maritbet girişmaritbet
SEMERKAND LINE YAKIN PLAN

SEMERKAND LINE YAKIN PLAN

Semerkan Yapı’nın Beylikdüzü’nün en değerli yerlerinden birinde hayata geçirdiği ve karma yaşam projesi olarak tasarlanan Semerkand Line da inşaat hızla yükseliyor.

Semerkand yapı tarafından Beylikdüzü'nde yapılan ve bölgenin en lüks projelerinden biri olarak dikkat çeken Semerkand Line projesi yılın 12 ayı 5 yıldızlı bir otelde hissedecekleri sosyal donatılara sahip bir karma yaşam projesi olarak tanımlanıyor.

Projede 2013'te inşaatın tamamlanmasıyla yaşam da başlayacak

Semerkan Yapı'nın Beylikdüzü'nün en değerli yerlerinden birinde hayata geçirdiği ve karma yaşam projesi olarak tasarlanan Semerkand Line da inşaat hızla yükseliyor.

"Her yere 5 dakika" sloganı ile hayata geçirilen Semerkand Line'da insanların ihtiyaçlarına site içerisinde cevap verebilecek her ayrıntı düşünüldü.

Semerkand Line projesi ile insanlara huzurlu ve mutlu bir yaşamın kapısını aralamayı amaçlıyor.

Proje, ailelerin kendilerini yılın 12 ayı 5 yıldızlı bir otelde hissedecekleri sosyal donatılara sahip bir karma yaşam projesi olarak tanımlanıyor. Kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan Semerkand Line projesi bittiğinde bölgenin dikkat çeken projelerinden biri olacak.

Sosyal donatılar arasında kapalı yüzme havuzları, fitness center, sauna, Türk hamamı, çok amaçlı spor sahası, çocuk parkları, rekreasyon alanları yer alacak. Ayrıca projenin altında konumlanacak alış veriş merkezi sayesinde insanlar site dışına çıkmadan giyimden gıdaya, kuru temizlemeden teknolojiye kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Modern mimarisi, estetik çizgileri ve günlük ihtiyaçlara hitap eden özellikleri ile insanlara konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Semerkand Line satışa çıktığı günden bu yana daire sahibi olmak isteyenlerin ilk adresi oldu. Şu ana kadar satışların yüzde 82'sinin tamamlandığı projede satışı devam eden konutlar ve işyerleri uygun fiyatlar ve cazip ödeme koşullarıyla sahiplerini bekliyor.

2013 yılının ilk aylarında daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan Semerkand Line projesi cazip ödeme seçenekleri ile de konut sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Projede yüzde 25 peşinat ile anlaşmalı bankadan 60 ve 120 ay vade seçeneği sunuluyor. Dairesini 60 ay vade ile almak isteyenlere yüzde 0,74 faiz uygulanıyor. 120 ay vade kullanmak isteyenler ise yüzde 0,99'lık faiz oranı ile daire sahibi olabiliyorlar. Ayrıca şirket kendi bünyesinde 20 aya kadar da faizsiz kredilendirme yapmaktadır.

Projede 96 bağımsız bölümden oluşan ticari alanlar 30 metrekare ile 950 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlanırken, ticari bölümlerin metrekare birim fiyatları ise 5 bin lira ile 15 bin lira arasında değişiyor.

YAKIN PLAN

Projenin adı: Semerkand Line

Projenin yeri: Beylikdüzü

Arsa büyüklüğü: 23.000 m2

İnşaat alanı: 110.000 m2

Blok sayısı: 8 blok konut, 1 blok ticari iş merkezi

Daire tipleri: 60 -145 m2 arasında 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 4+1

Toplam daire sayısı: 555 konut

İnşaata başlama tarihi: Eylül 2010

Teslim tarihi: Mart 2013

Konut fiyatları: 145.000 – 385.000 TL

Kampanya bilgileri: % 25 peşinat ile anlaşmalı bankadan 60 ve 120 ay vade seçeneği sunuluyor. Dairesini 60 ay vade ile almak isteyenlere %0,74 faiz uygulanıyor; 120 ay vade kullanmak isteyenler ise %0,99 faiz oranı ile daire sahibi olabiliyorlar. Ayrıca şirketimiz kendi bünyesinde 20 aya kadar faizsiz kredilendirme yapılıyor.

Projenin mimarı: Tüzün Mimarlık /Tülin Tüzün

Projenin konsepti: Konut + ticari (karma proje)

Projenin inşaat teknikleri: Konvensiyonel kalıp, betonarme inşaat Kullanılan malzemeler: İnşaatta kullanılan tüm malzemeler 1. sınıf malzeme özelliğinde.

Projedeki donatılar: Açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, spor sahası,Türk hamamı, rekreasyon alanları.

YAPIMCININ GÖZÜNDEN

Semerkand Yapı Genel Koordinatörü Cabir Bayrak, okullar, hastaneler, alışveriş merkezleri, E5 belediye binası, TEM gibi noktalara 5 dakikada ulaşılabilen konumundan hareketle ‘her yere 5 dakika' sloganı ile hayata geçirdikleri Semerkand Line‘da insanların ihtiyaçlarına site içerisinde cevap verebilecek her ayrıntıyı düşündüklerini söyledi.

Projenin depreme dayanıklı yapısına vurgu yapan Bayrak, projenin başta ÇED (çevresel etki değerlendirme) raporu olmak üzere sivil havacılık genel müdürlüğü görüşü, İBB itfaiye daire başkanlığı görüşü, İSKİ onayı, Beylikdüzü Kaymakamlığı sığınak ruhsat oluru ve bunun gibi birçok kurum ve kuruluşun imzası ve onayı alınarak hayata geçirildiğini belirtti.

Bayrak, projede şimdiye kadar yapılan satışların yüzde 70'inin oturum amaçlı yüzde 30'unun ise yatırım amaçlı olduğunu vurgulayarak, “Projemiz satışa çıktığımız günden buyana yüzde 35 ile yüzde 45 aralığında prim yaptı. Örneğin 90 bin liradan satışa çıkardığımız 1+1 dairenin bugünkü fiyatı 145 bin lira oldu. Bu da projeye olan güven ortaya koydu” değerlendirmesinde bulundu.

Yavuz Karaman 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esenyurt Semerkand Line örnek daire galerisi
  • 20.01.2014 11:15

Esenyurt Semerkand Line örnek daire galerisi

Semerkand Yapı tarafından Esenyurt'da inşa edilen Semerkand Line projesi örnek d ...

Esenyurt Semerkand Line proje galerisi
  • 20.01.2014 11:12

Esenyurt Semerkand Line proje galerisi

Semerkand Yapı tarafından Esenyurt'da inşa edilen Semerkand Line projesinden kar ...

Semerkand Line Beylikdüzü'nü havadan fotoğrafladık!
  • 28.06.2013 15:08

Semerkand Line Beylikdüzü'nü havadan fotoğrafladık!

Semerkand Line projesi Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projenin havadan görüntülerini ...

Semerkand Line’da satışların yüzde 60’ı tamamlandı
  • 11.09.2015 12:52

Semerkand Line’da satışların yüzde 60’ı tamamlandı

Semerkand Yapı tarafından Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi’nde hayata geçirilen Se ...

Semerkand Line Home Office’te satışlar başladı
  • 18.01.2014 12:44

Semerkand Line Home Office’te satışlar başladı

Semerkand Line Home Office projesinde fiyatlar 135 bin liradan başlıyor ...