maritbet girişmaritbet
Şikayetinizi yazın www.emlaksikayeti.com çözsün!

Şikayetinizi yazın www.emlaksikayeti.com çözsün!

İnşaat sektörüne hareketlilik getirecek olan www.emlaksikayeti.com yayın hayatına başladı. Sektördeki önemli bir boşluğu doldurma ve konutta referans noktası olma iddiasıyla yola çıkan www.emlaksikayeti.com tüketiciyi bilinçlendirerek inşaat sektöründeki kaliteyi en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor

 Ekonominin lokomotifi olan ve beraberinde pek çok sektörün gelişimine katkıda bulunan emlak sektörüne ivme kazandıracak  yeni bir site yayın hayatına başlıyor. Emlaksikayeti.com… Konutta referans noktası olma iddiasıyla yola çıkan internet sitesinde, ev sahibi olacak kişiler, konut alma süreci ve sonrasında çözülemeyen sorunlarını bu sitede paylaşıp çözüme ulaşabilecekler. Sadece şikayetlerin değil memnuniyetlerin de paylaşılacağı internet sitesi, firmaların konut üretimindeki başarılarının de konut alıcılar tarafından ifade edildiği bir platforma dönüşecek.

Uzun yıllar emlak sektörü içerisinde hizmet vermiş olan Avrupa PY Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray ve Uğur Gürses tarafından kurulan emlaksikayeti.com, konut sahibi olmak isteyenleri bilinçlendirerek inşaat sektöründeki kaliteyi ve kurumsal bakış açısını en üst seviyeye ulaştırmayı hedefliyor.

Şikayetinizi yazın çözüm üretelim

Bu sitenin sektör için önemli bir boşluğu dolduracağını söyleyen emlaksikayeti.com Genel Müdürü Uğur Gürses, “İşinizi ne kadar iyi yaparsanız yapın mutlaka şikayet olur. Önemli olan, bu şikayetlerin ne kadar dikkate alınıp ne kadar kısa sürede çözümlendiğidir. Konut üretiminde başarısını tescilleyen inşaat sektörünün, şikayet mekanizmasının kurumsallaşmasından son derece memnun olacağını ve konut üretiminde gösterdiği başarıyı şikayet çözümünde de göstereceğine inanıyoruz” dedi.

Uğur Gürses, sitenin içeriği ve işleyişi hakkında şunları söyledi:

“Tüketicilerin siteye ücretsiz üye olarak yazdıkları şikayetler, ilgili firmalara iletiliyor ve bir çözüm ortamı sağlanıyor. Elde edilen tüm sonuçlar, firmaların şikayetlere dönüş süreleri, çözüm oranları, firma kıyaslamaları gibi pek çok veri site içerisinde yer alıyor. Emlaksikayeti.com tüketici ile firmalar arasında bir etkileşim gerçekleşmesini sağlıyor. Biz inanıyoruz ki, emlak sektörünün tek eksik bacağı olan şikayet mekanizmasının hayata geçmesiyle birlikte, sektör hak ettiği kaliteye kavuşacaktır.”

 

Zengin ve güncel içerik

Emlaksikayeti.com portalında tüketiciyi bilinçlendiren güncel emlak haberleri, konut kredileri hakkındaki sorulara çözüm olacak Mortgage köşesi, hukuki konuların danışılabileceği hukuk köşesi, sektör ile ilgili genel yorumları ve sektörel yazıların yer aldığı blog köşesi gibi birçok alan bulunuyor.

Web: www.emlaksikayeti.com

  • Etiketler:

Yorum Yaz