maritbet girişmaritbet
Sinpaş'tan orta gelirliye müjde!

Sinpaş'tan orta gelirliye müjde!

Sinpaş, orta gelirli vatandaşlar için bin konutluk bir proje üretecek.

GYO Başkanı Ömer Faruk Çelik,orta gelirliye yönelik bin konut üreteceklerini açıkladı.

Aktif büyüklükte İMKB-100 şirketleri arasında 49'ncu sırada yer alan Sinpaş GYO, kurulduğu günden bu yana aktif büyüklükte yüzde 90 büyüdü.

Son dönemde yapılan çalışmalarla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Sinpaş GYO Başkanı Ömer Faruk Çelik, orta gelirliye yönelik üretilecek konutları Sinpaş GYO yöneticisi Seba Gacemer'in başında olduğu yeni bir şirketin organize edeceğini söyledi.

Çelik, şirketinin isminin ise henüz netleşmediğini vurguladı. Yılda bin 200 konut ürettiklerini söyleyen Çelik, yeni kurulacak şirketin de 350 bin kişilik orta gelir pazarından yıllık 1.000 konutluk pay almayı hedeflediğini belirtti.

Çelik'in verdiği bilgiye göre, orta gelirliye ilk konut projesi ise 2012 yılında yapılacak. Çelik, önümüzdeki 5 yıl içinde de 3 milyar 500 milyon lira yatırımla 6 milyar liralık üretim gerçekleştirecek ve bu yatırımlardan 1.5 milyar lira gelir elde edeceklerini belirtti.

Öte yandan ‘Sürdürülebilir ekonomi' seminerleri için daha önce ABD eski Başkanı Bill Clinton ve Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder'i getirdiklerini hatırlatan Çelik, bu yıl da Real Madrid Teknik Direktörü Portekizli Jose Mourinho'yu Türkiye'ye getireceklerini belirtti.

Sinpaş GYO İletişim Bilgileri

Web adresi: http://www.sinpas.com.tr/

Mail: [email protected]

Telefon: 212 310 27 00

Yorum Yaz