maritbet girişmaritbet
TOLSTOY'UN EVİ SATILIYOR!

TOLSTOY'UN EVİ SATILIYOR!

Edebiyat ve dünya tarihindeki en önemli yazarlardan biri olan Rus asıllı Tolstoy’un ST. Petersburg’un merkezindeki dairesi gayrimenkul danışmanlık şirketi Sotheby’s International Realty tarafından satışa sunuldu.

İvan İlyiç'in Ölümü”, “Kreutzer Sonat”, “Hacı Murat” ve son büyük romanı sayılabilecek “Diriliş” gibi birçok esere imzasını atan Rus yazar Tolstoy'un dairesi, St. Petersburg'un merkezinde Nevsky bölgesi ile Fontanka Nehri'nin kesiştiği noktada bulunuyor. 2011 yılında restore edilen daire, 1884 yılında G. A. Bosse tarafından dizayn edildi.

Şehrin merkezinde 4 saray tarafından çevrelenmiş durumda olan daire en yüksek standartlara göre restore edildi. Dairelerin içinde 6 tür iyi ahşaptan mozaik parke, en iyi cins kireç taşı, Karelian kayını gibi sadece doğal malzemeler kullanıldı. Bütün oturma odalarında mermer şömine olan daire, tamamen orijinal saray mobilyaları ile döşendi.

43 ülkede 573 ofisi ile hizmet veren ve çok geniş bir networke sahip olan Sotheby's International Realty'nin Moskova ofisinin portföyünde bulunan Tolstoy'un evine, Turkey Sotheby's International Realty aracılığı ile ulaşıp satın alma şansını yakalayabilirsiniz.

Yorum Yaz