maritbet girişmaritbet
Şua İnşaat, Elite markasıyla devam edecek!

Şua İnşaat, Elite markasıyla devam edecek!

“Elite” markasıyla yaptığı projelerle adından söz ettiren Şua İnşaat sektörde gitgide artan kalite rekabetinde ilkelerinden aldığı güçle yoluna devam ediyor

 

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya Bulundukları bölgeye pozitif değer katan projeler ürettiklerini söylüyor. Nimetullah Kaya, amaçlarının maddi kazanç değil çevre ve müşteri memnuniyeti olduğunu ve İstanbul Anadolu yakasında başlamaya hazırlandıkları iki projeyle Elite markasına devam etmeyi hedeflediklerini açıkladı.  
 
Öncelikle Şua İnşaat'ı tanıyabilir miyiz?
 
Şua İnşaat, 1992 yılında kuruldu ve bu süreçte, pek çok yapı üretti. ŞUA inşaat her zaman bulunduğu bölgenin çehresini değiştiren ve pozitif değer katan bir şirkettir. Firmamız, son yıllarda sektöründeki yükselen kalite rekabeti arasındaki konumunu belirledi ve bugün bu hedef doğrultusunda titizlikle çalışmalarına devam ediyor. Her zaman için ticari odaklı olmaktan uzak, çevre ve müşteri odaklı bir çalışma ilkesine sahip olduk. Şua İnşaat bugün geldiği noktaya bu ilkeler doğrultusunda ulaştı. Şua Grup olarak bünyemizde konut üretiminin yanında, yapı sektöründeki işletmelerimiz de faaliyet gösteriyor. Şua İnşaat'ın ihtiyaçlarına cevap üretmek adına Boğaziçi Yapı Endüstri firmamız; Elite Design markasıyla ahşap üretimi, Elite Granit markasıyla granit ve taş işleme, Elite Win markasıyla da PVC İşlemede faaliyetlerini sürdürüyor. 
 
Elite City projenizin yapımı şu an hangi aşamada?
 
Elite City artık teslim aşamasına gelmek üzere. Emlak Konut GYO sözleşmelerinde teslim tarihi 2013 Mayıs olmasına rağmen biz Elite City projemizi bu yılsonuna kadar teslim etmiş olacağız. Herhangi bir aksaklık olmaması için tüm ekiplerimiz özveri ile çalışıyorlar.
 
Projenin öne çıkan özellikleri neler?
 
Biz Şua İnşaat olarak her zaman yenilikleri yakından takip etmeye çalışıyoruz.İlk aklıma gelen ve tüketici açısından önemli olan yeşil alan ve sosyal donatı alanlarımızı tüm projelerimizde net olarak yüzde 85'in üzerinde tutuyoruz. Projelerimizde açık otopark ve site içinde geniş araç yollarına yer vermediğimizden bu yüzde, tüm alanların site sakinlerine ve çocuklarına ait olması demek. Özellikle estetik ve teknik anlamda çok büyük avantaj sağlayan porselen dış cephe sisteminin öncü firmalarındanız. Şu anda inşası devam eden iki projemizde de bu sistemi uyguluyoruz. Yine rehau pencere sisteminin dünyadaki en son teknolojiyle üretilen modelini Türkiye'de ilk defa biz Elite City'de uyguluyoruz. Bundan sonraki projelerde çalışmalarını yaptığımız yeniliklerle tüketicinin karşısına çıkmayı planlıyoruz. Ayrıca Elite City Çarşı'da ailenizin ihtiyaç duyacağı pek çok şeyi rahatlıkla bulabileceksiniz. Eczane, market, kuru temizleme, pastane ve daha birçok mağazada günlük ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabileceksiniz. Elite City'de çocuğunuz için elit bir kreş hizmeti de alabilirsiniz.
 
Projenin sosyal imkânları arasında neler var?
 
Elite City'de, bisiklet parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, Çocuk oyun alanları, Elite çarşı, Dinlenme alanları, renk bahçeleri, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası, kreş, süs havuzu, yürüyüş parkuru bulunuyor. Projenin sakinleri tüm boş vakitlerini kendi sitelerinin içerisinde keyifle geçirebilecekler.
 
Proje lokasyon olarak ne tür avantajlar sağlıyor?
 
Halkalı İstanbul'un en fazla prim potansiyeli taşıyan lokasyonlarının başında geliyor. Bölge ana arterlere ve hava alanına yakınlığı, üniversitelere, hastanelere, sanayi ve iş merkezlerine ulaşımın rahatlığı açısından özellikle beyaz yakalı diye adlandırdığımız kesimin en çok tercih ettiği lokasyonlardan biri konumunda. Özellikle inşaatı başlayacak Tema Park ve buna bağlı olarak raylı sistem bağlantılarının tamamlanmasıyla önümüzdeki dönemlerde çok daha fazla talep göreceğini ve gelişimini daha da hızlı bir şekilde devam ettireceğini düşünüyorum.
 
Fiyat aralığı ne olacak?
 
Elite City'de metrekare fiyatlarımız ortalama 2900 TL. seviyesinde olacak.
 
Ödemede ne tür kolaylıklar sunuyorsunuz?
 
Şu anda projemizden daire almak isteyenler isterlerse peşinatlarını teslimde ödeyerek 0,79'dan başlayan uygun oranlarla kredi kullanabilirler. Ya da daire bedelinin yüzde 50'sini peşin ödeyip kalan kısmını 18 ay vade ile 0 faizle ödeyebilirler.
 
Elite City projenizle müşterilerinize ne kadarlık bir prim vaat ediyorsunuz?
 
Elite City sahip olduğu ayrıcalıkla teslim aşamasından sonra prim yapmaya devam edecek diye düşünüyorum. Şu andan itibaren önümüzdeki bir yıl içerisinde minimum yüzde 20 prim yapacağına inanıyorum.
 
Sektörün genelini de analiz ederek 2012'den beklentilerinizi öğrenebilir miyiz? 
 
Türkiye ekonomisinin 2012 yılı büyümesinin beklentilerin üzerinde gerçekleşerek yüzde 4 olacağını tahmin ediyorum. Şua İnşaat olarak 2012 yılı içinde inşaat sektöründe pozitif ayrışma olacağını yıl ortalamasında sektör büyümesinin ülke büyümesini üstünde gerçekleşerek yüzde 5-6 bandında olacağını tahmin ediyoruz. İnşaat sektöründe yeni yatırımlar 4. çeyrekte hızlanacak ve yılın genelinde marka konutlar tarafında talep artışı olacağını tahmin ediyoruz. 2012 yılında işini doğru yapan firmaların başarılarını pekiştirerek hedeflerini yükselteceklerine inanıyorum.
 
“Elite” markasına devam
 
Elite ismini son dört projemizde kullandık. İyi ve bilinir bir marka haline getirdik. Bundan sonraki projelerimizde de kullanmayı düşünüyoruz. İstanbul Anadolu yakasında hazırlığını yaptığımız iki projemiz var. Bu projelerimizin bulundukları yere katma değer getireceklerine inanıyorum. 
 
Spot: Şua İnşaat olarak bu yılsonuna kadar veya 2013 ilk yarısında ses getireceğine inandığımız yeni projelerimizin lansmanlarını yapmayı düşünüyoruz.
 
Şengül Kırmızıtaş / Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konuttan, Yeni Fikirtepe açıklaması
  • 15.05.2024 09:43

Emlak Konuttan, Yeni Fikirtepe açıklaması

Emlak Konut GYO, 1615 bağımsız bölüm için 11 milyar 514 milyon 186 bin 629 Türk ...

Yenişehir Evleri ilk iki etabının kuraları çekiliyor
  • 02.05.2024 15:46

Yenişehir Evleri ilk iki etabının kuraları çekiliyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut GYO ve Türk Hava Y ...

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!
  • 06.10.2022 11:05

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!

Emlak Konut GYO, Göktürk'te villa ve konutlardan oluşan yeni projeye başlıyor. F ...

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!
  • 18.08.2022 11:04

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!

Emlak Konut GYO, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan arsa satı ...

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!
  • 22.07.2022 15:34

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başla ...

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!
  • 21.07.2022 11:26

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası sahibi buldu. Emlaktasondakika.com olara ...