Paris Hilton İstanbul'da

Paris Hilton İstanbul'da

Kendi adını taşıyan ayakkabı koleksiyonunun tanıtımı için İstanbul’a gelen Paris Hilton, 3 yıl önce kaldığı Les Ottomans Otel’i tercih etti. Hilton, ilk gününü otelde geçirdi.

‘Skandallar Kraliçesi' olarak bilinen Hilton ailesinin varisi Paris Hilton, kendi adını taşıyan ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak için önceki akşam İstanbul'a geldi.

İlk kez 2008 yılında özel bir televizyon kanalının güzellik yarışmasında jüri üyeliği yapmak için Türkiye'ye gelen ve Les Ottomans Otel'de kalan Paris Hilton, yine aynı oteli tercih etti.

 Hilton'un gelişi ile birlikte havalimanında izdiham yaşandı. Yolculuğunun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Paris Hilton, ikinci kez İstanbul'a geldiği için heyecanlı olduğunu ifade ederek, “Ayakkabı tanıtımını gerçekleştirmek üzere Türkiye'ye geldim. Umarım benim için iyi bir iş gezisi olur. Özellikle Türkleri çok seviyorum. Boğaz turunu ve eğlence kulüplerini de çok özledim” dedi.

Hilton, geldiği ilk günü de kaldığı Les Ottomans Otel'de geçirdi. Bugün sabah bir basın toplantısı düzenleyecek olan Hilton, akşam da İstinyePark'taki Divarese mağazasında kendi adını taşıyan ayakkabının tanıtımını gerçekleştirecek. Ertesi gün ise Hilton'un Kapalıçarşı'yı gezerek mücevher alışverişi yapacağı öğrenildi.

Star

Yorum Yaz

Benzer Haberler

15 soruda kiralık sosyal konut kampanyası
  • 11.09.2026 14:42

15 soruda kiralık sosyal konut kampanyası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da hayata ge ...

Özelmacıklı: “Kiralık konut arzı önemli bir adım”
  • 11.09.2026 10:57

Özelmacıklı: “Kiralık konut arzı önemli bir adım”

Altın Emlak Global Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hakan Özelmacıklı kiralık sosy ...

Kiralık sosyal konut projesi başlıyor
  • 11.09.2026 10:37

Kiralık sosyal konut projesi başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  İstanbul’da hay ...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm konut teslimleri devam ediyor
  • 10.09.2026 11:55

Ataşehir'de kentsel dönüşüm konut teslimleri devam ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

Özak GYO ve Marriott Kemer oteli için Anlaşma İmzalandı
  • 10.09.2026 10:50

Özak GYO ve Marriott Kemer oteli için Anlaşma İmzalandı

2028 yılında açılması planlanan The Ritz-Carlton, Kemer, All-Inclusive otelinin& ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kiralık konut başvurularını 14 Eylül'de alıyoruz"
  • 08.09.2026 10:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kiralık konut başvurularını 14 Eylül'de alıyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da inşa edilecek 15 bin kiralık kon ...