maritbet girişmaritbet
Soyak, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü Gayrimenkul Merkezi’ne partner oldu

Soyak, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü Gayrimenkul Merkezi’ne partner oldu

Soyak, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) Gayrimenkul Merkezi’nin “ilk ve tek Türk partneri” oldu

 


Soyak, Amerika'da bulunan, bilim ve mühendislik konusundaki başarılarıyla tanınan ve dünyanın en iyi üniversitelerinden sayılan Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'ne bağlı Boston merkezli MIT Gayrimenkul Merkezi'nin “ilk ve tek Türk partneri” oldu.

Yaklaşık 50 yıllık geçmişiyle gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atan Soyak, bilim ve mühendislik konusunda dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olan Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) Gayrimenkul Merkezi ile ulusal ve uluslararası çalışmalara birlikte imza atmaya hazırlanıyor.
 
Başarılı işbirliği kapsamında Soyak, karşılıklı danışmanlık, bilgi paylaşımı, internet sitelerine link ve düzenlenen sektörel organizasyonlara katılmak gibi bir çok konuda MIT Gayrimenkul Merkezi ile beraber çalışacak. Bunun yanı sıra, MIT Gayrimenkul Merkezi Başkanı Brian Tony Ciochetti de Soyak aracılığı ile Türkiye'deki çalıştay, toplantı ve konferans gibi birçok etkinliğe katılarak görüş ve deneyimlerini Türk gayrimenkul sektörünün oyuncuları ile paylaşacak.
 
Soyak'ın MIT Gayrimenkul Merkezi'nin “ilk ve tek Türk partneri” olması ile ilgili açıklama yapan Soyak Holding CEO'su M.Emre Çamlıbel, “MIT Gayrimenkul Merkezi, Soyak'ı Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen gayrimenkul firmalarından birisi olduğunu kabul ederek partner seçti.  Soyak olarak bu başarımızla gurur duyuyoruz. MIT Gayrimenkul Merkezi ile yapacağımız işbirliği kapsamındaki tüm çalışmaların Türk gayrimenkul sektörüne de fayda sağlayacağını düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.
Emre Çamlıbel sözlerine, Soyak'ın başarısının ardında kurumsal gücünün, köklü geçmişinin, Türkiye'de ve dünyada kabul gören itibarının ve sürdürülebilir yaşam anlayışıyla geleceğe kalıcı eserler bırakma vizyonunun yattığını da ekledi. 
 
Çamlıbel, mezun olduğu MIT ile bugüne kadar bağlantısını hiç koparmadığını söyleyerek; 2008 yılında da konuşmacı olarak MIT Gayrimenkul Bölümü mezuniyet törenine davet edildiğini belirtti. Törendeki konuşmasında Soyak'ın vizyonunu uluslararası itibar gören bir akademik çevrede paylaşma imkanı bulmaktan çok gurur duyduğunu belirten Çamlıbel, MIT Gayrimenkul Merkezi Başkanı ve aynı zamanda kendisinin doktora tezini de destekleyenlerden biri olan Brian Tony Ciochetti'ye de teşekkür etti.
 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz