maritbet girişmaritbet
Sinpaş boğaz heyecanına ortak oldu

Sinpaş boğaz heyecanına ortak oldu

İstanbul Yelken Kulübü ile bu yıl yedincisi düzenlenen boğaz yat yarışının sponsoru Sinpaş oldu

    
“Sinpaş IYK 7. İstanbul Boğaz Yat Yarışı” 8 Mayıs tarihinde İstanbul Boğazı'nda yapılacak.
Yılın en bol manevralı ve en hareketli yarışı olan Sinpaş IYK 7. İstanbul Boğaz Yat Yarışı heyecanı başlıyor. Türkiye'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City ile İstanbul Boğazı ve çevresindeki semtleri modern mimari ile Küçükçekmece'de yeniden yorumlayan Sinpaş, İstanbul Boğaz Yat Yarışının sponsorluğu ile yelken sporunun ülkemizde gelişmesine öncülük ediyor.

8 Mayıs Cumartesi Günü Galatasaray Adası önünden, Çırağan Sarayı istikametinde startı verilecek olan yarış, Anadolu Kavağı'ndaki Boğaz Komutanlığı'nda sona erecek. 80 yarış teknesinin ve 12 one design teknenin katılacağı yarışta Sinpaş teknesinde Ümit Arca ve ekibi yarışıyor olacak.
Sinpaş Grubu iştiraklerinden Yapımek A.Ş.'nin Genel Müdürü olan Ümit Arca, 30 senelik yelken geçmişine sahip. Optimist sınıfı ve Lazer takımında Türkiye dereceleri ve Marmara Grup Birincilikleri olan Arca ile birlikte Ensar Çelik, Murat Çelik, Mustafa Çelik ve Şeyma Çelik yarışacak.
Sinpaş teknesinin hedefi şirketler kupasında ve Türkiye genelinde yelken sporuna katkıda bulunmak ve dünyada yeni bir sınıf olan Platu 25 one design tekneleri Türkiye'ye kazandırmak. 
 

Bosphorus City'de 2. Boğaz'ı yapıyor 
Dünyaca ünlü İstanbul Boğazı'nın güzelliklerini modern ve geleneksel mimari ile yorumlayan Sinpaş GYO, Küçükçekmece-Halkalı'da yeni bir boğaz şehri kuruyor. Türkiye'nin ilk temalı konut projesi olan Bosphorus City'de 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü,  geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz'ın yalıları ve İstanbul'un seçkin boğaz semtleri bulunuyor. Proje tamamlanınca, 10 bin kişiye İstanbul'un doyumsuz güzelliklerinin bir arada olduğu yaşam alanı sunacak.

İstanbul'un özgün yaşam tarzını yansıtan semtler Ortaköy, Beylerbeyi, Rumeli Hisarı, Kandilli, Emirgan, Kanlıca, İstinye, Yeniköy ve Paşabahçe Bosphorus City'de yeniden hayat buluyor.
Tüm Boğaz semtlerinde olduğu gibi Bosphorus City'de de cıvıl cıvıl bir sosyal yaşam var. Cafeler-restoranlar, dans salonları, açık-kapalı yüzme havuzları,  spor kompleksi, mini golf sahaları, bowling salonları, masaj odaları, sağlık kulübü gibi birçok  sosyal ve sportif öğe; İstanbul'un ikinci Boğazı Bosphorus City'de boğazın güzellikleri ile birleşiyor.
Yalılar, Yalı Apartmanları, Saraybahçe Evleri, Yeditepe Kuleleri ve Erguvan Evleri; 60 metrekare ile 645 metrekare aralığında değişen metrekare seçenekleri ve 63 farklı ev tipi İstanbul'un 2. Boğazı'nda…

 

İletişim bilgileri

Web: www.bosphoruscity.com.tr                       
www.sinpasgyo.com.tr

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz