maritbet girişmaritbet
RE/MAX Türkiye Bayim Olur musun Fuarı'na katılıyor!

RE/MAX Türkiye Bayim Olur musun Fuarı'na katılıyor!

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün lider firması RE/MAX, 13-16 Eylül 2012 tarihleri arasında, CNR Expo Center'da düzenlenecek "Bayim Olur musun?" Fuarı'nda standını ziyaret edenlere özel sürprizler hazırladı

 

Kendi alanında Türkiye'nin tek fuarı olan Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ülkemizde ve yurtdışı pazarlarda bayilik, distribütörlük ve franchising sistemi ile iş geliştirmek isteyen yatırımcıları aynı çatı altında buluşturacak. Bu yıl onuncusu, Franchising Derneği'nin (UFRAD) de katkıları ile gerçekleştirilecek olan fuarda RE/MAX Türkiye de her yıl olduğu gibi yer alacak.
 
RE/MAX Türkiye, "Bayim Olur musun?" Fuarı için özel bir kampanyayı da uygulamaya koyacak. Fuar tarihleriyle sınırlı olan bu özel  koşullardan yararlanmak isteyenlerin Fuar'da bulunan RE/MAX Türkiye standını ziyaret etmeleri yeterli olacak. 
 
RE/MAX Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn fuar ile ilgili yaptığı açıklamada; Gayrimenkul sektöründe 15 yıldır büyüme kaydeden, kurumsal ve yerleşmiş bir kurum olmanın gururunu yaşadıklarını ve sahip oldukları deneyim ile daha başarılı franchise'lar yarattıklarını böylelikle de girişimcilere yeni fırsatlar sağladıklarını ifade etti.
 
RE/MAX'in girişimciler tarafından kurulan ve yönetilen bir kurum olduğunun altını çizen Goldştayn, önümüzdeki günlerde yeni franchise bölgeleri oluşturacaklarının ve bu amaçla, ileriyi gören, girişimci ruha sahip, üniversite mezunu, özel sektörde, kamuda deneyim sahibi veya daha önce kendi işini yönetmiş, iletişim becerileri yüksek kişilerle ilerlemek istediklerini belirtti. 
 
Goldştayn, "Daha önce gayrimenkul sektöründe deneyiminiz olması gerekmez. RE/MAX'de başarılı olmuş franchise ofis sahipleri daha önce büyük ölçüde farklı mesleklerden gelen ve girişimcilik ruhu taşıyan bireylerden oluşmaktadır. Aramızda doktorlar , mühendisler , silahlı kuvvetler mensupları, finans kökenli yöneticiler, satış profesyonelleri, mimarlar ve daha önce farklı sektörlerde kendi işini kurmuş girişimciler var. Kendi işini  kurmak isteyen herkes franchise fırsatlarımızdan yararlanabilir. Girişimcilerin özellikle de Bayim Olur Musun? Fuarı süresince çok cazip koşullarda hayallerine ulaşabilmeleri mümkün..." şeklinde konuştu.
 
Fuarda, girişimcilere yönelik, yatırım için en çok neye ihtiyaç duyduklarını ve bir yatırıma giderken en çok nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda UFRAD tarafından seminerler düzenlenecek. 10. Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nı yaklaşık 30 bin girişimcinin ziyaret etmesi bekleniyor.
 
Bayim Olur musun? Fuarı, yeni iş olanakları yaratmak isteyen girişimcilerin, bayilik ve franchise veren yerli ve yabancı 250'nin üzerinde katılımcı firma ile iş bağlantıları yapmalarını sağlayacak gerçek bir iş platformu olarak tanınıyor.
 
RE/MAX Hakkında:
1973 yılında kurulan RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur. 89 ülkede, 6.500 Franchise 0fis ve 90.000'e yakın Gayrimenkul Danışmanı bulunmaktadır. Ülkemizde Tek Şirketler Grubu tarafından kurulan RE/MAX Türkiye Genel Müdürlüğü, Türkiye ve KKTC'yi kapsamaktadır. RE/MAX Türkiye, 2000'i aşkın girişimci tarafından yaygın modern ofisleri ile profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmeti vermektedir. 1997 yılından bugüne ülkemizde faaliyette bulunan RE/MAX, ülkemizde yeni iş kurmak isteyenlere muhteşem fırsatlar sunmaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...