maritbet girişmaritbet
Seha Yapı, Dünya Konut Günü’nü bir yarışmayla kutladı!

Seha Yapı, Dünya Konut Günü’nü bir yarışmayla kutladı!

Seha Yapı, Dünya Konut Günü’ne dikkat çekmek için sosyal medyada eğlenceli bir takım etkinlikler de düzenledi.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 1985'te aldığı bir kararla oluşturulan ve her yıl Ekim ayının ikinci haftası olarak netleştirilen ‘Dünya Konut Günü', Seha Yapı tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

İttifak Holding gücü ve güvencesiyle bugüne kadar toplam 120 projeyi hayata geçiren ve 12 bin 733 aileyi konut sahibi yapan Seha Yapı, sosyal medya üzerinden sorduğu ‘Seha Yapı bugüne kadar kaç aileyi konut sahibi yaptı?' sorusuna en yakın yanıtı veren şanslı ailelere Kule Sini Restoran'da yemek hediye etti.

Sektöründe ilklerin sahibi: Seha Yapı…

Konut sektöründe Konya'nın yanı sıra Anadolu'da da pek çok ilki gerçekleştiren Seha Yapı, Konya'yı güvenlikli site kavramı tanıştıran ilk marka oldu. Konya'da, konutta ısınırken elektrikte üretebilen ve enerjiden tasarruf ettiren kojenerasyon sistemini ilk kullanan firma olan Seha Yapı, aynı zamanda Anadolu'nun en iddialı karma konut projesini de hayata geçirmek için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Seha Yapı

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 1985 yılında aldığı kararla ‘Dünya Konut Günü'nün kutlandığını hatırlatan Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamci, bu sayede hükümetlerin ve yerel yönetimlerin yanı sıra kamuoyunda da konut konusuna dikkat çekildiğini söyledi. Seha Yapı'nın mevcut kültür, iş ahlakı ve değerlerini muhafaza ederken, tüm dünyada yüksek kalitede projeler hayata geçirdiğini ve müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını en doğru şekilde anlayarak hızlı ve yenilikçi çözümler sunan bir inşaat şirketi olduğunu vurgulayan Lamcı, ‘Dünya Konut Günü'ne ilişkin şunları söyledi: “Dünyada nüfus hızla artıyor ve buradaki en temel sorun da insanların sağlıklı yaşam alanlarıdır. İnsanların sağlıklı yapılarda yaşam hakkı bulunuyor. Biz de Seha Yapı olarak vizyonumuz doğrultusunda insanlara mutlu bir yuva olanağı sunmak için çalışıyoruz. 30 yıldır kutlanan bu önemli güne kurum olarak sahip çıkıyoruz ve ideal yaşamaya uygun konutun önemini belirtmek istiyoruz. Bu nedenle sosyal medyada çeşitli etkinliklerle ‘Dünya Konut Günü'ne dikkat çektik. Çünkü herkes güzel, sağlıklı ve güvenli yapılarda yaşam hakkına sahiptir.”

Lamcı: 4 ilin yüzölçümü kadar inşaat alanı tamamladık

Seha Yapı'nın bugüne kadar 3.171.855 metrekarelik alanda inşaat yaptığını vurgulayan Lamcı, bunun da Türkiye'deki Bartın, Yalova, Osmaniye ve Düzce gibi 4 ilin yüzölçümüne denk geldiğini belirtti. Konut projelerinin yanı sıra şirket olarak kültür, eğitim ve sağlık alanında da 14 yapıyı tamamladıklarını söyleyen Lamcı, “Hali hazırda inşaatı devam eden 3036 konutumuz var. Ayrıca tamamlanan ve devam eden 54 adet de ticari ve endüstriyel yapımız var. 6 adet de altyapı ve sanat yapısı teslim ettik. Kule Plaza İş Merkezi'miz Anadolu'nun en yüksek binası özelliğini de koruyor ve büyük bir heyecanla Konya'ya altın çağını yaşatacak Türkiye'nin en güzel karma projesine başlamak için gün sayıyoruz” dedi. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konut sektörü, Bakan Nebati ile yapılan görüşmeyi değerlendirdi!
  • 17.05.2022 09:15

Konut sektörü, Bakan Nebati ile yapılan görüşmeyi değerlendirdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berekete" prog ...

Kur dalgalanıyor, ev satış işlemleri son dakika tapudan dönüyor
  • 01.12.2021 09:24

Kur dalgalanıyor, ev satış işlemleri son dakika tapudan dönüyor

Posta'dan Meltem Kara Söyleyenoğlu'nun haberine göre; 'Zam gelecek’ beklentisiyl ...

''Türkiye'deki binalar çevre dostu ve depreme dayanıklı olmalı''
  • 04.10.2021 09:08

''Türkiye'deki binalar çevre dostu ve depreme dayanıklı olmalı''

Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu' "Türkiye'de yeni inşa edilen binala ...

KONUT FİYATLARI ARTACAK!
  • 05.01.2012 17:30

KONUT FİYATLARI ARTACAK!

Konut piyasası hareketlendi. Fiyatlar % 10-15 artacak. ...

Konut arzı azaldı! Kiralık ve satılık fiyatları yükseliyor
  • 25.05.2021 10:39

Konut arzı azaldı! Kiralık ve satılık fiyatları yükseliyor

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, "Konutta talep azal ...

Tam kapanmada THY biniş kartları nasıl alınacak?
  • 30.04.2021 10:26

Tam kapanmada THY biniş kartları nasıl alınacak?

THY, tam kapanma sürecinde biniş kartlarının havaalanlarından alınacağını duyurd ...