maritbet girişmaritbet
NUROL GYO’ya Yelda Altürk yeni pazarlama direktörü olarak atandı!

NUROL GYO’ya Yelda Altürk yeni pazarlama direktörü olarak atandı!

NUROL GYO’nun Pazarlama Direktörlüğüne inşaat sektörünün deneyimli ismi Yelda Altürk getirildi. Pazarlama ve iletişim alanında 15 yılı aşan bir deneyime sahip olan Yelda Altürk, Bilkent Üniversitesi İş Yönetimi bölümünden mezunu olduktan sonra, Londra City Business College'da pazarlama konusunda eğitim aldı

Türkiye'de iş hayatına 1998 yılında başlayan Yelda Altürk, 1998-2004 yılları arasında Novartis ve daha sonra Novartis Bitki Koruma ve Zenaca şirketlerinin birleşmesi ile oluşan Syngenta şirketinde Pazarlama Uzmanı olarak görev aldı. 2004 yılında Alman kimya devi BASF'ta Türkiye, Orta Doğu ve Güney Afrika Bölgesi'nden sorumlu Kurumsal İletişim Müdürü olarak çalıştıktan sonra, Varyap Gayrimenkul ile birlikte gayrimenkul sektörüne geçiş yaptı. 2010 yılına kadar Varyap'ın Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapan Altürk, daha sonra Emaar Türkiye'ye Pazarlama Müdürü olarak transfer oldu. Yelda Altürk, 1997 yılından itibaren gayrimenkul alanında faaliyet gösteren NUROL GYO'nun tüm iletişim ve pazarlama çalışmalarından sorumlu olacak. 

NUROL:
1966 yılında Nurol İnşaat şirketi ile başlayan ve daha sonra birçok farklı sektörde yapılanarak faaliyetlerine devam eden Nurol Holding A.Ş.'nin kuruluşu 1989 yılında gerçekleşmiştir. Nurol Holding, yarım asırlık tecrübesi ve  deneyimli insan sermayesi ışığında, Türkiye'de ve dünyada inşaat, savunma sanayi, finans, turizm ve enerji olmak üzere beş ana sektörde faaliyet göstermektedir. Nurol Şirketler Topluluğu, 40'dan fazla iştiraki ve 10 binin üzerindeki çalışanıyla yurt içi ve yurt dışında pek çok dev projeye imza atmıştır. 
 
NUROL GYO: 
Nurol GYO,  Eylül 1997'de 10 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı ve 1 milyon TL ödenmiş sermaye ile kurularak faaliyetine başlamıştır. "Hayata Yatırım" sloganıyla yola çıkan Nurol GYO, 2012 yılında %402'lik artış oranıyla yıllık bazda piyasa değeri en fazla yükselen şirket olmuştur. Nurol GYO, nitelikli ve tecrübeli kadrosu ile arazi geliştirme, proje tasarımı, pazarlama ve satış alanlarında hizmet vermektedir. Portföyünde, Ankara Nurol Residence ve Karum İş Merkezi, İstanbul Nurol Plaza ve Zekeriyaköy Evleri, Bodrum Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi yer almaktadır. Nurol GYO, 21. yüzyılın yaşam tarzını ve metropol 
 
ihtiyaçlarını doğru okuyarak kârlı gayrimenkul projeleri üretmeye devam etmektedir. Nurol GYO, İstanbul Çağlayan'da satışa sunduğu 7000 metrekarelik araziye sahip Nurol Tower projesi ile hem işyerinin hem de yaşam alanlarının ihtiyaçlarını karşılayacak “EvOfisEv” konseptini hayata geçirmektedir. Ayrıca, İstanbul Basın Ekspress yolunda Hürriyet Medya Towers'ın üzerinde bulunduğu 55 bin metrekarelik arazide ve Seyrantepe'de 9.500 metrekarelik arazide yeni proje geliştirme çalışmalarına devam etmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ozan Balaban 'Türkiye bizim evimiz'
  • 12.03.2015 15:10

Ozan Balaban 'Türkiye bizim evimiz'

EMAAR Türkiye CEO'su Ozan Balaban, İstanbul ve Antalya olmak üzere Türkiye'de ya ...

The Adress Residence şimdi İstanbul'da!
  • 03.03.2015 10:55

The Adress Residence şimdi İstanbul'da!

Emaar tarafından Çamlıca'daki dev projenin kulesi olarak inşa edilen The Adress ...

İstanbul'un marka değeri hakkında önemli açıklamalar!
  • 28.05.2014 15:27

İstanbul'un marka değeri hakkında önemli açıklamalar!

EMAAR Türkiye Genel Müdürü Ümit Türüdü Şen, İstanbul'un marka değeriyle ilgili m ...

Ümit Türüdü Şen ile Emaar Square'i konuştuk!
  • 11.09.2013 15:10

Ümit Türüdü Şen ile Emaar Square'i konuştuk!

Emaar Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü Şen, Emaar Square projesi anlat ...

Ozan Balaban Emaar Türkiye projelerini anlattı!
  • 15.06.2012 17:48

Ozan Balaban Emaar Türkiye projelerini anlattı!

Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban, Toskana Vadisi ve gelecek projelerini anlattı ...

Karmod, Afrika ve Orta Doğu'daki projelerini artıracak
  • 26.12.2018 16:42

Karmod, Afrika ve Orta Doğu'daki projelerini artıracak

Karmod Üst Yöneticisi Mehmet Çankaya, 2019 yılında Afrika ve Orta Doğu'da sosyal ...