maritbet girişmaritbet
Sinpaş GYO, Gaziosmanpaşa’da yeni bir projeye başlayacak!

Sinpaş GYO, Gaziosmanpaşa’da yeni bir projeye başlayacak!

Sinpaş GYO, yüzde 60’ı satılan İncek Life projesinden sonra Ankara’da The First Residence ve Gaziosmanpaşa’da yeni bir projeyi daha hayata geçirecek

İstanbul'da boğaz temalı Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Aqua City gibi birçok projeye imza atan Sinpaş GYO, Ankara'da İncek Life projesini resmi olarak satışa sundu. Mayıs ayında ön satışa çıkan projenin bugüne kadar yüzde 60'ı satıldı. Sinpaş GYO, İncek Life'dan sonra Ankara'da The First Residence ve Gaziosmanpaşa'da bir proje satışa sunacak. Sinpaş bu üç proje için Ankara'da 400 ila 500 milyon TL yatırım yapacak.

Aynı zamanda projenin reklam yüzü olan ünlü sanatçı Erol Evgin'ın katıldığı tanıtım toplantısıyla proje hakkında bilgi veren Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Sinpaş GYO'nun Ankara'daki ilk projesi olan İncek Life projesinin arsa bedeli hariç 100 milyon TL yatırım bedeli taşıdığını kaydetti. 548 daire ve 38 tane villadan oluşan projede fiyatların 260 bin TL ile 2 milyon 200 bin TL arasında değiştiğini aktaran Ömer Faruk Çelik, “Bu arsayı 2008 yılında aldık. Ancak 4-5 yıl boyunca müşteri ve piyasa analizleri yaptıktan sonra projeye başlama kararı aldık” diye konuştu.
 
‘Ankara'ya biyolojik gölet getirdik'
 
150 dönüm üzerinde yüzde 70'i yeşil alan olan proje ile, Ankara'ya deniz getirmediklerini ancak insanların içinde yüzebileceği biyolojik bir gölet yaptıklarını dile getiren Çelik, “Ankaralıları gölette yüzdürerek, yürüyüş yollarında yürüterek ve plates yaptırarak zayıflatacağız” dedi.
 
5 farklı blokta 1+1 74 metrekare daireden 5+1 451 metrekareye kadar 22 değişik ev tipi ve 2 farklı villa seçeneği sunulan projede, ayrıca meyve bahçeleri, piknik alanları ve seyir terasları yer alacak. Çelik, İncek Life'dan sonra Ankara Çankaya'da The First Residence projesini hayata geçireceklerini kaydetti. The First Residence projesi tek blokta 43 katta toplam 550 rezidanstan oluşacak. Çelik, bir diğer projelerinin ise Ankara Gaziosmanpaşa'da olduğunu belirterek, bu projenin ise 4 blok ve 450 daireden oluşacağını kaydetti. Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne 900 metre mesafede yer alan proje, yabancı ülke konsolosluklarının bulunduğu Koza Sokak'a 100 metre ve TBMM'ye ise 1.500 metre mesafe de yer almakta. Ömer Faruk Çelik, bu üç proje için 2 yılda 400 milyon TL yatırım yapacaklarını söyledi.
 
‘Zor zamanlarda satışlarımız artıyor'
 
Emlak piyasasının Ankara'ya doğru kaymaya başladığını anlatan Ömer Faruk Çelik, “İncek'te fiyatları yüzde 20-30 oranında artırdık. Markalı konut projelerinin artmasıyla Ankara'da metrekare fiyatları önümüzdeki 2 yıl içinde 4 bin- 4 bin 500 TL seviyesine gelir” dedi.
 
Suriye ile yaşanan gerilimlerin konut piyasasını olumsuz etkilediğini vurgulayan Ömer Faruk Çelik, “Böyle zamanlarda insanların konut satın alma iştahı azalıyor. Alıma karar verenlerse ‘acaba projem bitecek mi' telaşı yaşamamak için sadece güvendikleri şirketleri tercih ediyor. Mesela Sinpaş olarak 2008 krizinin olduğu dönemde satış rekoru kırdık” diye konuştu.
 
Erol Evgin, Sinpaş için proje çizecek
 
Aynı zamanda mimar da olan ünlü sanatçı Erol Evgin, proje tanıtım toplantısına katıldı. Projeden konut alanlar için konser veren Erol Evgin kendisine yönetilen, “Sinpaş için proje yapmak ister misiniz” sorusuna, “Olabilir” cevabını verdi. Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik de böylece kendisine proje teklifi sunmuş olduklarını kaydetti.
 
Leyla İlhan/Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura
  • 19.01.2022 13:53

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir gi ...

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'
  • 03.03.2018 16:58

Seba Gacemer '2018'de 1.6 milyar TL ciro hedefliyoruz'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2018 yılında firma olarak 1 milyar 670 mil ...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!
  • 03.11.2017 18:45

Sinpaş Metrolife Sancaktepe görücüye çıktı!

Sinpaş GYO'nun Sancaktepe'de inşa ettiği Metrolife projesinin basın lansmanı yap ...

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'
  • 20.04.2017 17:08

'Önemli olan Türk kültürünü sunan projeler üretmek'

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Expo Turkey by Qatar fuarında, Emlaktasond ...