maritbet girişmaritbet
Mar Yapı, G Plus'la altından karlı 1000 konut üretecek!

Mar Yapı, G Plus'la altından karlı 1000 konut üretecek!

Güneşli’de iş ve yaşam alanlarını birleştirecek G Plus projesine start veren Mar Yapı, kısa dönem kiralama modelini uygulayacağı projede yatırımcıya altından fazla kazanç vaat ediyor

 

Kaynak: Bülent YOLDAŞ/Sabah Emlak

Daha önce Güneşli Konutları projesiyle MIPIM Architectural Review Future Project Awards 2010 birincilik ödülünü alan Mar Yapı, yine aynı bölgede G Plus adıyla yeni bir residence projesine başladı. G Plus projesinin inşaatına başlayan Mar Yapı, yakın zamanda projenin tanıtımını gerçekleştirerek satışlara da başlayacak.

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Güneşli'de 200 bin metrekarelik arsa üzerinde 120 bin metrekarelik satılabilir ve kiralanabir alana sahip bir proje hayata geçireceklerini ifade ederek, G Plus'ın toplam 3 bloktan oluşacağını ve 3 etap halinde inşa edileceğini açıkladı. Projede toplamda bin konutun yer alacağı bilgisini veren Özkök, ilk etapta inşa edecekleri kulede 258 konut, 335 ofis ve mağaza yer alacağını kaydetti.

Atatürk Havalimanı'nı TEM'e bağlayan Basın Ekspres üzerinde bulunan G Plus projesinde, 45 metrekarelik stüdyo, 65 metrekarelik 1+1, 95 metrekarelik 2+1 ve sınırlı sayıda 3+1 daire bulunacağını söyleyen Özkök, projenin 1'inci etabın değerinin yaklaşık 60 milyon dolar olduğu bilgisini verdi.

 

KISA DÖNEMLİ KİRALAMA

Özkök, G Plus projesinde kısa dönemli kiralama modelini de uygulayacaklarını belirterek, yatırım amacıyla daire alanlar adına daireleri işleteceklerini, kısa dönemli kiralama yapacakları bilgisini verdi. Bunun için Avrupa Proje Yönetimi'nden Ediz Giray ile anlaştıklarını ifade eden Özkök, Ediz Giray'ın uygulanacak model üzerine çalıştığını söyledi.

Projede ilk satış fiyatı ile bitiş fiyatı arasında yüzde 50'lık bir prim artışı öngördüklerini anlatan Özkök, “24 ay gibi bir sürede yüzde 50'lik bir kazanç, altından daha fazla getriri anlamına geliyor. Bu nedenle de projemizin adını Gold Plus'ı (Altının üstünde) sembolize eden G Plus olarak belirledik” dedi.

Avrupa Proje Yönetimi'nden Ediz Giray'da G Plus'la birlikte hızlı yaşam konseptini hayata geçireceklerini açıkladı.

Güneşli yeni Maslak olacak

Basın Ekspres hattının ve Güneşili Bölgesi'nin bugün Levent Maslak hattının başlangıç dönemlerine benzediğini anlatan Özkök, orta vadede bu bölgenin konut, ofis ve otel yatırımlarıyla Maslak'a alternatif bir merkez olacağını söyledi. Bölgenin en büyük avantajının Atatürk Havalimanı'na yakınlığı olduğunu ifade eden Özkök, İstanbul metrosunun 2011 yılında Güneşli'den geçeceğini istasyonlardan birinin de G Plus projesinin hemen yanında olacağı bilgisini verdi. Güneşli'de eski sanayi alanlarının yavaş yavaş kalkmasıyla büyük ölçekli araziler ortaya çıktığına değinen Özkök, bu araziler üzerinde birbiri ardına yeni projelerin yükseleceğini kaydetti.

  • Etiketler:

Yorum Yaz