maritbet girişmaritbet
Otoworld Asya'nın vitrinde otomobil sergileniyor!

Otoworld Asya'nın vitrinde otomobil sergileniyor!

Otoworld Asya, İstanbul Anadolu yakasında Pendik Kurtköy bölgesinde. Burası, içinde 365 dükkânı barındıran bir otomobil alışveriş merkezi. Normal bir alışveriş merkezinden tek farkı, vitrinlerini kıyafetler değil otomobillerin süslemesi olacak.

Otoworld Asya, İstanbul Anadolu yakasında Pendik Kurtköy bölgesinde. Burası, içinde 365 dükkânı barındıran bir otomobil alışveriş merkezi. Normal bir alışveriş merkezinden tek farkı, vitrinlerini kıyafetler değil otomobillerin süslemesi olacak. Araç almak isteyenlerin her türlü ihtiyacına karşılık veren bu alışveriş merkezi içinde sıfır ve ikinci el oto galerileri, yedek parça, lastik, aksesuvar satış mağazaları, araç kiralama şirketleri, sigorta acenteleri, trafik müşavirleri, oto kuaförü, market, banka şubeleri, restoranlar ve kafeleri ile her türlü ihtiyaca karşılık verecek nitelikte. Evra Group İnşaat Projeleri Genel Müdürü Armağan Tüzün anlatıyor.

* Otomobil alışveriş merkezinin ne gibi avantajları bulunuyor?
 
Bu projede insanların aradığı araç hangi marka ve modelde olursa olsun tek bir çatı altında alternatifleri ile birlikte değerlendirip satın alabileceği, kredi kullanacaksa kredisini kullanabileceği, sigortasını ve kaskosunu yaptırabileceği, yazın sıcağından, kışın soğuğundan etkilenmeden ailecek vakit geçirebileceği bir ortam sunuyoruz.
 
* Dünyada nasıl uygulamalar var? Bunların Türkiye'ye yansıması nasıl?
 
Türkiye'de bu anlamda çok başarılı projeler var. Mimari açıdan çok başarılı olan projeler büyük doluluk oranlarına ulaşmış durumda. Önümüzdeki zamanlarda bu tarz AVM'lere talebin artacağını, hatta Türkiye'nin birçok şehrinde bu tipte yatırımlara ihtiyaç duyulacağını da şimdiden düşünmek gerekir kanaatindeyim. Dünya ülkelerinde bu büyüklükte projelere çok sık rastlanılmamakla birlikte daha küçük çapta bir çok merkez hizmet vermekte.
 
* Otomobil alışveriş merkezini tasarlarken, yaparken önceliklerinizi nasıl belirlediniz?
 
Otoworld Asya mülkiyeti kendimize ait olan 22.275 m2 arsa üzerine inşa edilecek ve yaklaşık 95 bin m2'lik inşaat alanına sahip. Otoworld Asya'dan dükkân satın alacak yatırımcılar ve galerici esnafımız, AVM içerisinde yer alan dükkânlarda çalışan personel ve ziyarete gelen müşterilerimiz sadece araç almak konusunda değil günlük ihtiyaçlarının büyük bir kısmını yılın 365 günü Otoworld Asya içerisinde gerçekleştirebilecek.
 
Tüm bu hizmeti veren yatırımcı ve galericilerimizin yararlanabileceği kapalı havuz, sauna, Türk hamamı ve fitness merkezi AVM'miz kapsamında hizmet verecek. Projemiz dahilinde dükkân satın alan veya kiralayan kişiler tüm bu hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Ayrıca Otoworld Asya ziyaretçileri oto alışveriş işlerinin haricinde AVM içerisinde kafe, restoran, çocuk oyun alanı gibi hizmet alanlarında keyifli bir şekilde vakit geçirebilecekler, elektronik ve iletişim mağazaları, banka, ve market gibi hizmet alanlarında da günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Isı pompası doğalgaz faturalarını düşürür mü?
  • 28.09.2020 11:50

Isı pompası doğalgaz faturalarını düşürür mü?

Son dönemde doğalgaz faturalarını düşürmek için farklı yöntemler kullanılıyor. I ...

Ankara Kıbrıs Kanyonu'nda çalışmalar devam ediyor!
  • 28.09.2020 11:17

Ankara Kıbrıs Kanyonu'nda çalışmalar devam ediyor!

Mamak Belediyesi ekipleri başta olmak üzere 500’e aşkın kişi, uzunluğu yaklaşık ...

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi Sempozyumu başlıyor!
  • 28.09.2020 10:59

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi Sempozyumu başlıyor!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla 2 Ekim Cuma günü açılı ...

Düşler Vadisi Riva'da 500 ayrıcalıklı villa!
  • 03.08.2018 14:23

Düşler Vadisi Riva'da 500 ayrıcalıklı villa!

Yılmaz İnşaat imzası taşıyan Düşler Vadisi Riva İstanbul, İstanbul Beykoz'da 869 ...

Anadolu Yakası, markalı konut projeleriyle hareketleniyor!
  • 18.04.2018 15:50

Anadolu Yakası, markalı konut projeleriyle hareketleniyor!

İstanbul Anadolu Yakası’nda yükselen markalı konut projeleri her geçen gün artıy ...

İstanbul'da 15 Nisan'da elektrik kesintisi uygulanacak
  • 13.04.2016 11:37

İstanbul'da 15 Nisan'da elektrik kesintisi uygulanacak

Ataşehir, Beykoz, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe ve Tuzla'nın bazı mahallel ...