maritbet girişmaritbet
Torunlar GYO'ya 2 ödül birden!

Torunlar GYO'ya 2 ödül birden!

Türkiye'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Torunlar GYO, 'Sign of the City Awards"da 2 ödül birden aldı.

Gayrimenkul sektöründe en iyileri belirlemek amacıyla düzenlenen 'Sign of the City Awards 2015' organizasyonunda Torunlar GYO; Torun Tower ile "En İyi Ofis", Mall of İstanbul ile "En iyi AVM" ödüllerine layık bulundu.

Daha kaliteli, çevreci ve sürdürülebilir bir vizyonla çalışan inşaat ve gayrimenkul markalarının projelerinin, 3 aşamalı değerlendirme sisteminden geçerek ödüllendirildiği organizasyonun bu yıl ikincisi düzenlendi.

Mall of İstanbul: En iyi AVM

İstanbul'un batı yakasının gelişen ve değişen bölgesi Mahmutbey Başakşehir'de yer alan Mall of İstanbul; 1.081 rezidans, 180 ofis, 350 mağazanın yer aldığı AVM ve uluslararası standartlarda inşa edilen bir otel konsepti ile Türkiye'nin en büyük karma kullanım projesi olarak öne çıkıyor. Alışveriş, yaşam ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Mall of İstanbul, yaklaşık 6.500 kişiye istihdam yaratıyor. Perakende sektörüne, ülke turizmine ve kültür sanat hayatına önemli katkılar ve yenilikler sağlayan Mall of İstanbul, % 30'u sosyal alanlara ayrılan konseptiyle de dikkat çekiyor. Mall of İstanbul; Türkiye'nin ilk ve en büyük kapalı tematik oyun parkı MOİPARK'ın yanısıra, 16 salonu ve 3.050 koltuk kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük sinema kompleksi Cinetech ve 700 koltuk kapasiteli MOİ Sahne'ye ev sahipliği yapıyor. Geleneksel Türk sanatlarının tanıtıldığı interaktif Osmanlı Müzesi Ottomanya, Türkiye'nin yöresel mutfaklarını bir araya getiren GUSTO MOİ; resim, müzik, dans, bale, drama, fotoğrafçılık ve satranç eğitimlerinin verildiği MOİ Club, Mall of İstanbul'un renkli dünyasını geniş kitlelere taşıyan MOİ web TV, farklı sergilere ev sahipliği yapan MOİ Sanat, alışveriş merkezinin ana sosyal alanlarını oluşturuyor.

Mall of İstanbul

İçerisinde 12 adet en büyük mağaza bulunan AVM olan Mall of İstanbul, aynı zamanda en çok çocuk mağazasına sahip AVM olarak; 11 ayrı giriş noktası, 83 yürüyen merdiven ve 42 asansör ile hizmet veriyor. Uluslararası Engelli Standartları'na uygun bir şekilde tasarlanan Mall of İstanbul, Leed Gold Sertifikasına da sahip.

Torun Tower: En iyi Ofis

İstanbul'un en önemli ticari bölgesi Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan bir A+ ofis projesi olan ve 38 kattan oluşan Torun Tower; 100 metrekareden 1.700 metrekareye kadar değişen ofis seçenekleri ile iş dünyasının çalışma temposunu değiştiriyor. Gayrettepe Metro İstasyonu'na direkt bağlantısı olan Torun Tower'da kule ve yatay ofis olmak üzere iki farklı ofis tipi bulunuyor. Türkiye'nin en büyük metrekarelik ofis alanlarına sahip olan Torun Tower, DenizBank Genel Müdürlüğü'ne de ev sahipliği yapıyor.

torun tower

Mimari Tasarımı ABD'li Arquitectonica Mimarlık Firması tarafından yapılan ve 180 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirilen Torun Tower projesinde toplantı salonları, auditorium, restaurant ve cafeler gibi sosyal donatılar bir arada bulunuyor. Torun Tower binasının zemin katında yer alan 250 kişilik sergi salonu farklı sergilere ev sahipliği yaparak, bina kullanıcılarını sosyal ve kültürel alanda destekliyor. 1. podyum katında 300 kişilik konferans salonu, 2. podyum katında dinlenme ve oyun alanları tasarlanan Torun Tower'ın 3. podyum katında yer alan spor salonu, klinik, kafeterya, kuaför, lostra ve terzi alanları da çalışanların farklı ihtiyaçlarını zaman kaybetmeden gidermelerine olanak tanıyor.

Torun Tower, sürdürülebilir alanlar, su verimliliği, enerji ve atmosfer, malzeme ve kaynaklar ile iç mekan hava kalitesi alanlarındaki başarılı uygulamaları ile Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilmiş bir çevre dostu sertifikasyon sistemi olan LEED Gold Sertifikası'na da sahip.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emre Torun Mall of İstanbul projesini anlattı!
  • 04.10.2013 18:29

Emre Torun Mall of İstanbul projesini anlattı!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Torun Mall of İStanbul projesinni detayla ...

Mall of İstanbul'un en yeni reklam filmi yayında!
  • 16.05.2013 16:32

Mall of İstanbul'un en yeni reklam filmi yayında!

Torunlar GYO imzası taşıyan Mall of İstanbul projesinin en yeni reklam filmi eml ...

Mall of İstanbul Nisan 2013 hava görüntüsü!
  • 12.04.2013 16:43

Mall of İstanbul Nisan 2013 hava görüntüsü!

Torunlar GYO imzası taşıyan Mall of İstanbul projesinin Nisan 2013 helikopter vi ...

Mall of İstanbul projesinin inşaatı ne durumda?
  • 09.04.2013 11:24

Mall of İstanbul projesinin inşaatı ne durumda?

Torunlar GYO imzasıyla inşa edilen Mall of İStanbul projesinin şantiyesi tüm hız ...

Mall of İstanbul'un inşaatında son durum!
  • 09.10.2012 14:19

Mall of İstanbul'un inşaatında son durum!

Torunlar GYO projesi olan Mall of İstanbul, İkitelli'de inşa ediliyor. Kaba inşa ...

Mall of İstanbul projesinde son durum ne?
  • 23.07.2012 16:06

Mall of İstanbul projesinde son durum ne?

Torunlar GYO imzasıyla hayata geçirilen Mall of İstanbul projesinde son durumu s ...