maritbet girişmaritbet
Pronet'ten günde 1 dolara tam teşekküllü koruma

Pronet'ten günde 1 dolara tam teşekküllü koruma

Her geçen gün çok daha fazla ev ve işyerinde kullanılmaya başlanan güvenlik sistemlerini uygulayan firmalardan biri olan Pronet 100 bin aboneyle sektörde açık ara önde gidiyor.

Firma günde 1 dolara yangın, hırsızlık, ambulans hizmeti, panik ve gaz kaçağı için güvenlik sistemi kuruyor

Yılda yaklaşık 125 hırsızlık olayı yaşanırken, bu vakaların da 85 bini ev hırsızlıklarından oluşuyor. Türkiye'de saatte 10 ev, 5 işyeri, günde ise 234 ev ve 114 işyeri hırsızlık olaylarına maruz kalıyor. Bu doğrultuda da güvenlik alarm sistemlerine talep her geçen gün daha da artıyor. Alarm sistemleri ve güvenlik alanında faaliyet gösteren Pronet ise geçtiğimiz günlerde 100 bin aboneye ulaşırken, alarm sistemlerinin yayılmasına büyük katkı sağlıyor.

Pronet Genel Müdürü Metin Kastro, güvenliğin çok fazla detayı bulunduğunu ve binalar için farklı güvenlik sistemleri uygulayabildiklerini söyledi. Son yıllarda bilinç seviyesinin artmasıyla insanların kendilerini ve çevresindekileri daha güvende hissetme ihtiyacı bulunduğunu anlatan Kostro, Pronet olarak AVM ve otel binalarının yanı sıra, Merkez Bankası ve TOBB gibi üst düzey kamu ve özel firmalarının binaları ve bunların yanında da konutları ve küçük işletmelerin güvenliğini sağladıklarını söyledi.

Metin Kastro, Türkiye'de 19 milyondan fazla hane ve işyerinin bulunduğuna işarete ederek, 140-150 bin civarında alarm sisteminin kullanıldığını söyledi. Türkiye'deki pazarın çok daha fazla büyüme potansiyeli taşıdığının altını çizen Kastro, alarm sistemi taktıran illerin başında İstanbul'un geldiğini ve ağılıklı olarak da konutların bu sistemleri kullandığını kaydetti.

Günde 1 dolara güvenlik sağlıyor

Metin Kastro, yılda 4.000 – 4.500 yeni abone aldıklarını ve 100 bininci kullanıcılarına ömür boyu abonelik verdiklerini belirterek, “Satış yapmıyoruz. Günde 1 dolardan başlayan bedellerle abonelik sistemini uyguluyoruz. Maliyetler evin tipi ve büyüklüğüne göre değişiyor. 1.500-2.000 dolarlık teçhizat kullanıyoruz ve bunun karşılığında aidat gibi aylık ücret alıyoruz” dedi. Sadece alarm sisteminin koruyucu olmadığını ve sistemin Haber Alma Merkezi'ne bağlanması gerektiğine işaret eden Kastro, “Haber Alma Merkezi'mizde 130 kişi çalışıyor. Alarm çalınca merkeze sinyal gidiyor ve güvenlik güçleri devreye giriyor” dedi.

Hırsız kayıt cihazını götüremiyor

Yangın, hırsızlık, ambulans hizmeti, panik, gaz kaçağı gibi durumlara karşı sistemlerinin bulunduğunu anlatan Kostro, “Böylesine kapsamlı bir güvenliği başka türlü bu kadar ucuza bulamazsınız. Elektrik kesilse bile sistem 12 saat çalışıyor” diye konuştu. Kasto, alarm sistemlerinin yanı sıra kamera sistemlerinde de abonelik sistemi uyguladıklarını belirterek, “Kayıtları internette güvenli sunucularda saklıyoruz. Bu sayede hırsız kayıt cihazını götüremiyor” dedi. Güvenlik sistemlerinin her gelir grubunun tercih edebildiğini vurgulayan Kastro, 2002 yılından beri uyguladıkları abonelik sistemiyle ilgili 80 ofislerinin faaliyet gösterdiğini söyledi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pronet’in Akıllı Ürünleri tasarruf etmenizi de sağlıyor
  • 11.01.2022 17:21

Pronet’in Akıllı Ürünleri tasarruf etmenizi de sağlıyor

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte havalar da artık soğuyor. Bu da birçok ev ve ...

Pronet, Dünya’dan 6 kat daha hızlı dönüyor
  • 03.03.2018 14:51

Pronet, Dünya’dan 6 kat daha hızlı dönüyor

Pronet 20 yıldan uzun süredir Türkiye’de güvenlik alanında pek çok yeniliği haya ...

Pronet Akıllı kilit ile kapıları uzaktan kumanda dönemi başladı
  • 23.02.2018 11:37

Pronet Akıllı kilit ile kapıları uzaktan kumanda dönemi başladı

Yeni Akıllı Kilit’in anahtarsız giriş özelliği sayesinde anahtarı unutunca çilin ...

Pronet ile iş yerinizin güvenliği emin ellerde!
  • 31.08.2017 12:01

Pronet ile iş yerinizin güvenliği emin ellerde!

Pronet ile iş yeri sahipleri ofis, dükkan, bürolarında neler olup bittiğinden te ...

Tatile çıkmadan önce evde alınacak önlemler neler?
  • 18.07.2017 11:13

Tatile çıkmadan önce evde alınacak önlemler neler?

Pronet Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, ...

Pronet ile dünyanın öbür ucundan evinizi kontrol edin
  • 27.06.2017 14:41

Pronet ile dünyanın öbür ucundan evinizi kontrol edin

Pronet’in 5 Korumalı Güvenlik ve Pronet Plus Hizmeti, siz tatildeyken evinizi ve ...