maritbet girişmaritbet
NG Residence Güneşli, yatırımcısına kazandıracak

NG Residence Güneşli, yatırımcısına kazandıracak

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in, NG Residence projesi, yatırımcısıyla buluşuyor.

Özel koleksiyonlarıyla bugün dünya markası haline gelen NG Kütahya Seramik'in estetik, lokasyon ve güven konusundaki kusursuz bir bakış açısıyla, Basın Ekspres Yolu'nda Avrupa Yakasının ‘'Vazo''su olarak inşa ettiği NG Residence'ın, bu yönüyle alanında lider olduğunun altını çizen NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral; 26 katlı rezidans, 5 yıldızlı uluslararası zincir otel kulesi ve 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden oluşan projenin inşaatının tamamlanacağı 2018 yılında yatırımcısına kazandıracağını söyledi.

erkan güral

Seramik ve turizm sektöründe bir dünya markası olarak edindiği 55 yıllık deneyimini NG Residence ile konut sektörüne kazandıran NG Kütahya Seramik, estetik ve güvende sınırları aşan yeni bir başarıya daha imza atıyor. NG Kütahya Seramik'i dünya seramik sektöründe şampiyonlar ligine taşıyan şirket, bu proje ile doğadan ilham aldığı gücünü, kusursuz misafirperverlik anlayışı ve dizayn ettiği yaşam sanatıyla birleştiriyor.  Basın Ekspres'te kaba inşaatı tamamlanan proje;  26 katlı rezidans kulesi, 5 yıldızlı zincir otel kulesi, 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden oluşuyor. Otel markası olarak Marriot markasıyla yolumuza ilerleyeceğiz. Otelin yönetimini ise turizmden edindiğimiz birikimimizle kendi bünyemizde yapacağız. 450 odadan oluşacak otel projemiz yaklaşık 1000 yatak kapasiteli olacak. Otel projesi tamamlandığında bölgenin en büyük otellerinden biri olacak. Uluslararası büyük kongre ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.  

55 yıllık tecrübenin eseri

NG Kütahya Seramik'in 55 yıllık köklü geçmişinin verdiği tecrübe ile Avrupa yakasının “Vazo” su olarak NG Residence'ı İstanbul'a kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “ 55 yıllık ticaret hayatımızda seramikten turizme, porselenden ambalaja kadar birçok sektörde başarılara imza atarak, ülkemize hizmet ettik. Tüm bu birikim ve tecrübemizi yansıttığımız NG Residence İstanbul'u da yine aynı hizmet anlayışı ile hayata geçiriyoruz. Projemizin yatırım maliyeti ise 500 milyon TL.” dedi.

ng residence güneşli

9 şiddetinde depreme dayanıklı

Projenin satışa çıkarıldığının duyurulduğu basın toplantısında konuşan Güral, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:
“Vazo formunda iki simetrik kuleden oluşan projemizi, Kütahya Porselen'in vazolarından ilham alarak tasarladık. Projemizi diğer konut projelerinden ayıran en önemli özelliği, henüz tasarım aşamasından itibaren yaptığımız hummalı çalışmalar oluşturuyor. Bu projenin temelini atmadan önce son 150 yıldır yaşanan depremleri baz alarak uzun bir araştırma yaptık. Boğaziçi Üniversitesi tarafından 14 farklı simülasyonla deprem testleri yapıldı. Aldığımız sonuçlardan yola çıkarak projenin temelini attık. 9 şiddetinde depreme dayanıklı malzemeleri kullanarak inşa ettiğimiz projemiz, sunduğu estetikle, en son teknolojiyi yakalayan donanımı buluşturuyor.”

Satış yönlü tüm süreçler şeffaf olacak

Konuşmasında geçtiğimiz yıl temeli atılan projenin kaba inşaatını tamamlamadan satışa çıkarmak istemediklerinin, bu nedenle projeye ilişkin bir ön lansman süreci başlatmadıklarının altını çizen Güral, “Grup olarak güven faktörü, üzerinde en titizlikle durduğumuz konuların başında geliyor. Bu nedenle henüz kâğıt üzerindeyken başlayan hummalı çalışmamızı, yatırımcılarımıza makette değil arsa üzerinde göstermek, lansman sürecini de bu aşamadayken başlatmak istedik. Yatırımcılarımız, projenin kendisini yerinde görüp seçebilecekler” dedi.  Projeden daire sahibi olmak isteyenlere kişiye özel çözümler sunduklarını hatırlatan Güral, “ projemizden daire sahibi olmak isteyenlere çok farklı çözümler sunuyoruz. Ödeme planlarını kendileri belirliyorlar. İster banka kredisiyle ister banka kredisiz taksitle daire sahibi olabilecekler. Projede daire fiyatlarımız 420 bin TL'den başlıyor.

Metroya 200 metre, Atatürk havalimanına 6 kilometre

“Lokasyon olarak Basın Ekspres'i seçmemiz ise bir tesadüf değil. Gelişimi ve değişimi baş döndürücü bir hızla ilerleyen Basın Ekspres, Atatürk havalimanına  yakınlığı E-5 ve TEM bağlantılarının ortasında olması, metro hattı, alışveriş merkezleri ve hastaneleriyle hızla gelişiyor. İşte bu nedenle NG Residence'ın metroya uzaklığı sadece 200 metre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve üçüncü havalimanı bağlantı yoluna 4 km, Atatürk Havalimanı'na 6 kilometre mesafede.  Mimari konseptinden, sahip olduğu özelliklere ve bulunduğu lokasyona kadar NG Residence'ın, yatırımcısına her daim kazandıracağını biliyoruz. Projemizden bugün konut alanların, 2018 olan inşaat bitim tarihinde yüzde 50 seviyesinde pirim elde edeceklerini şimdiden söylemek istiyorum. Proje sadece yatırımcısını değil aynı zamanda bölgeyi de kalkındıracaktır.”

2 otel daha geliyor

Şirket olarak hem otel hem de konut yatırımına devam edeceklerini  kaydeden Güral, “şehir içinde şehir otelleri konseptinde yatırım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sapanca'da faaliyette bulunan NG Sapanca otelimizin hemen yanında, mevcut otelden bağımsız bir oteli daha hayata geçireceğiz. Bu otelimiz de 340 oda kapasiteli olacak. 2019'un üçüncü çeyreğinde açılışını yapmayı hedefliyoruz.  Öte yandan Afyon'da faaliyet gösteren NG Afyon otelimizin dışında yeni bir otel projesini daha hayata geçirmek üzere çalışmalarımız devam ediyor. Böylece 2 otel projesini kısa vadede hayata geçireceğiz. Ayrıca konut sektöründe de mevcut arazi stoklarımız üzerinde proje çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

15 Temmuz Kütahya Seramik Fabrikası'nı açacağız

15 Temmuz darbe girişiminin ertesi günü ülkemizin yanında olmak için fabrika yatırımı kararı aldık. Kütahya'da inşa edilen ve Haziran ayında üretime başlayacak olan fabrikamızla birlikte 500 kişiye yeni istihdam sağlayacağız. 15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası ismini vereceğimiz yatırımın hayata geçmesiyle birlikte  NG Ailesi daha da büyüyecek ve 5 bin kişilik istihdama  ulaşacak. 

Kaba inşaatı tamamlandı

NG Residense 304 daireden oluşuyor. Projede 256 adet 62 ve 88 m2 arasında değişen büyüklüklerde  1+1,48 adet 88m2'ile  ve 139 m2 arasındaki büyüklüklerde 2+1 ler yer alıyor.

Yüksek tavanlı ferah evler

NG Residence 1+1 ve 2+1 tipindeki daireler yüksek tavanlı ve ferah oluşları ile dikkat çekiyor.  Tüm odalarda tavanda gizli aydınlatma bulunuyor. En son teknolojik sistemlerin kullanılarak etkili güvenlik sağlanan projedeki tüm daireler intercom sistemiyle resepsiyona bağlanıyor. 

SPA, buhar banyosu, Türk Hamamı

NG Residence'de sunulan hizmetler arasında 7/24 güvenlik, SPA, buhar banyosu, sauna, Türk Hamamı yer alıyor. Ayrıca NG GYM spor salonunda ise pilates ve fitness imkânları sunuluyor. Projede her daireye özel otopark alanı da yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

NG Kütahya Seramik'ten 'iklim değişikliği'ne farkındalık etkinliği!
  • 18.06.2022 10:43

NG Kütahya Seramik'ten 'iklim değişikliği'ne farkındalık etkinliği!

NG Kütahya Seramik’in yeni nesil kreasyonlarının yer aldığı mağazasında, dünyaca ...

NG Residence Güneşli, bir kez daha basının karşısında!
  • 08.05.2017 17:08

NG Residence Güneşli, bir kez daha basının karşısında!

NG Kütahya Seramik Grubu imzasıyla Güneşli'de Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa e ...

Erkan Güral, NG Residence İstanbul'u anlatıyor!
  • 05.04.2016 16:30

Erkan Güral, NG Residence İstanbul'u anlatıyor!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Basın Ekspres Yolu'nda in ...

NG Residence Güneşli foto galerisi
  • 31.03.2016 11:17

NG Residence Güneşli foto galerisi

NG Kütahya Seramik Grubu tarafından inşa edilen NG Residence, Güneşli'de yüksele ...

NG Kütahya, yatlarda seramik modasını başlattı
  • 18.09.2020 11:22

NG Kütahya, yatlarda seramik modasını başlattı

NG Kütahya Seramik, Türkiye'de ilk kez 120x240 cm ölçülerinde seramik üreterek R ...