maritbet girişmaritbet
Sinpaş Yapı ile İstanbul Boğaz Yat Yarışı heyecanı başlıyor

Sinpaş Yapı ile İstanbul Boğaz Yat Yarışı heyecanı başlıyor

İstanbul Yelken Kulübü ile bu yıl sekizincisi düzenlenen boğaz yat yarışının sponsoru olan Sinpaş Yapı IYK 8. İstanbul Boğaz Yat Yarışı 7 Mayıs tarihinde İstanbul Boğazı’nda düzenlenecek

Yılın en bol manevralı ve en hareketli yarışı olan Sinpaş Yapı IYK 8. İstanbul Boğaz Yat Yarışı heyecanı başlıyor. Sürdürülebilir gelişim vizyonuyla İstanbul'un kentsel gelişiminde önemli rol üstlenen ve gayrimenkul sektöründeki özgün konseptleriyle beğeni toplayan Sinpaş Yapı, bu yıl da ‘İstanbul Boğaz Yat Yarışı' sponsorluğu ile yelken sporunun ülkemizde gelişmesine öncülük ediyor. 7 Mayıs tarihinde 114 teknenin katılımıyla gerçekleşecek yarışta,  Sinpaş Yapı'dan Ümit Arca ve ekibi de yer alacak.

Çırağan Sarayı önünden 7 Mayıs Cumartesi günü startı verilecek olan yarış, Anadolu Kavağı'ndaki Boğaz Komutanlığı'nda sona erecek. Sekizincisi düzenlenen İstanbul Boğaz Yat Yarışı için bu yıl da İstanbul Boğaz'ı deniz trafiğine kapatılacak. Büyük bir mücadeleye sahne olacak yarışı izleyiciler de yarış güzergahı boyunca sahil şeridinde yer alan Ortaköy, Bebek, Sarıyer, Kanlıca ve Beykoz gibi semtlerden keyifle takip edebilecekler.

102 yarış teknesinin ve 12 one design teknenin katılacağı yarışta Sinpaş Yapı teknesinde Ümit Arca ve ekibi yarışacak. Sinpaş Grubu iştiraklerinden Yapımek A.Ş.'nin Genel Müdürü olan Ümit Arca, 30 senelik yelken geçmişine sahip. Optimist sınıfı ve Lazer takımında Türkiye dereceleri olan Arca ile birlikte Yalın Yaltıraklı, Murat Çelik, Mustafa Çelik ve Ensar Çelik yarışacak.

2011'da yarışın 8. ayağına katılan ve genel klasman da birinci olan Sinpaş teknesinin hedefi; şirketler kupasında ve Türkiyegenelinde yelken sporuna katkıda bulunmak ve dünyada yeni bir sınıf olan Platu 25 one design tekneleri Türkiye'ye kazandırmak. 

 

37 yıllık tecrübesi var

Sektörüne her zaman yenilik ve farklı anlayışlar taşımış olan Sinpaş, Türkiye'nin kentsel gelişiminde önemli role sahip, öncü bir kurumdur. 37 yıllık tecrübesiyle, 1990'lı yıllardan itibaren gayrimenkul pazarının gelişiminde büyük katkıları olmuştur. Sinpaş Yapı, Sinpaş Grubu bünyesinde pek çok başarılı projeye imza atmıştır. Bu projeler arasında Aqua City, Koru Konutları, Sera Kent, Boğaziçi Malikaneleri, Aqua Manors, İstanbul Palace, Central Life, Pasha Yalı, Sealybria ve Marenegro en çok ilgi gören projelerdir.

 

İmza attığı projelerle yapı sektörünün lideri olan Sinpaş Yapı, 2010 yılının son çeyreğinde İstanbul'un hızla gelişme gösteren Sancaktepe bölgesinde 47 bin metrekare arsa üzerinde 440 konutluk konsept bir projeye imza attı. Renkliliği ve enerjisi ile “Kelebek” figürünün ilhamverdiği Kelebekia Projesi, biyolojik gölet ve yeşil alanlarıyla doğa ile iç içe bir yaşam sunan tümü gölet manzaralı konutlardan oluşuyor. Satışa çıktığı günden bu yana büyük ilgi gören Kelebekia projesinin yüzde 80'inin satışı gerçekleştirildi.

 

Sinpaş Yapı, Bakırköy sahil yolu üzerinde, denizden karaya yaklaşanları adeta bir deniz feneri formuyla karşılayan etkileyici bir mimari yapıya sahip Ottomare Suites projesine de 2010'da imza attı. Proje 13 bin 500 metre kare alan üzerine kurulu 355 suitten oluşuyor. Kesintisiz deniz manzarasına karşı, lavanta çiçeklerinin kullanıldığı jakuzili kat bahçeleri, lüks otel hizmetleri, Türkiye'de bir ilk olan ve projeye özel tasarlanan deniz limuzini hizmeti, ayrıcalıklı sosyal donatıları ve seçkin markaların yer alacağı alışveriş alanıyla proje, İstanbul'un kalbinde prestijli ve seçkin bir yaşam sunacak.  

 

Yine 2010'da Aralık ayında tanıtıma çıkan ve Sinpaş Yapı'nın İstanbul dışındaki ilk projesi olan Antepia'da gerek konsepti, gerekse de bölge açısından ilk olma özelliği taşıyan sosyal donatıları ile büyük beğeni topluyor. Güney Doğu'nun en gelişmiş kentlerinden Gaziantep'te hayat bulan projede 3 bin 470 konut yer alıyor. Gaziantep'te bir ilk olma özelliği taşıyan ve GAP'tan sonra en büyük yatırım olarak nitelendirilen Antepia Projesi'nde golf ve yelken gibi ayrıcalıklı iki spor da hayat bulacak.

 

Sinpaş Yapı projeleriyle beraber, sermayesine iştirak ettiği Servet GYO, Sinpaş GYO, Saf Gayrimenkul, Ottoman Gayrimenkul ve Kat A.Ş. gibi gayrimenkul geliştirme şirketleri ile on binlerce konut projesi geliştirerek, yüz binlerce metrekare ticari alan inşa etmektedir. 

 

Web: http://www.sinpas.com.tr/

Tel: 444 1974

  • Etiketler:

Yorum Yaz