maritbet girişmaritbet
Teknik Yapı misafir evi dönemi başlatacak

Teknik Yapı misafir evi dönemi başlatacak

Teknik YapıHolding Tuzla'da yapacağı 5 bin 500 konutluk projesinde bir ilki gerçekleştirecek ve küçük dairelerde oturan mülk sahiplerinin kalabalık misafirlerini kısa süreli konaklatabileceği misafir evleri de üretecek

Teknik Yapı Holding Tuzla'da yapacağı 5 bin 500 konutluk projesinde bir ilki gerçekleştirecek ve küçük dairelerde oturan mülk sahiplerinin kalabalık misafirlerini kısa süreli konaklatabileceği misafir evleri de üretecek. Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, küçük dairelerin ağırlıkta olacağı Tuzla projesinde bir ilki deneyeceklerini açıkladı.

Buna göre, 1+1 dairede oturan mülk sahibinin birkaç günlüğüne 4-5 kişilik yatılı misafiri gelmesi halinde yönetimi haberdar ederek ve mutfağı olmayan küçük evlerden birini kısa süreli kiralayacak. Böylece konukomşum, ailem gelir diye insanlar büyük daire alması gerekmeyecek, bu küçük kiralar site yönetimine gelir kaydedilebilecek, bu da aidatların düşmesini sağlayacak.

Çok odalı evler mutsuz ediyor

Nazmi Durbakayım stüdyo dairede mutfağa ihtiyacı olmayanlar için de farklı daireler olacağını, bu dairelerde sembolik, acil kullanıma yönelik mini mutfaklar olacağını açıkladı. Her iki uygulama test amaçlı olması nedeniyle projede mutfaksız sınırlı sayıda daire üretilecek.

Ailelerin günümüzde daha az kişiden oluştuğunu, bu nedenle küçük evlere doğru yöneldiklerini belirten Nazmi Durbakayım, alıcıyı gereksiz borca sokan, ayrıca aylık giderleri de daha fazla olan büyük konutların müşteriyi mutsuz ettiğini anlattı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz