maritbet girişmaritbet
Sign Of The City Awards’ta MESA rüzgarı esti

Sign Of The City Awards’ta MESA rüzgarı esti

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünün onur gecesinde MESA imzasını taşıyan üç proje ödül aldı

Türkiye'deki inşaat ve gayrimenkul projelerinin en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan üç proje ödüle layık görüldü. Türkiye'nin alanındaki en prestijli değerlendirmesi olarak nitelendirilen bu önemli yarışmada, 16 kategoride dağıtılan 24 ödülün üçünü MESA imzası taşıyan projelerin alması dikkat çekti.

EY Türkiye ve MIPIM'in stratejik ortaklığı, GYODER, IMSAD ve KONUTDER'in işbirliğiyle Hürriyet Gazetesi'nin öncülüğünde bu yıl ilk defa düzenlenen Sign of the City Awards kapsamında, 19 ayrı kategoride Türkiye'nin en iyilerini belirlemek için tamamlanmış ya da yapım aşamasındaki 142 farklı projeye ait 199 başvuru değerlendirildi. Sektörün seçkin isimlerinden oluşan yarışma jürisi ise 16 kategoride Türkiye'nin en iyi 24 projesini belirledi. Sign Of The City Awards'da ‘Türkiye'nin En İyisi' seçilen projelerinin üçünün MESA imzası taşıması ise sektörün en önemli isimlerinin buluştuğu Ödül Töreni'ne adeta damgasını vurdu. 

Tema İSTANBUL: “En İyi Karma Proje”

MESA'nın onur gecesinde ilk ödül Tema İSTANBUL ile geldi. MESA, ARTAŞ-AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ, KANTUR-AKDAŞ Ortak Girişim Grubu'nun hayata geçirdiği Türkiye'nin sembol projesi Tema İSTANBUL, finalde rakiplerini geride bırakarak “En İyi Karma Proje” ödülüne layık görüldü. Atakent'te 1,5 milyon metrekarelik alanı kapsayan, Türkiye'nin en büyük ve master planlı ilk özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL'a verilen prestijli ödülü, Ortak Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanları Erhan Boysanoğlu, Süleyman Çetinsaya ve Ali Kantur birlikte aldılar.

TMB Genel Merkez Binası: “En İyi Mimari Tasarım”

Sign Of The City Awards'da MESA'ya gurur yaşatan bir diğer ödül ise MESA'nın ana yükleniciliğinde Ankara, Çankaya'da yapımı tamamlanan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Genel Merkez Binası oldu. TMB Genel Merkez Binası, Türkiye inşaat ve gayrimenkul projelerinin bu en prestijli değerlendirmesinde “En İyi Mimari Tasarım” kategorisinde birincilik ödülünü aldı. Avcı Architects tarafından tasarlanan ve MESA tarafından hayata geçirilen TMB Genel Merkez Binası, yeşil bina teknolojilerini bir adım öteye taşıyan ‘Termal Labirent Sistemi'nin kullanılması açısından da Türkiye bir ilki gerçekleştirmişti. 

Çınarlı Bahçe Tuzla: “En İyi Çok Katlı Tamamlanmış Proje” 

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünün bu önemli buluşmasında, podyuma çıkarak ödül alan bir diğer MESA imzalı proje ise İŞ GYO'ya ait Çınarlı Bahçe Tuzla konut projesi oldu. 41 bin metrekarelik bir alanda 476 konutun yer aldığı Çınarlı Bahçe Tuzla konut projesi Sign Of The City'de “En İyi Çok Katlı Tamamlanmış Proje” ödülüne layık görüldü. 

Boysanoğlu, “Ödüller, attığımız adımların doğruluğunun tescili” 

İlk kez düzenlenmesine karşın Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünün en prestijli değerlendirmesi olarak nitelendirilen Sign of the City Awards'da ödül alan projelerin üçünde MESA imzasının bulunmasının, gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “45 yıl önce, ‘işini daha iyi, daha doğru ve sürdürülebilir bir şekilde yapma' ideali ve felsefesi ile kurulan MESA, bugüne kadar 8.000.000 m²'nin üzerinde bir alanda inşa ettiği 80.000'e yakın konut ile adı ‘kalite' ve ‘güven' ile anılan bir ‘yaşam markası' haline gelmiştir. MESA'nın mükemmeliyetçi yaklaşımının, yüksek standartlarının ve mutlak kalite anlayışının ürünü olan projelerimizin her birinde, ideal ve ilkelerimizin yansımasını görmek mümkündür. MESA imzası taşıyan üç ayrı projenin bu önemli organizasyon tarafından ödüllendirilmesi, aynı zamanda bugüne kadar attığımız adımların doğruluğunun da kanıtıdır” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tema İstanbul 2 dev maketiyle dikkat çekiyor!
  • 13.04.2022 17:55

Tema İstanbul 2 dev maketiyle dikkat çekiyor!

Artaş-Mesa-Kantur&Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projes ...

Tema İstanbul 2'nin 2 ayda yüzde 50'si satıldı!
  • 21.02.2022 13:07

Tema İstanbul 2'nin 2 ayda yüzde 50'si satıldı!

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarının oluşturduğu, Mesa, Artaş, Kantur& ...

MESA, gayrimenkul kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi
  • 21.01.2022 09:37

MESA, gayrimenkul kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi

MESA, Marketing Türkiye tarafından gerçekleştirilen “Marka Değeri ve Algı Araştı ...

Tema İstanbul 2 reklam filmi yayında!
  • 16.12.2021 17:38

Tema İstanbul 2 reklam filmi yayında!

Mesa, Artaş, Kantur&Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul 2 proj ...

Tema İstanbul 2 tanıtım filmi yayında!
  • 16.12.2021 17:36

Tema İstanbul 2 tanıtım filmi yayında!

Mesa, Artaş ve Kantur&Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul 2 ta ...

Tema World tanıtım filmi yayında!
  • 16.12.2021 17:35

Tema World tanıtım filmi yayında!

Mesa, Artaş ve Kantur&Akdaş ortaklığında hayata geçirilen Tema World projesi ...