maritbet girişmaritbet
Sinpaş GYO projelerinin satış ofisleri bayramın 3. gününden itibaren açık olacak!

Sinpaş GYO projelerinin satış ofisleri bayramın 3. gününden itibaren açık olacak!

İstanbul Halkalı’da Türkiye’nin temalı ilk konut projesi Bosphorus City başta olmak üzere İstanbul, Ankara ve Bursa’da pek çok farklı konseptteki projesiyle bulunduğu bölgeye değer katan Sinpaş GYO, tüm projelerinin satış ofislerini bayramın üçüncü gününden itibaren açık bulunduracak

İstanbul Halkalı'da Türkiye'nin temalı ilk konut projesi Bosphorus City başta olmak üzere İstanbul, Ankara ve Bursa'da pek çok farklı konseptteki projesiyle bulunduğu bölgeye değer katan Sinpaş GYO, tüm projelerinin satış ofislerini bayramın üçüncü gününden itibaren açık bulunduracak. Anahtar Kart sahiplerine özel hazırlanan şenlikler, konserler ve şovlarla renkli bir ramazan ayını geride bırakan Sinpaş GYO, bu kapsamda Bosphorus City projesinde de

3 Ağustos'ta Kolektif İstanbul'un konserlerine ev sahipliği yaptı

Geliştirdiği birbirinden farklı konseptteki gayrimenkul projeleriyle konut sektörüne önderlik eden Sinpaş GYO, projelerinde gerçekleştirilen renkli etkinlikler, konserler ve şovlarla ramazan ayını geride bırakmaya hazırlanırken, bayramın son günü de misafirlerini satış ofislerinde ağırlayacak. İstanbul Halkalı'da Bosphorus City ve İstanbul Sarayları, Ankara'da İncek Life ve Bursa Modern projelerinin satışlarını sürdüren Sinpaş GYO, tüm projelerinin satış ofislerini Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününden itibaren projeler hakkında bilgi almak isteyen konut alıcıları için açık bulunduracak. Bosphorus City, Ümraniye'de Aquacity ve Bursa Modern gibi projelerinde Anahtar Kart sahiplerine birbirinden özel şovlar hazırlayarak ramazan eğlencelerini meydanlara taşıyan Sinpaş GYO, böylece bayram coşkusunu da müşterileriyle paylaşacak.     

Etkinliklerin vazgeçilmez adresi; Bosphorus City

Sinpaş GYO'nun İstanbul Boğazı'nın tarihi dokusundan esinlenerek Küçükçekmece'de hayata geçirdiği İstanbul'un 2. Boğaz'ı Bosphorus City, bu yıl da eğlenceli Ramazan şenliklerine ev sahipliği yaptı. Projenin en önemli etkinlik alanı Ortaköy Meydanı'nda düzenlenen şenlikler, O Ses Türkiye yarışmasının güçlü seslerinden Bihter Erkmen'in muhteşem konseriyle başladı. İftarın hemen ardından başlayan Ramazan etkinlikleri, 20 Temmuz 2013 Cumartesi günü Ahırkapı Orkestrası ve 27 Temmuz 2013 Cumartesi günü Türk Sanat Müziği konserleriyle devam etti. Mehter takımı, Hacivat ile Karagöz, Aşuk ile Maşuk, kukla gösterileri, ateş şovlar, karikatürist, sokak sanatçıları ve semazen gösterileriyle yaz akşamlarını renklendiren Bosphorus City'de 3 Ağustos Cumartesi günü de Kolektif İstanbul'un konserleri gerçekleşti.

Neyzen keyfi Aqua City'de yaşandı

Ramazanın tüm heyecanıyla yaşandığı Sinpaş GYO projelerinden bir diğeri de Aqua City oldu. Ramazan ayı boyunca her Cumartesi keyifli etkinliklere ev sahipliği yapan projede mehter takımından pop müzik dinletisine, semazen gösterilerinden Romen eğlencelerine, orta oyundan neyzen dinletisine kadar birçok aktivite ile Anahtar Kart sahipleri eğlenme fırsatı buldu.

Ramazan nostaljisi Bursa Modern'de hayat buldu

Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern'deki Anahtar Kart sahipleri ise, geçtiğimiz haftasonu, Bursa'nın milli hayal kahramanları Hacivat ve Karagöz'ün yanı sıra Çağdaş Halk Müziği dinletisiyle eğlendi. İllüzyonist ve Balkan müziği dinletisinin yer aldığı etkinlikler arasında, semazen, neyzen ve Türk Sanat Müziği dinletileri, çocuklara yönelik orta oyunu, gölge oyunu gösterileri ve pop müzik dinletileri yer aldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura
  • 19.01.2022 13:53

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir gi ...

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'
  • 03.03.2018 16:58

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2018 yılında firma olarak 1 milyar 670 mil ...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!
  • 03.11.2017 18:45

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!

Sinpaş GYO'nun Sancaktepe'de inşa ettiği Metrolife projesinin basın lansmanı yap ...

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'
  • 20.04.2017 17:08

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Expo Turkey by Qatar fuarında, Emlaktasond ...