maritbet girişmaritbet
Remax Türkiye efsaneler liginde ödüle layık görüldü!

Remax Türkiye efsaneler liginde ödüle layık görüldü!

Türkiye’de faaliyet gösteren RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları, uluslararası boyutlarda kazandıkları önemli ödüllerle ülkemizin adını yurt dışında duyurmaya devam ediyorlar. Uluslararası RE/MAX camiasında en prestijli ödüllerden Circle of Legends (Efsaneler Ligi) ödülünü Avrupa’da ilk kez kazanmayı başaran Gayrimenkul Danışmanı, RE/MAX 7tepe ofisinin Broker’ı Hasan Can oldu

RE/MAX, Dünya genelinde Gayrimenkul Danışmanları için farklı dönemlerde ve çeşitli kategorilerde ödüller veriyor. Bu ödülleri gerçekten önemli başarılar kaydeden Gayrimenkul Danışmanları alabiliyor. Circle of Legends (Efsaneler Ligi) ödülünü almak için RE/MAX'te 10 yıl faaliyet göstermiş olunacak ve bu süre zarfında bireysel olarak 10.000.000 $ ciroya ulaşılmış olmak gerekiyor.

11 yıldır faaliyet gösterdiği RE/MAX çatısı altında başarı çıtasını sürekli yükselten RE/MAX 7tepe ofisinin sahibi olarak gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerini sürdüren Hasan Can, bir ilke daha imza atarak Circle of Legends (Efsaneler Ligi) ödülü almayı başardı. Bugüne kadar bu ödülü ülkemizde ve hatta Avrupa'da almaya hak kazanan ilk Broker Hasan Can oldu. Daha önce 1 milyon dolar kazanç sonucu Hall of Fame (Onur Listesi)'de yer alan Hasan Can, RE/MAX'te 7 yıl sistemde kalıp 3.000.000 $ kazanca ulaşarak elde edilen Lifetime Achievement (Hayat Boyu Başarı) ödülünün de sahibi olmuştu. 

Bu yıl kırkıncı kuruluş yılını kutlayan RE/MAX'te, Efsaneler Ligi ödülü bugüne kadar çok az sayıda Gayrimenkul Danışmanına verildi. 40 yıllık süre zarfında Circle of Legends (Efsaneler Ligi) Ödülü'nü Amerika'dan 178, Kanada'dan 102, Cayman Adaları'ndan 3, Güney Afrika'dan da 2 kişi almaya hak kazandı. 

Yaklaşık 90.000 Gayrimenkul Danışman'ının faaliyet gösterdiği RE/MAX'de, uygulanan uluslararası ödül sistemiyle Gayrimenkul Danışmanı'na yönelik farklı ödül katagorileri bulunmakta. Hasan Can, tüm Avrupa ülkeleri içinde bu ödülü ilk kez kazanan Gayrimenkul Danışmanı olarak uzun süre Türkiye'nin adını duyuracak. 

RE/MAX  Ödüllendirme  Sistemi:

RE/MAX'in Gayrimenkul Danışmanlarına uyguladığı ödüllendirme sistemi özgün ve yaratıcı uygulamalarıyla bu mesleğe gönül verenlerin başarılarını takdir ve mesleki ilerlemelerini teşvik etmeyi amaçlıyor. RE/MAX, Kariyer ödülleri, Gayrimenkul Danışmanlarının kariyerleri boyunca elde ettikleri hizmet bedellerinin toplam değerleriyle şekillendiriliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...