maritbet girişmaritbet
SKALİTE 2011 ÖDÜLLERİ VERİLDİ

SKALİTE 2011 ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Hilton Worldwide, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Skal International İstanbul Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve bu sene 14’üncüsü gerçekleşen “Skalite 2011 Ödülleri” kapsamında Hilton Worldwide, “En İyi Zincir Otel Ödülü”ne layık görüldü.

Hilton Worldwide, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Skal International İstanbul Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve bu sene 14'üncüsü gerçekleşen “Skalite 2011 Ödülleri” kapsamında Hilton Worldwide, “En İyi Zincir Otel Ödülü”ne layık görüldü.

“Turizmin Oscarları” olarak da adlandırılan “Skalite 2011 Ödülleri” bu yıl sene 138 markanın katılımı ile gerçekleştirildi. Türk turizminde kalite çıtasını yükseltmek, kaliteyi bir yönetim felsefesi olarak benimsemek, doğayı ve çevreyi korumak, insan öğesini ve eğitimi ön planda tutmak kriterlerinin yanı sıra; son bir yılda kalite adına yapılan hizmetlerin de belirleyici olduğu organizasyonda, Hilton Worldwide, “En İyi Zincir Otel Ödülü”'nün sahibi oldu.

12 Aralık Pazartesi akşamı, Conrad İstanbul'da gerçekleştirilen ödül töreninde bir konuşma yapan Hilton Worldwide Doğu Avrupa, Türkiye, Rusya ve İsrail Bölgesi Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Didier Martin, “En İyi Zincir Otel Ödülü”nü almanın haklı gururunu yaşadığını dile getirdi. Martin, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye, Hilton Worldwide için stratejik öneme sahip, büyüyen bir pazar konumunda. Ülke genelinde yeni oteller açarak ve pazara yeni markalar sunarak portföyümüzü son birkaç yılda ikiye katladık ve önemli ölçüde ilerleme sağladık. Türkiye'deki büyümemiz sürdükçe otellerimizde daha fazla konuk ağırlamaya ve dünya çapındaki ünümüze paralel olarak sınıfımızdaki en üstün hizmet ve kalite anlayışını sunmaya devam edeceğiz.”

Yorum Yaz