Salihlili emlakçılar 2010'u değerlendirdi

Salihlili emlakçılar 2010'u değerlendirdi

Manisa'nın Salihli ilçesinde Emlak Komisyoncuları ve Dernek Müşavirleri Meslek Derneği, 2010 yılı faaliyetleri değerlendirmek ve 2011 yılı içerisinde yapılacak olan çalışmaları görüşmek üzere Polis Lokali'nde bir araya geldi

 Manisa'nın Salihli ilçesinde Emlak Komisyoncuları ve Dernek Müşavirleri Meslek Derneği, 2010 yılı faaliyetleri değerlendirmek ve 2011 yılı içerisinde yapılacak olan çalışmaları görüşmek üzere Polis Lokali'nde bir araya geldi.

Toplantıda konuşan dernek başkanı Mehmet Altıntaş, "2010 yılını değerlendirmek ve üyelerimizi vergi mevzuatı ile ilgili bilgilendirmek için Vergi Dairesi Müdürümüz Yahya Atik'in katılımıyla bu toplantıyı düzenlemiş bulunuyoruz. 2010 yılı özellikle 2.yarısında, dışarıdan inşat firmalarının da Salihli piyasasına girmesiyle emlak üretimindeki patlama emlak satışlarını da hızlandırdı. 2010 yılında emlak sektörü hareketli bir dönem geçirmesine rağmen emlak komisyoncuları bu hareketlilikten gerekli payı alamamıştır. Geçtiğimiz yıllarda alış verişlerin yüzde 60-70 emlakçılar aracılığıyla yapılmakta iken bu dönem bu oran yüzde 30-40'lar seviyesine düşmüştür. Bu durum emlakçı arkadaşların yaptığı yanlış uygulamalar, müşterilere karşı hatalı davranışlar ve en önemlisi de birlikte hareket etmemelerinden kaynaklanmaktadır' dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz