maritbet girişmaritbet
Realty World, Bayim Olur musun? Fuarı’nda boy gösteriyor!

Realty World, Bayim Olur musun? Fuarı’nda boy gösteriyor!

Realty World, 13 - 16 Eylül 2012 tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek Bayim Olur Musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’na katılıyor

 

Türkiye'de faaliyete başladığı 2005 yılından bu yana geçen kısa sürede en güvenilir emlak markası haline gelen Realty World Türkiye, 13 - 16 Eylül 2012 tarihlerinde CNR Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek Bayim Olur Musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'na katılıyor. Realty World Türkiye; geniş standı ve deneyimli kadrosuyla, 60'ı aşkın sektörü aynı çatı altında toplamayı başaran Bayim Olur Musun? fuarında Realty World franchising sistemi ile iş geliştirmek isteyen yatırımcılarla buluşacak.  
 
Fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan Realty World Türkiye Genel Koordinatörü Mustafa Baygan “Realty World, Türkiye'de faaliyet göstermeye başladığı günden beri yükselişini devam ettiriyor. Türkiye genelinde 180 franchise ofisi ve bini aşkın emlak danışmanı ile faaliyet gösteriyor. Bayim Olur Musun? fuarı; otomotivden eğitime, mobilyadan emlak şirketlerine ve sağlığa kadar değişik 60 sektörü aynı çatı altında toplamayı başaran önemli bir fuar. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı; yeni iş olanakları yaratmak, yatırım yapmak isteyen girişimcilerin yoğun olarak ziyaret ettiği; bayilik ve franchise veren yerli ve yabancı firmalar ile görüşmeler gerçekleştirdiği önemli bir iş platformu. Gerek Bayim Olur Musun? fuarı, gerekse de diğer etkinlikleri sektörel bir buluşma noktası olarak görüyoruz, sektörel buluşmalara katılmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Realty World hakkında:
Amerika Birleşik Devletleri'nde 1973'te kurulan REALTY WORLD Inc., ABD dışında bugün Meksika, Orta Amerika, Karayipler Granada Adası, Panama ve Türkiye'de faaliyet gösteren uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketidir. 1973 yılında franchise faaliyetlerine başlayan şirket, kısa sürede faaliyet gösterdiği ülkelerde gayrimenkul danışmanlığı alanının en tanınmış markalarından birisi haline gelmiştir.  Dünyadaki diğer Realty World ana franchiser'ları arasında Realty World Türkiye, pazara girdiği yıl 2005'in yanı sıra 2006 ve 2007 yıllarında 3 kez art arda en hızlı büyüyen marka ödüllerini alarak başarısını ispatladı. Türkiye genelinde 180 franchise ofisi ve bini aşkın emlak danışmanı ile faaliyet gösteren Realty World Türkiye, Eylül 2007'de Garanti Koza Grubu'na katılmanın verdiği güçle hedeflerini büyüttü ve Realty World, 2012 yılında Türkiye'nin en büyük uluslararası emlak danışmanlık şirketi olmayı hedefliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul Fuar Merkezi'nin akıbeti belli oldu!
  • 16.08.2021 10:34

İstanbul Fuar Merkezi'nin akıbeti belli oldu!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, 'İstanbul Dünya Ticaret Merk ...

Coşkun Erginer'e göre ikinci el konut ne durumda?
  • 16.02.2015 17:08

Coşkun Erginer'e göre ikinci el konut ne durumda?

Realty World Türkiye CEO'su Coşkun Erginer, ikinci el konut sektörünün önümüzdek ...

Realty World Türkiye ve QNB Finansbank arasında iş birliği!
  • 04.12.2018 15:36

Realty World Türkiye ve QNB Finansbank arasında iş birliği!

Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin ...

Realty World 42 yıldan beri nerelerde hizmet veriyor?
  • 06.02.2015 09:52

Realty World 42 yıldan beri nerelerde hizmet veriyor?

Türkiye emlak danışmanlığı piyasasına 2005 yılında giren Realty World, üç yıl üs ...

Realty World yeni ofisini Çeşme’de açtı!
  • 04.09.2014 11:08

Realty World yeni ofisini Çeşme’de açtı!

Realty World Türkiye her geçen gün sektörde büyümeye aileye yeni üyeler katmaya ...

Realty World Türkiye’den ‘kentsel dönüşüm eğitimi’!
  • 20.06.2014 10:57

Realty World Türkiye’den ‘kentsel dönüşüm eğitimi’!

Realty World Türkiye, ofis sahipleri ve gayrimenkul danışmanlarına Kentsel Dönü ...