maritbet girişmaritbet
RE/MAX, gençlerin yenilikçi fikirlerine internette kapı açıyor

RE/MAX, gençlerin yenilikçi fikirlerine internette kapı açıyor

RE/MAX Türkiye Proje ve Fikir Yarışması’na bu yıl Twitter ve Facebook’tan başvurulabiliyor

 

 
Gayrimenkul sektörünün profesyonelleşmesini misyon edinen RE/MAX Türkiye, geleceğin lideri olacak gençleri, yenilikçi fikirleri ile gayrimenkul sektörüne kazandırıyor. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek, gelenekselleşen RE/MAX Türkiye Fikir ve Proje Yarışması'da, üniversiteli gençler, gayrimenkul sektöründe geleceğe ışık tutacak birbirinden yaratıcı ve yenilikçi fikir ve projeleriyle yarışacaklar. Başvuru tarihi 18 Mayıs – 1 Temmuz 2010 olarak belirlenen yarışmaya, bu yıl ilk kez önde gelen sosyal paylaşım siteleri Twitter ve Facebook'tan başvurulabilecek.

Gençlere ve yenilikçi fikirlerine önem veren RE/MAX, onlar aracılığıyla en yeni trendleri gayrimenkul sektörüne yansıtıyor. RE/MAX Türkiye'nin bu yılki Fikir ve Proje Yarışması'na katılmak için ön lisans, lisans, yüksek lisans veya doktora öğrencisi olmak yeterli. Başvurularda yer alan fikir ve projelerin, orjinallik ve uygulanabilirlik esaslarının değerlendirileceği yarışmada, değerlendirmenin yüzde 30 uygulanabilirlik, yüzde 70 yaratıcılık üzerinden yapılacağı belirtiliyor. Katılım tarihi, 18 Mayıs – 1 Temmuz 2010 olarak açıklanan yarışmada,  katılımcıların gayrimenkul sektörüyle ilgili orijinal fikir ve proje önerilerini, en fazla 140 karakter kullanarak ifade etmeleri isteniyor.
Dereceye giren ilk 10 kişi, RE/MAX proje ekibinde 1 ay süre ile yer alacak, ilk 3'e giren öğrenciler ise RE/MAX Türkiye'de staj imkânının yanı sıra sürpriz ödüllere de sahip olacak.

Katılımlar Twitter ve Facebook sayfalarından
RE/MAX Türkiye Proje ve Fikir Yarışması'nın bu yıl en önemli özelliği sosyal medya üzerinden katılımların sağlanması. Üniversiteliler RE/MAX Türkiye tarafından düzenlenen yarışmaya,  Twitter.com/REMAXTR adresindeki Twitter sayfası veya RE/MAX Türkiye'nin resmi Facebook sayfası üzerinden katılım yapabilecekler. RE/MAX Türkiye, gençlerin en çok tercih ettiği sosyal medya ağlarını kullanarak, onlarla etkileşimini güçlendirmeyi ve gençliğin enerjisi ile dinamizmini, geleneksellikten profesyonelliğe yönelen gayrimenkul sektörüne aktarmayı hedefliyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz