maritbet girişmaritbet
Serdar İnan: Satış sonrası hizmet ihmal edilmemeli!

Serdar İnan: Satış sonrası hizmet ihmal edilmemeli!

Konut projeleri söz konusu olduğunda kişilerin salt bir yaşam alanı değil yaşam tarzı da sunan projeleri tercih ettiklerini söyleyen İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, fonksiyonelliğin, konforun, kalitenin yanında satış sonrası hizmetin de dikkat çektiğini ifade ediyor

 

Konut projeleri söz konusu olduğunda kişilerin salt bir yaşam alanı değil yaşam tarzı da sunan projeleri tercih ettiklerini söyleyen İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, fonksiyonelliğin, konforun, kalitenin yanında satış sonrası hizmetin de dikkat çektiğini ifade ediyor.

Müşteri profiliniz, alıcılar hangi segmentlerden?

İnanlar İnşaat'ın konut projelerinde kendini hissettiren mimari anlayış, tasarım özelliği, kaliteli, fonksiyonel ve güvenli olma gibi kriterleri de beraberinde getiriyor. Yaşadığı alanda tüm bu kriterlere önem verenler müşteri profilimizi oluşturuyor. Segmentleri detaylandırmak çok güç çünkü her yaşam stiline göre konut tipleri üretmeye gayret ediyoruz.

Bekâr, genç profesyonelleri de geniş aileleri de projelerimizde görebiliyoruz. Müşteri profilimizin büyük bir bölümünü özel sektörden üst düzey yöneticiler ve yatırımcılar oluşturuyor diyebiliriz.

Hedef kitlenize hangi yollardan ulaşmaya çalışıyorsunuz?

Hedef kitlemizin takip ettiği, onlarla iletişim kurabileceğimiz tüm mecraları kullanıyoruz.

Görsel medya, yazılı basın, dijital platform ve sosyal ağlar, outdoor gibi mecralarda etkili yöntemlerle yer almayı tercih ediyoruz.

Konut sektörünün ana mecrası son döneme kadar gazetelerdi.

Ancak artık televizyonda da sıklıkla görmeye başladık, bunun sebebi ne olabilir?

Bu durumu gayrimenkul sektörünün yükselişine bağlıyorum. Türkiye'nin lokomotif sektörü haline gelen konut sektörünü bu nedenle hemen hemen birçok mecrada görebiliyoruz. Kentsel dönüşüm, yeni yapılara duyulan ihtiyaç, tüketicinin yeni yaşam alanlarına olan ilgisi ve talebi beraberinde arzı getiriyor.

Son dönemde tüketicinin talepleri nedir? Yeni yaşam alanlarında ne bekliyorlar?

Tüketiciler yaşam alanı haricinde yaşam tarzı sunan projeleri tercih ediyorlar. Ev satın aldıklarında yalnızca bir ev değil aynı zamanda spor tesisi, havuz, yeşil alan, otopark, güvenlik, rezidans hizmeti, kafe, resepsiyon gibi sıralayabileceğimiz hizmetlerin hepsini satın almak istiyorlar. Sosyal donatılara paralel olarak evinde fonksiyonelliğe, konfora, kaliteye, detaylarla donatılmış iç mimariye önem veriyorlar.

Yapı projelerinizle ilgili tüketiciye verdiğiniz teminatlar neler?

Satış sonrası hizmetimiz İnanlar ile müşterileri arasında kopmayan bağ kuran ayrı bir süreçtir ve bizim için çok önemlidir. Tüm projelerimizde oldukça uzun bir dönem geçerli olan kaba inşaat garantisi ve ince inşaat garantisi veriyoruz.

Sürmekte olan ve gelecek projelerinizle kampanyalarınızı anlatır mısınız?

Şu an İstanbul'un birçok noktasında sürdürmekteolduğumuz konut projelerimiz üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Zekeriyaköy'de villa konseptli Terrace Doğa, Terrace Plus ve Terrace Vadi, Atakent'te iki yüksek kuleden oluşan Terrace Tema, Kartal'da Asl-ı Bahçe ve Esenyurt'ta Terrace Mix ile farklı yaşam stillerine İnanların mimari çizgisinde seslenen projelerimiz bulunuyor. Her bir projemiz bulunduğu bölge ve konumuyla da ayrı bir yatırım değeri taşıyor. Lansman dönemlerinde keyifli kampanyalarımız oldu ve müşterilerimize özel ödeme kolaylıkları sunduğumuz paketlerimiz, özel banka anlaşmalarımız mevcut.

Media Cat farmaskop

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Serdar İnan 'İstanbul markasının yükselmesi lazım'
  • 18.12.2013 16:54

Serdar İnan 'İstanbul markasının yükselmesi lazım'

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda ...

Serdar İnan, yeni tüketici kanununu yorumluyor!
  • 16.08.2012 14:22

Serdar İnan, yeni tüketici kanununu yorumluyor!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, yeni tüketici kanunu hakkında ...

Serdar İnan, İnanlar İnşaat'ı değerlendiriyor!
  • 31.07.2012 12:50

Serdar İnan, İnanlar İnşaat'ı değerlendiriyor!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, sektörün son durumundan ve şi ...

Serdar İnan inşaat sektörünün geleceğini değerlendirdi!
  • 09.07.2012 17:38

Serdar İnan inşaat sektörünün geleceğini değerlendirdi!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan inşaat sektörünün bugünkü duru ...

Serdar İnan İstanbul projelerini yorumluyor…
  • 16.04.2012 19:15

Serdar İnan İstanbul projelerini yorumluyor…

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, İstanbul’un çehresini değişti ...