maritbet girişmaritbet
Mesut Sancak, Folkart Time projesini anlattı

Mesut Sancak, Folkart Time projesini anlattı

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Ankara Caddesi üzerinde inşa edilecek Folkart Time projesini anlattı.

Gündelik modern hayatta, insanların artık en önemli sorunlarının zamanı verimli kullanmakla ilgili olduğuna dikkat çeken Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Time projesinin bu amaca hizmet edeceğini söyledi. Sancak, "Folkart Time, zaman kazanmak isteyenlerin projesi olacak. Zaman kazanmak isteyen, zamanı yakalamak isteyenler Folkart ayrıcalığı ile isteklerini gerçekleştirecekler" dedi. Mayıs başında lansmanı yapılacak olan Folkart Time projesi İzmir'in Yeni Kent Merkezi olarak adlandırılan bölgesinde, Ankara Caddesi üzerinde inşa edilecek. Projede rezidans, ofis, spor merkezi, cadde dükkânlarının yanı sıra içinde 1500 öğrencinin eğitim göreceği kolej de olacak.

ÖZEL REKLAM FİLMİ

Projenin reklam filminde 'zaman' temasını sıra dışı şekilde işlendi. Filmin yönetmenliğini bugüne kadar Robin Williams gibi tanınmış oyuncuların da yer aldığı, 500'den fazla müzik videosu ve reklam filmi yöneten Julien Seri yaptı. Aksiyon sahnelerinin hazırlanması ve hayata geçirilmesinde, Disney için özel gösteriler hazırlayan, tüm dünyada, tehlikeli akrobatik gösterilerle tanınan Romuald Sunny görev aldı. Reklam filminin çekimleri altı gün sürdü. Film için İzmir'in çeşitli yerleri kullanıldı. Filmin 90, 60 ve 45 saniyelik üç versiyonu kullanılacak.

BASMANE ÇUKURU'NA 750 MİLYONLUK YATIRIM

"İzmir'de yatırım yapılmaz" algısını kırmak için çalıştıklarını ifade eden Sancak, bugünlerde çok sık gündeme gelen TMSF'den İzmir Basmane'de üçlü bir konsorsiyum ile 80 milyon dolara satın aldıkları alana da 3 yıl içinde 750 milyon TL'lik yatırım yapmayı hedeflediklerini bildirdi. Projede dünya çapında işler başarmış 6 mimarlık ofisi ile anlaştıklarını açıkladı.

FOLKART BLU ÇEŞME

Turizm sektörünün gözde tatil ilçesi Çeşme ile de yakından ilgilendiklerini vurgulayan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Folkart Blu Çeşme projemiz, lansmanı yapılmadığı halde, yoğun ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere toplam 83 süitten oluşuyor. Denize sıfır noktada yer alan projeyi Nisan 2017'de teslim edeceğiz" dedi. Sancak 5 yıl içinde İzmir'den çıkmış Türkiye'nin en büyük inşaat şirketi olmayı planladıklarını söyledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Folkart, 'Nefes' ile İstanbul'a çıkarma yapıyor!
  • 21.10.2021 09:21

Folkart, 'Nefes' ile İstanbul'a çıkarma yapıyor!

Yapı sektöründe Türkiye’nin öncü ve lider şirketi Folkart, artık İstanbul’da. Şi ...

Mesut Sancak Folkart Vega'yı anlatıyor
  • 13.10.2018 15:13

Mesut Sancak Folkart Vega'yı anlatıyor

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir'de gerçekleştirdikleri yeni p ...

Mesut Sancak, Folkart Incity projesini anlatıyor!
  • 18.05.2017 12:46

Mesut Sancak, Folkart Incity projesini anlatıyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir'deki Folkart Incity projesini ...

Folkart Time'ın aksiyon dolu reklam filmi!
  • 09.05.2016 17:40

Folkart Time'ın aksiyon dolu reklam filmi!

Ünlü Fransız yönetmen Julien Seri ile tehlikeli gösterilerin dünyaca ünlü ismi R ...

Folkart Boyalık Çeşme'de yaşam başladı
  • 21.06.2021 11:33

Folkart Boyalık Çeşme'de yaşam başladı

Folkart, Türkiye ve dünyanın gözde tatil destinasyonlarından Çeşme’de bir projes ...