maritbet girişmaritbet
Selenium Twins, en iyi rezidans seçildi

Selenium Twins, en iyi rezidans seçildi

Aşçıoğlu Group’un Beşiktaş Spor Kulübü arazisi üzerine inşa ettiği Selenium Twins projesi Afrika'nın en prestijli agyrimenkul yarıışmasında birinciliği kazandı

 
2010 Avrupa ve Afrika'daki 39 seçkin gayrimenkul profesyonelleri arasında yapılan, Avrupa ve Afrika'nın en prestijli agyrimenkul yarıışmasının sonuçları açıklandı. Organizasyon, tüm dünyada düzenlenen en prestijli gayrimenkul organizasyonu olan, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin bir parçası olup, dünyanın en iyi gayrimenkul profesyonellerini belirlemek amacıyla düzenlenmektedir.
 
Aşçıoğlu Group'un Beşiktaş Spor Kulübü arazisi üzerine inşa ettiği SELENİUM TWİNS projesi yüksek rezidans kategorisinde manzarası ve kullanılan yapı malzemesinin kalitesi ile birinciliği kazandı.

Düzenlenen yarışmanın jürisi, Google UK'nin gayrimenkul Direktörü Ben WOOD, Ulusal Gayrimenkul Profesyonelleri Federasyon Başkanı Peter Bolton KING, FIABCI başkanı Christopher HALL, Uluslararası Gayrimenkul Birliği Konsorsiyum'undan Thijs STOFFER, Avustralya Mimarlar Enstitüsü Başkanı Fiona NİXON, Belçika FIABCI Başkanı Hendrik NELDE, Alman Gayrimenkul Birliği Başkanı Sven JOHNS' dan oluşmaktadır. Bu jüri heyeti değişik ülkeden kabul edilen 39 projeden Selenium Twins'i birinci seçti.

Ödül 24 Eylül'de verilek
Aşçıoğlu Group, 24 Eylül 2010 Cuma günü, Londra Park Lane Otel'inde verilecek olan gala yemeğinde birincilik ödülünü alacak. Kazandığı bu ödül ile Selenium Twins logosunun altında “Avrupa ve Afrika'nın En Prestijli Rezidansı” ibaresini kullanma hakkını kazanacak.


Aşçıoğlu Group bu ödülü kazanarak, rekabetçi Avrupa ve Afrika gayrimenkul arenasında projelerinin farkını ortaya koymuştur.
Bu yılın sonuna doğru, Amerika, İngiltere, Afrika ve Ortadoğu ülkelerindeki tüm birinciler arasında yapılacak yarışma sonucu, “Dünyanın En İyisi” kategorisini kazanan belirlenecek ve 27 Kasım 2010 Cumartesi günü Londra'da, Royal Lancaster Otel'de yapılacak olan gala yemeğinde duyurulacaktır.
 
Aşçıoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu “ Selenium Twins projesine ilk başladığımızdan günden beri ,yani 5 yıl önce, Türkiye'nin en saygın ailelerini bir çatı altında toplayacağımız, dünyanın en prestijli inşaat malzemelerinin en son modellerini kullanacağımız ve dolayısıyla dünyanın en prestijli rezidans projesini yapacağız diye iddia ediyordum . Çok şükür iddiamızı Türk milletine kanıtlamak için Allah bize bu fırsatı verdi. Biz 27 Kasım günü Londra'da Royal Lancaster Otel'de Selenium Twins projesi ile dünya ülkeleri projeleri arasından “ Dünyanın en prestijli rezidansı “ birinciliğini de kazanacağımızdan eminiz. Ocak 2011'de hafriyatına başlayacağımız Ali Sami Yen projesini de dünya konkurlarına girecek kalitede yapacağız. Türkiye'ye bu ödülü kazandırdığımız için gururluyuz” diyerek mutluluğunu dile getirdi.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz