maritbet girişmaritbet
Sadece 400 saniyeleri var!

Sadece 400 saniyeleri var!

Gayrimenkul sektörünün lider isimleri, Can Yücel Metin moderatörlüğünde, 2023 vizyonlarını 400 saniyede anlatacak!

 

ArkiPARC 2012'de düzenlenecek etkinliklerden biri de "PechaKucha* Özel: Türkiye Gayrimenkul Vizyonu 2023".

Son dönemin yıldızı parlayan ülkesi Türkiye, her alanda yatırımcıların gözdesi. Peki, Türkiye'nin 100. yaşını kutlamaya hazırlandığımız 2023'te bizi nasıl bir yapılı çevre bekliyor? Çılgın projeler, büyük kanal, göğe yükselen gökdelenler, başka?

Türk ekonomisinin lokomotif sektörü gayrimenkulde söz sahibi, her biri farklı meslek gruplarından toplam 8 kişi, sadece 400 saniye içerisinde 2023 yılına dair vizyonlarını paylaşacaklar.

Peki Kim Bu 8 Vizyoner?

28 Mart Çarşamba günü saat 17:45'te başlayacak, Can Yücel Metin'in moderatörlüğünde gerçekleşecek etkinliğe katılacak 8 kişi (soyadına göre alfabetik):

Cengiz Aktar
Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Fakültesi Avrupa Birliği İlişkileri Bölümü'nde öğretim üyesi.

Emre Arolat
Emre Arolat Architects'in kurucularından olan mimar, sayısız başarılı projeye imza attı. 2010 yılında İpekyol Tekstil Fabrikası ile dünyanın en prestijli mimarlık ödüllerinden birisi olan Ağa Han Mimarlık Ödülü'nü kazandı.

Ramadan Kumova
İnşaat sektörünün lider kurumlarında 20 yılı aşkın tecrübesi olan Ramadan Kumova Fer Yapı'nın kurucu ortaklarındandır.

Levent Eyüboğlu
Eyüboğlu, 2000 yılından beri Turkmall AŞ'nin İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görevini sürdürüyor. 2004-2010 yılları arasında Multi Corporation'un Türkiye iştirakı olan Multi Turkmall'un İcra Kurulu Başkanı olarak görev yaptı, Türkiye'nin farklı şehirlerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza attı.

Gökşin Ilıcalı
Argos Yapı'nın kurucu ortaklarından olan Gökşin Ilıcalı, son dönemde Kapadokya bölgesinde kentsel dönüşüm, restorasyon, koruma ve sosyo-kültürel yapı ilişkisi, çevrenin korunması ve geliştirilmesi alanlarında çalışıyor. Bu çalışmalarının bir ürünü olan, "Argos in Cappadocia" turizm alanında pek çok önemli ödül kazandı.

Ömer İsvan
Servotel kurucu başkanı Ömer İsvan, firmasının kurulduğu yıldan beri 42 farklı ülkede, sayısız otel resort ve golf projesinde, birçok marka ve işletmeciler ile birlikte çalışarak yatırımcılara danışmanlık hizmeti verdi.

Hakan Kodal
Gayrimenkul sektörünün duayeni olan Kodal, 2006 yılından bu yana Krea Gayrimenkul'ün İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD), Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Urban Land Institute Türkiye'nin Kurucu Başkanı olan Hakan Kodal, aynı zamanda ULI'nin Global Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Shopping Fest-İcra Kurulu Eş Başkanı.

Bahadır Teker
Bahadır Teker, iş hayatına 1991 yılında Sermaye Piyasası Kurulu'nda başladı. Türkiye'de "Mortgage" sistemini oluşturan ve Kanun taslağını hazırlayan çalışma grubunun yöneticiliğini yaptı. 2007 yılında, ABD merkezli York Capital isimli yatırımcı grupla yaptığı ortaklıkla, mortgage faaliyetinde bulunmak üzere İstanbul Mortgage Finansman AŞ adlı şirketi kurdu. %51 hissesi Şekerbank tarafından satın alındıktan sonra Şeker Mortgage Finansman AŞ adını alan şirkette Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

*Pecha Kucha, içeriğini kısa sürede ve etkin bir şekilde bir topluluğa sunmayı amaçlayan bir sunuş tarzı. Sunuş yapan kişinin her bir görsel için 20 saniyesi ve toplamda da 20 görseli olması gerekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ramadan Kumova: MIPIM 2013 Türkiye'yi olumlu etkiler!
  • 14.03.2013 15:22

Ramadan Kumova: MIPIM 2013 Türkiye'yi olumlu etkiler!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramdan Kumova, emlaktasondakika.com mikrofonlarına ...

Ramadan Kumova, konut piyasasını değerlendiriyor!
  • 09.08.2012 15:42

Ramadan Kumova, konut piyasasını değerlendiriyor!

KONUTDER Başkan Yardımcısı Ramadan Kumova, inşaat sektöründeki konut satışlarını ...

Gayrimenkulun aktörleri ArkiPARC’taydı!
  • 31.03.2012 13:05

Gayrimenkulun aktörleri ArkiPARC’taydı!

ArkiParc Buluşması 28 Mart'ta Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti ...

Ramadan Kumova, Fer Yapı’yı sattı!
  • 16.01.2021 10:18

Ramadan Kumova, Fer Yapı’yı sattı!

Fer Yapı, 75 milyon TL bedelle Denge Yatırım Holding'e satıldı. Satış işlemi son ...

Denge Holding, Fer Yapı’yı satın alıyor!
  • 13.11.2020 16:14

Denge Holding, Fer Yapı’yı satın alıyor!

İstwest, Premier Kampüs Ofis, Parima Residence gibi projeleri üreten Feryapı'nın ...