maritbet girişmaritbet
Soyak'tan GalataModaFestivali'ne destek!

Soyak'tan GalataModaFestivali'ne destek!

Soyak, 14-17 Haziran tarihlerinde,düzenlenen GalataModaFestivali 2012’ye destek verdi

Soyak, 14-17 Haziran tarihlerinde,düzenlenen GalataModaFestivali 2012'ye destek verdi. Soyak, aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı ve 37 moda tasarımcısının festivale özel ürettikleri sınırlı sayıda koleksiyonla katıldıkları GalataModa2012 festivaline, temeli yeni atılan son gayrimenkul projesi Soyak SOHO standı ile katıldı.

Soyak, topluma katkı sağlamak vizyonuylailgi çekici ve başarılı projelere destek vermeye devam ediyor. 1961 yılından bu yana öncü yatırımlar gerçekleştiren Soyak, gayrimenkul, çimento, enerji ve demir döküm sektörlerinde toplum ile bir arada olan ve fayda sağlayan projelere katkıda bulunuyor. Soyak'ın  destek verdiği etkinliklerden biri de 14-17 Haziran tarihleri arasında Moda Tasarımcıları Derneği ( MTD) tarafından Şişli Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen GalataModa Festivali2012'ydi.

Galata'da doğan ancak artık Galata'ya sığmayan projenin ana hedefi, Türkiye'deki marka tasarımcılarının ulaşılmaz olmadığını göstermek ve tasarımcıları tüketici ile keyifli bir ortamda buluşturmak.

İlki, Mayıs 2007'de Galata'da gerçekleşen ve 2011 etkinliğinde toplam 40.000 kişiye ulaşarak 25.000'den fazla ürün satışı gerçekleşen“GALATAMODA 2012”, 13. Etkinliği ile bu yıl Maçka Sanatçılar Parkı'ndaydı. Festival, her zaman olduğu gibi Türk moda tasarımcılarının koleksiyonlarını modayı takip eden kitlelerle buluşturdu. Tasarım ve sektör markalarının bir araya geldiği etkinlik açılış partisi sonrasında 4 gün boyunca brunch ve happyhour'larla süslendi.

Soyak'ın son rezidans projesi Soyak SOHO tanıtım standına gösterilen ilgi ve meraktan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk organizasyonla ilgili;“Soyak SOHO projemiz bizim için farklı bir değer taşıyor. Limitli ve çok özel bir kitleye hitap eden projemizin tanıtımında da, satışlarında da çok seçici davranıyoruz. Bu yüzden marka olarak, destek verdiğimiz etkinliklerde de seçici olmaya çalışıyoruz. Toplumun hem kültürel zenginliğini destekleyen hem de vizyon açıcı ve kalite odaklı projelerin içinde bulunmaya gayret ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Moda Tasarımcıları Derneği Başkan Yardımcısı ve Galatamoda Komite Başkanı Simay Bülbül, Soyak Soho için“Marka birlikteliklerinin birbirini beslemesi, geliştirmesi ve zenginleştirmesi gerekliliğine inanıyoruz. Galatamodada tıpkı Soyak SOHO gibi kendi tavrı ve tarzı olan niş bir marka. Soyak Soho projesinin Galatamoda'ylaörtüşen farklılaşma ve ayrıcalıklı tasarım özellikleri bizlere dirsek teması kurmamız gerektiğini düşündürdü veGalataModa 2012'de Soyak Soho'yla bir araya geldik” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Soyak SOHO görücüye çıktı
  • 28.03.2012 13:09

Soyak SOHO görücüye çıktı

Soyak İnşaat imzasıyla Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Soyak SOHO özel davetle ...

Zincirlikuyu Soyak Soho'dan proje görselleri
  • 01.01.2014 11:38

Zincirlikuyu Soyak Soho'dan proje görselleri

Soyak tarafından Zincirlikuyu'da inşa edilen Soho projesinden kareler ...

Zincirlikuyu Soyak Soho'da satılık şirket merkezi!
  • 16.01.2015 12:31

Zincirlikuyu Soyak Soho'da satılık şirket merkezi!

Soyak Soho Business Shell&Core teslim şekli ile şirket merkezi olabilecek 3 bin ...

Soho’da sadece siz istediğinizde kalabalığa gidiyorsunuz
  • 07.10.2014 10:25

Soho’da sadece siz istediğinizde kalabalığa gidiyorsunuz

Soyak tarafından hayata geçirilen Soyak Soho projesi Zincirlikuyu’da yükseliyor ...

En yeşil rezidansta flaş gelişme!
  • 02.09.2014 13:29

En yeşil rezidansta flaş gelişme!

En yeşil rezidans ve ofis karma projesi Soyak Soho, ‘LEED Gold’ sertifikalı oldu ...

Soyak Soho’da daireler sahiplerine teslim ediliyor
  • 03.04.2014 13:42

Soyak Soho’da daireler sahiplerine teslim ediliyor

Soyak’ın İstanbul’un en merkezi noktası Zincirlikuyu’da yer alan rezidans projes ...