maritbet girişmaritbet
Realty World, franchise ofisleri ile iftar yemeğinde buluştu

Realty World, franchise ofisleri ile iftar yemeğinde buluştu

Garanti Koza’nın sahibi olduğu, Amerika’nın en büyük beş emlak franchising kuruluşundan biri olan Realty World, İstanbul’daki franchise ofisleri ile bir araya geldi



Ortaköy Feriye Lokantası'nda düzenlenen iftar yemeğine,  150 Realty World franchise ofis sahibi, danışmanı ve Realty World yöneticileri katıldı. Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan, Türk İnşaat sektöründe 62 yıllık deneyime sahip Garanti Koza'nın kurumsal güvenilirliğini de yanlarına alarak yola devam ettiklerini ve grubun tek yetkili satış şirketi olduklarını belirtti.

Bu sayade franchise ofislerine yüksek miktarda nitelikli konut portföyü sunulduğunu belirten Baygan, “Realty World franchise ofislerinin, hem Garanti Koza projelerinde hem de kendi portföylerinde gösterdikleri başarılar ile gurur duyuyoruz” dedi. Mustafa Baygan, “Realty World markasına sahip olmak broker ve danışmanlarımıza güç veriyor” diyerek sözlerini sonlandırdı.
 
Realty World faaliyet içerisinde bulunduğu ülkelerde, çevreye duyarlı, enerji tüketimini asgari seviyede tutan ve yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanmayı teşvik eden “Yeşil  Binalar”ın satış ve kiramasında, klasik logosuyla beraber “Yeşil Logo”sunu da kullanmaya başlamıştır.

Türkiye'de de bu duyarlılığı arttırmayı kendine görev edinen Realty World, TEMA ile birlikte yürüttüğü çalışma kapsamında iftar yemeğine gelen broker ve danışmanlarının herbiri adına ağaç dikilmesine öncülük etti ve kendilerine teşekkür belgesi verdi.
 
Ramazana ait geleneksel motiflerin ve aktivitelerin yer aldığı iftar yemeğinde gerçekleştirilen Semah gösterisi katılımcılar tarafından büyük beğeni ile izlendi. 
 
2005 yılında Türkiye'de faaliyetlerine başlayan ve Garanti Koza grubuna 2007 yılında katılan, 50 ofis 500 emlak danışmanı ile Türkiye'nin emlak sektöründe hızla büyüyen dünya markası Realty World'ün gerçekleştirdiği iftar yemeğinde katılımcılara müzik dinletisi yapan fasıl grubu, etkinlik alanında bulunan şerbetçi ve macuncular geceye ayrı bir keyif kattı.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz