maritbet girişmaritbet
Necmi Kadıoğlu Ordu Kültür Evi’nin temelini attı

Necmi Kadıoğlu Ordu Kültür Evi’nin temelini attı

Esenyurt Belediyesi’nden, Ordululara müjde! Esenyurt Belediyesi tarafından yapılacak olan Ordu Kültür Evi’nin, temeli atıldı

Belediyesi tarafından Ardıçlı Mahallesi'nde, Ordulular için tahsis edilen arazide yapılacak olan Ordu Kültür Evi'nin temeli, Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Akbaş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'ın katılımıyla, dualar eşliğinde atıldı. Sanatçı Hasan Yılmaz'ın verdiği konserle başlayan programda bir araya gelen Ordulular Kültür Evi'nin heyecanını yaşadı. Soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gören törene Ordu'dan da birçok siyasi katıldı. Konuşmasıyla programı başlatan ESOF (Esenyurt Ordu Dernekler Federasyon Başkanı) Hüseyin Akbaş, projenin Ordulular için bir ilk olduğunu söyleyerek;  “Bugün hepimiz için özel ve önemli bir gün, özellikle benim için daha anlamlı daha mutlu bir gün. Böyle bir tesisin temel atma töreninde sizlerle bir araya gelmekten gurur duyuyorum. Başkanımız Necmi Kadıoğlu'na hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Bu proje, Türkiye'de bir ilktir. Türkiye'nin hiçbir yerinde Ordululara özel böyle bir mekân yok. Hem Ordu'lu olmanın hem de böyle bir projede ilk olmanın gururunu taşıyoruz. İnşallah Allah bize en kısa zamanda Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'yla birlikte bu güzel mekânın açılışını yapmayı da nasip eder” dedi. 

Durmak yok yola devam
Ordu Dernekler Federasyon Başkanı Hüseyin Akbaş'ın ardından konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise; “Durmak yok, yola devam” dedi. Kadıoğlu, Yerel seçimlere yaklaştığımız bir dönemde böyle bir projenin temelini atmaktan mutluluk duyuyorum. Bugün bu görkemli açılışta havanın soğuk olması Orduluların sıcaklığını değiştirmediğini görüyoruz. Seçim sürecine girmemiz bizim için hizmetlere ara vermek anlamına gelmez. Hizmet etmeyi ilke edindik, hiç bir şekilde hizmetlerimizi yavaşlatmadık ve hiç bir çalışmamızı durdurmadık. Biz daima, Başkanımızın da talimatıyla “Durmak yok yola devam” dedik. Bundan sonrada yolumuza devam edeceğiz. Ordululara hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Enver Yılmaz, “ Kadıoğlu'na teşekkür ediyorum”
Seçim çalışmalarına ara vererek Esenyurt Ordu Kültür Evi'nin açılış programına katılan 23'ncü dönem AK Parti İstanbul Milletvekili ve şu anda Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Enver Yılmaz konuşma yaptı. Enver Yılmaz, “Esenyurt 'ta ve İstanbul'da yaşayan Ordulu hemşerilerimiz için Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu'nun yapmış olduğu bu özverili ve gayretli çalışmanın diğer ilçe ve illerimize de örnek olacak bir çalışmadır. Ordulular adına belediye başkanımız Necmi Kadıoğlu'na teşekkür ediyorum. Orduya yapılan büyük hizmetler neticesinde ve Ordu'nun her zaman adının duyulmasına sebep olan Türkiye'nin lideri Başbakanımıza Esenyurt 'tan teşekkür ediyoruz” dedi.
ordu kütür evi açılış

Konuşmalar ardından protokol mensupları ve katılımcılar tarafından Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu binası temeline dualar eşliğinde ilk harç döküldü.    

ESOF (Esenyurt Ordu Dernekler Federasyonu) içerisinde sportif alanlar,  Kafe ve Restoranlar  Çok amaçlı konferans salonu ve bir bölümü kütüphane, Düğün Salonu, Başkanlık odası ve Üye Derneklerin odaları bulunmaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esenyurt’a markalı konutlar Özyurtlar ile geldi
  • 23.02.2015 11:14

Esenyurt’a markalı konutlar Özyurtlar ile geldi

Esenyurt’ta yaşanan imar sorunlarından başarı ile çıkan Özyurtlar İnşaat, müşter ...

Esenyurt’ta eğitim için harç döküldü!
  • 27.12.2014 16:45

Esenyurt’ta eğitim için harç döküldü!

Esenyurt Belediyesi, ilçedeki eğitim ihtiyacını karşılamak amacıyla Derviş Solak ...

Esenyurt’ta büyük sevinç!
  • 08.11.2014 09:46

Esenyurt’ta büyük sevinç!

Esenyurt Belediyesi, Ardıçlı ve Yenikent Mahallesi'ndeki 555 müstakil tapular, d ...

Esenyurt’ta tapu sevinci devam ediyor
  • 07.11.2014 09:43

Esenyurt’ta tapu sevinci devam ediyor

Esenyurt Belediyesi 30 yıldan bu yana tapu hasreti çeken Ardıçlı ve Yenikent Mah ...

Necmi Kadıoğlu, Esenyurt’ta kütüphane açılışına katıldı
  • 15.05.2014 09:46

Necmi Kadıoğlu, Esenyurt’ta kütüphane açılışına katıldı

Esenyurt Fahir İlkel ilk ve Ortaokulu kütüphanesinin açılış töreni ilçe protokol ...

Necmi Kadıoğlu üçüncü döneminde ilk açılışı gerçekleştirdi
  • 19.04.2014 17:13

Necmi Kadıoğlu üçüncü döneminde ilk açılışı gerçekleştirdi

Seher Hipermarketleri 6’ncı şubesinin açılışı yapıldı ...