maritbet girişmaritbet
Robert Varon, MIPIM'de ESD canlı yayınına konuk oldu!

Robert Varon, MIPIM'de ESD canlı yayınına konuk oldu!

Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert R. Varon, Emlaktasondakika.com'un MIPIM özel canlı yayında soruları yanıtladı.

Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert R. Varon, Emlaktasondakika.com'un MIPIM özel canlı yayına katıldı.

Fransa'da düzenlenen dünyaca ünlü gayrimenkul fuarı MIPIM'in dünyada neler olduğunu görmek ve Türkiye'yi tanıtmak için çok güzel bir mecra olduğunu vurgulayan Robert Varon, "Biz buraya gelmekten her zaman çok memnun oluyoruz. Bugünde burada Çinli ortaklarımızla olmaktan çok memnnuz. MIPIM her zaman önemini devam ettirecek. Biz de burada olmaya devam edeceğiz ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız" dedi. 

Türk gayrimenkul sektörünün daha çok tanıtılması gerektiğini belirten Varon, "Yabancıların yatırım yapılabilir bir noktasına getirmemiz lazım. Burada da en önemli şey tabi ki kendimizi anlatmaktan geçiyor. Ne kadar çok kendimizi anlatırsak, o kadar yabancıları ülkemize çekebiliriz. Bu direkt aslında ihracat gibi bir şey. O yüzden gayrimenkul Türkiye'nin dinamik ve lokomotif sektörlerinden bir tanesi. Bizim burada oluyor olmamız, doğru şekilde doğru girişimlerle kendimizi anlatıyor olmamız çok önemli. Her geçen sene de bunu daha iyi yapıyor olduk" şeklinde konuştu.

Çinli grup Wanda ile yaptıkları ortaklıktan bahseden Robert Varon, "Dünyanın en büyük gayrimenkul şirketinin Türkiye'deki stratejik ortağı olduk. MIPIM'de de kendilerinin davetlisi olarak bulunuyoruz. Bizim Basın Ekspres'teki G Wanda Vista projemiz için ilk attığımız adımlardan bir tanesi ve dünya haritasında da yerimizi aldık İstanbul olarak, bayraklarımızı da koyduk. Burada beraber bir gayrimenkul geliştirici olarak Wanda ile neden ortaklık yaptığımızı yabancılarla paylaşıyoruz. Yabancılara İstanbul'un önemini ve Wanda'nın Türkiye'ye getireceği avantajları anlatıyoruz. Türkiye'ye böyle büyük grupların giriyor olması bizim için gurur verici bir şey." ifadelerini kullandı.

Mar Yapı'nın devam eden 4 projesinde son durum

"Gaz kesmedik projelerimize devam ediyoruz" diyen Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert R. Varon, "Şantiyesi devam 3'ü İstanbul, 1'i Bodrum'da olmak üzere 4 projemiz var. Hepsinde de çok özel firmalarla çalışıyoruz. Bizim zaten en önem verdiğimiz şeylerden bir tanesi farklılaşmak. Divan Grubu'yla ortaklıklarımız devam ediyor. G Tower Divan Residence'ın hem satışı hem inşaatı devam ediyor. Rotana ile bir ortaklığımız var çok memnun olduğumuz bir ortaklık. Yine yabancı yatırımı Türkiye'ye davet ettiğimiz, getirdiğimiz bir ortaklık. G Rotana'nın yurtdışındaki satışlarında çok büyük bir başarı elde ediyoruz. G Wanda Vista için Çin pazarından ön talepleri almaya başladık. Çünkü Wanda'nın gittiği her yere Çinliler gidiyor. Çin'in en büyük grubu olduğu için çok ciddi bir güvenilirliği var. İstanbul'a geliyor olmaları da çok önemli bir fırsat bunu değerlendiriyor. Bodrum'daki projemizde de belki farklı sürprizlerimiz olabilir şu anda inşaat devam ediyor. Hızlı şekilde devam edeceğiz. Bizim en sevdiğimiz işimiz gayrimenkul, farklı iştiraklerimiz de olsa. Mar Yapı olarak farklı markaları, dünyanın en büyük gruplarıyla yapacağımız ortaklıkları yakın zamanda duyurmak için elimizden geleni yapacağız.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı
  • 22.03.2022 15:48

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi MIPIM'de En İyi Sağlık Kompleksi Ödülü’nü aldı

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) ...

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı
  • 16.03.2017 19:03

Mehmet Urcu, MIPIM'de ekibimize Antalya projelerini tanıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Urcu, MIPIM Fuarı'nda Emla ...

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı
  • 16.03.2017 18:34

Serdar Serdaroğlu MIPIM'de Kepez projesini anlattı

Sampaş Kentsel Dönüşüm Direktü Serdar Serdaroğlu, MIPIM Fuarı'nda Emlaktasondaki ...

3. Havalimanı maketi MIPIM'de göz aldı
  • 16.03.2017 16:18

3. Havalimanı maketi MIPIM'de göz aldı

İstanbul'un dev projelerinin yer aldığı MIPIM Fuarı'ndaki İstanbul Çadırı'nda, 3 ...