maritbet girişmaritbet
Mazhar Alanson'un gözü gibi baktığı ev Araplar’a satıldı

Mazhar Alanson'un gözü gibi baktığı ev Araplar’a satıldı

Mazhar Alanson ve eşi Biricik Suden'in ev arayışına girdi

Türk popunun efsane grubu MFÖ'nün sevilen ismi Mazhar Alanson, şu sıralar sıkıntılı günler yaşıyor. 11 yıllık eşi Biricik Suden'le birlikte Yeniköy'de oturan usta müzisyen aldığı bir haberle sarsıldı. İçinde oturdukları evin de bulunduğu arazinin Araplar'a satıldığını öğrenen Mazhar Alanson adeta yıkıldı. 

Bahçeyi elleriyle yaptı 

Bahçeli evini çok seven ve eşiyle en güzel anlarının geçtiği evini boşaltması gerektiği haberini alan Alanson, bu durumu Suden'e bildirmekte zorlandı. Evin devasa bahçesinin dekorasyonunu elleriyle yapan ve bütün boş zamanlarını bahçede harcayan Biricik Suden'e bu kötü haberi güçlükle veren Alanson, şu sıralar ise yeni ev arayışına girdi. 
oda

Küçükken gözü evdeydi 

Mutlu yuvasını boşaltacağını öğrenen Biricik Suden'in ise evle ilgili ilginç anıları olduğu ortaya çıktı. Suden, verdiği bir röportajda, "Küçük yaştan beri, ne zaman bu evin önünden geçsem heyecanlanırdım. Korkudan içeriye de giremezdim. Fakat beni buraya çeken bir şey vardı.Yanmıştı ve harabe halindeydi. Daha sonra restore edildi. Mazhar'la birlikte bu evin önünden geçerken 'Keşke böyle bir evimiz olsa' dedim. Sonra bu ev bize kısmet oldu" diye konuşmuştu.

İki daireyi birleştirdi

Müstakil ve bahçeli olan evde 3 daire bulunuyordu. Ev sahibiyle anlaşan Suden iki daireyi birleştirerek kendilerine bir yuva kurdu. Çiftin üst katında ise yıllarca Nil Karaibrahimgil oturdu.

Ufuk Özcan/Takvim 

 

Yorum Yaz