maritbet girişmaritbet
Samut Konaklar projesi Antalya'yı dünya ligine taşıyor!

Samut Konaklar projesi Antalya'yı dünya ligine taşıyor!

Samut İnşaat'ın son projesi Samut Konaklar Antalya'nın dünyaya açılan kapısı: Samut İnşaat...

Antalya'nın gözde beldesi Konyaaltı'nda hayata geçirdiği projelerle bölgedeki konut anlayışını değiştiren Samut İnşaat, yeni dönem inşaat projeleriyle de iddialı. Yapımına başladığı butik otelin yanı sıra 2013'te yedi yıldızlı otel ve AVM projeleri de olan Samut İnşaat, Antalya'yı seçkin yatırımlarla dünyaya tanıtmaya kararlı. Yaşam alanlarındaki donanımıyla farklılaşan Samut Konaklar'ın satışı sürüyor.  

Samut Konaklar'ın salonları havuz manzarasına açılıyor. Samut Konaklar'ın iç mekân tasarımında lüks ve konfor detayları ön planda. Kuruldukları 1994 yılından bu yana, Antalya'ya 37 proje kazandıran Samut İnşaat, son iki yılda, yaptığı 1001 Gece Konakları, Comfort Palace, Seven Home's gibi ultra lüks rezidanslarla Antalya'ya çok farklı bir konut anlayışı getirdi. Samut İnşaat, şimdi çok farklı projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. 
 
Rusya'ya açılıyor 
 
Konyaaltı bölgesine yatırımlarının 2013 ve devam eden yıllarda da sürdüreceğini müjdeleyen Samut inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, bölgeye inşa edecekleri 100 milyon TL değerindeki AVM'ye talebin yoğun olduğunu söylüyor. Başka illerden de teklifler geldiğini anlatan Samut, AVM için dünya markalarının yer alacağı bir konsept planlanıyor. 16 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen ve iki kuleden oluşan bina, yaklaşık 4 bin kişiyi ağırlayacak şekilde tasarlanıyor. Samut İnşaat, AVM ile 240 dairelik rezidans projesine de başlayacak. Bu projelere konak projesinin de ekleneceğini söyleyen Hüseyin Samut, bu projenin iç mimarlığını, Rusya'nın dünyaca ünlü sunucusu ve program yapımcısı Alexandır Vasilev'e emanet edeceklerini belirtiyor. Konak projesinin, zengin Rus yatırımcısını Konyaaltı bölgesine çekmesi bekleniyor. Bunun dışında 2 bin yataklı yedi yıldızlı otel Oscar, yapımına başlanacak projeler arasında. 
 
Denize sıfır huzurevi 
 
Samut İnşaat'ın gelecek planlarında en önemli yeri, sekiz ülkenin yaşlılarının konaklayabileceği otel tutuyor. Belek'te inşa edilmesi planlanan otel, yaklaşık 4-5 bin kimsesiz ve devletten yardım alarak yaşayan 60 yaş üstü insanlara hizmet verecek, içinde çamaşırhaneleri, yemekhaneleri, mutfakları, restoranları, kütüphaneleri, eğlenme ve dinlenme yerleri, barbeküleri, havuzları olan denize sıfır bir proje olacak. Hüseyin Samut'un hedefinde cumhurbaşkanlarını, başbakanları bile ağırlayabileceği akıl almaz bir yer otel var. 
 
Mutlaka Konyaaltı 
 
Denize daha yakın, orman ve dağlarla iç içe olduğu için Lara yerine Konyaaltı Bölgesini tercih ettiklerini söyleyen Hüseyin Samut, yatırımlarıyla bölgedeki toprak rantının arttığına işaret ederek, arazi sahiplerinin de bu durumdan fazlasıyla mutlu olduğunu söylüyor. Samut inşaat, Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'da yaptıkları projelerle yalnız bölgenin tanınırlığına değil, ekonomisine de katkı sağladı. Son bir yıl içerisinde bölgeye kazandırdığı rakam, tam 50 milyon TL. 
 
Ekonomist

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Rize'de "Pisa Kuleleri"nin yıkımı sürüyor
  • 01.02.2021 10:26

Rize'de "Pisa Kuleleri"nin yıkımı sürüyor

Rize'de zeminindeki kayma nedeniyle yan yatmaya başladığı için "Pisa Kuleleri" d ...

Samut: Kentsel dönüşümde turizm gözardı edilmemeli
  • 22.11.2017 17:00

Samut: Kentsel dönüşümde turizm gözardı edilmemeli

Hüseyin Samut, kentsel dönüşün uygulamalarında turizm gerçeğinin göz ardı edilme ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hüseyin Samut'a plaket!
  • 08.06.2017 11:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hüseyin Samut'a plaket!

15 Temmuz darbe girişiminden bu yana yatırımlarına cesurca devam eden Antalyalı ...

Hüseyin Samut: Erdoğan Türkiye’nin modernleşme piyangosudur
  • 24.02.2017 07:42

Hüseyin Samut: Erdoğan Türkiye’nin modernleşme piyangosudur

Samut AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ...

Samut İnşaat, 2017'de daha büyük projeler hedefliyor
  • 31.12.2016 08:02

Samut İnşaat, 2017'de daha büyük projeler hedefliyor

Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, 2016 yılına dair değerlendirmed ...

Türkiye'nin Disneyland'ı 1 Temmuz'da açılıyor
  • 19.06.2016 13:15

Türkiye'nin Disneyland'ı 1 Temmuz'da açılıyor

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya Belek’te 1 Temmuz’da ...