran bırakıyor. 

Sıradışı görüntüsü ve sofistike yapısıyla İstanbul'un güzelliğine ve kültürüne  uygun olarak inşa edilen en yeni eser Trump Towers,  Aspen ürünleriyle oluşturulan mimarisiyle görenleri kendine hayran bırakıyor.   Etkileyici mimarisi ve üst düzey teknolojisiyle yaşam alanlarına yüksek standartlar sunuyor.

Muhteşem tarihi dokusuyla, gelişim, enerji ve ilerlemenin göstergesi, kültür ve ticaret merkezi olan İstanbul'un sembolleri arasına katılacak bir eser olarak inşa edilen Trump Towers, çok yakında açılıyor.

Ofis, residence ve sosyal yaşam alanlarıyla yepyeni bir dünyanın kapısını aralayan  Trump Towers, alışveriş merkezi, eğlence ve modanın yeni adresi olmayı hedefliyor. Yarattığı sinerji ile yeni bir hayat konsepti sunan Trump Towers,  mimarisinde kullanılan Aspen ürünleriyle estetik ve teknolojiyi harmanlayarak lüks bir yaşam alanı sunuyor

Trump Towers projesinin 37 kattan oluşan ofis alanları ve yemek katı, Aspen modüler bölme duvar ürünlerinden Sinova ve Diversa Flush, metal asma tavan ürünü Opencell kullanılarak tasarlanmış ve çağdaş, fonksiyonel ve estetik yaşam alanları sunulmuştur.

Modern çizgileri ve teknolojik özellikleriyle bir tavandan çok daha ötesini sunan Aspen asma tavan sistemleri ofislere aydınlatma ve ferahlık katmakta.  Cam ve modül kullanılarak kısmen veya tamamen saydamlaştırılmış bölme duvarlar ise ergonomik, mekanın içinde sağladığı akustik özelliği ve üstün ses izolasyonu ile kendini gösteriyor.

260.000 metrekarelik 39 katlı rezidans kulesi, 37 katlı A+ ofis kulesi ve 43.000 metrekarelik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ile İstanbul'un siluetine bir süredir çarpıcı formu ile eklenmiş olan Trump Towers İstanbul, uluslararası projelerle dünyaca üne sahip olan Trump International ve Doğan Grubu iş birliği ile hayat buldu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ünlülerin evleri Trump Towers'da
  • 19.11.2011 14:30

Ünlülerin evleri Trump Towers'da

Türkiye'nin 12 ünlü yüzü 12 mimarla biraraya geldi ve ortaya birbirinden güzel 1 ...

Trump Towers'ta fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor!
  • 16.09.2011 17:57

Trump Towers'ta fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor!

Trump Towers'da rezidansların fiyatları 550 bin ile 2 milyon 500 bin dolar arası ...

Hanzade Doğan'dan Trump Towers açıklaması
  • 14.12.2015 10:11

Hanzade Doğan'dan Trump Towers açıklaması

Doğan ailesi ve Trump Towers adına Hanzade Doğan, Donald Trump'a sert tepki göst ...

Aspen'den sektöre iki yenilikçi ürün birden!
  • 02.09.2014 12:26

Aspen'den sektöre iki yenilikçi ürün birden!

Yapı sektörünün lideri Aspen, 25. yılında sektöre iki yenilikçi ürün kazandırıyo ...

Projebeyaz, Cityscape Global 2013 fuarına katıldı
  • 04.11.2013 10:37

Projebeyaz, Cityscape Global 2013 fuarına katıldı

Projebeyaz International, 8-10 Ekim’de gerçekleştirilen “Cityscape Global 2013” ...

Rönesans İnşaat genel merkezi ve Algida Konya fabrikasına Aspen imzası!
  • 04.09.2013 10:36

Rönesans İnşaat genel merkezi ve Algida Konya fabrikasına Aspen imzası!

Yapı sektörünün ülkemizdeki lider kuruluşu Aspen Yapı ve Zemin A.Ş, Konya ve Ank ...